Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ljubljančanke in ostale-prosim,pomoč! 25.5.2005 15:37:16
|
|
|
|
Anonimen
|
če ti kej pomaga, jaz ti lahko poskusim v kontra smeri, kot boš ti prišla napisat. Ker ne vem točnega križišča in potem ceste za dol.
|
|
|
|
Ljubljančanke in ostale-prosim,pomoč! 25.5.2005 15:46:57
|
|
|
|
Luni
|
A misliš njo?: PLEVNIK - VODUŠEK DR. VESNA, PEDIATRIČNA IN ALERGOLOŠKA ORDINACIJA REGENTOVA CESTA 70 (01) 512 18 68 (01) 512 18 68 Če greš v smeri proti Mariboru: izvoz Dravlje, greš pri semaforju levo, nato pa, še sama ne vem, je že dolgo tega :ups: Daj, poglej na tis, tam dobiš tudi zemljevid. Če je to ta, je 1a ;) res dobra pediatrinja. :muca:
|
|
|
|
Ljubljančanke in ostale-prosim,pomoč! 25.5.2005 15:54:03
|
|
|
|
Natas@
|
po Regentovi voziš skoz naravnost kakšna 2 km, mimo Bowling kluba (centra ali kar koli že je) in potem vidiš na desni tablo za ordinacijo in pa parking, parkiraaš in odmaširaš do ordinacije. Je pa privat hiša. Pride pa se tudi če na tistem križišču na katerem zaviješ proti hiperju (Mercator hipermarket je levo) ti pa zaviješ desno se peješ mimo Spara in na prvem večjem križišču brez semaafroja zaviješ desno še pa 100 metrov in znova zagledaš njeno tablo na desni. Upam, da sem razumljivo pisala. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.