|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lizing
24.8.2010 20:15:28   
tikatonka
Zanima me kako je z lizingom za avto. Na banki imam že en kredit, zdaj bi pa kupila avto na lizing. Ali to preverjajo z banko ali je čisto neodvisno. Hvala za info.

_____________________________

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lizing
24.8.2010 20:50:28   
tabi
jst sem rabila 3 plačilne liste,spisek iz banke o prelivih in nek obrazec od delodajalca.Pa imam tudi kredit na banki,pa en kup trajnikov,pa ni bilo nobenega problema(lansko Leto)

_____________________________

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Lizing
24.8.2010 22:26:10   
Anonimen
Preverjajo tudi banko.
Ampak če si sposobna plačevati - ti bodo odobrili. Odvisno tudi od višine pologa, višji je. lažje gre. Če to ni dovolj, lahko dobiš poroka. Oziroma - če daš malo več podatkov, ti lahko bolj točno povem, lahko tudi na zs.

(odgovor članu tikatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Lizing
24.8.2010 22:51:22   
darja.mark
Bodi pozorna kakšno vrsto plačila lizinga boš izbrala. Mojega so tam vprašali kaj bi raje na položnice al da mu trgajo od plače pa je vprašal če lahko spremeni način plačila če bo želel je una rekla seveda lahko, pridete k nam in uredimo. Aha, pod nosom se lahko zdaj obrišeuser posted image . Takrat se je odločil za trganje od plače, da mu ne bo treba misliti še na to plačilo, pač sami vzamejo in je mir. Že res, sam sedaj pa ko bi rada vzela kredit za stanovanje pa ne moreva, ker ma na plačilni listi lizing in je kreditno ful manj sposoben lih zaradi tega. Je klical tja in hotel spremeniti plačilo na položnice pa je glavni tam rekel da se to ne da. Da kakor narediš na začetku, tako ostane do konca. Tko da pazi kako boš naredila na začetku...odvisno za koliko let boš vzela, misli za v naprej ker če boš hotla kdaj še kredit vzet in boš mela lizing na plačilni, boš manj sposobna. 

_____________________________

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Lizing
24.8.2010 23:06:03   
Anonimen
Darja.mrak, poglej v pogodbo, če to kje piše. Jaz prvič slišim, da se ne bi smel spremeniti način plačila user posted image .
Pomembno je, da plačaš in na rok, ne pa od kje.

(odgovor članu darja.mark)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Lizing
25.8.2010 8:40:05   
Isabellabina
Mi2 imava avto na lizing(še eno leto).Vzela sva ga na 3 leta 311 eurov.Potem pa  nama je letos junija stekla kopalnica in sva nujno spet rabila eurčkeuser posted image .šla sva na banko in vzela 5000 eurov kredita-brez problema(res pa da ima mož zlato kartico)edini pogoj za vzeti kredit je bil ,da si nabavi mož Visa karticouser posted image (zakaj še danes ne vem)--odplačujeva pa 429 eurov na mesec(eno leto)...no v glavnem nama sploh ni nič rekla ,ko sva rekla da že imava lizing,da nebi mogla dobit kredita.(skupaj imava malo čez 700 eurov kredita....pa še ostale položniceuser posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Lizing
25.8.2010 11:11:24   
darja.mark
milijonarka...v pogodbi ne vem kako piše, je to moj urejal, bom mu pa rekla da naj pogleda, hvala za opozorilo. Je pa že 2x klical tja in vprašal in 1. mu je una tam rekla da se ne da spremeniti, 2. pa se je oglasila ena druga in rekla da ga bo poklicala nazaj da bo vprašala glavnega če se da ali ne. No in je klicala nazaj pa rekla da se ne da.user posted image

Issabellabina...saj je moj še vseeno kreditno sposoben, sam ker kupujeva stanovanje, veš pa kake so cene, rabiva več kot 5000 tako da sva s tem lizingom premalo kreditno sposobna. če bi pa avto dala dol s plačilne liste bi pa skupaj zbrala lih za eno stanovanje. V tem je problem.

_____________________________

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?