Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ves sej js tut rabim eno tako menu podobno z istim tednom nosecnosti hihi...js bi mogla men dobit jutri pa sem vceraj ravno zarad znaka utrujenosti in bolecih ziz sla delat test in je bil
wii sem bla veselal
pri tebi so ze znaki? No js sm pa zarad jemanja amoksiklava(vnet mehur) dobila ful vnetje dol in me je ful bolel pa dobesedno rdeci kosi so sli ven z mene itak sm se ustrasla sla na urgenco in menda je blo zarad vnetja,scistl me mi dala ene vag.svecke in to je to cb so mi nrdil je tut pokazu
, saj imava doma čudovito punčko staro 4 leta.
in ce prevec migam pa v sluzbi potem zakrvavim,sicer mal9,mi je rekla ginekologinja da se nimam kaj bat,da se mora pozdravit. Samo me ze kar ubija to
drugac pa jaz sem dans povedala mami in je bla fuul vesela
in sedaj, ko bi konec septembra imela novi postopek IVF sem spontano zanosila....... upam, da razumete. Moje veselje je še toliko večje.............. Hvala za
Spremenjen nick. Me dolgo ni bilo na RR, ampak evo, sem zopet tukaj. Ampak verjemi, sva že pred časom skupaj hujšali, pa skupaj telovadili (Huge in 9
program je bil očitno več kot uspešen
PDP po mojih izračunih 08.05.2015. Drugače pa imam 10.9. že prvi pregled.
, tako da sem se očitno motila ob vseh "znakih" .. Pa nič hudega, upam, da mi čimprej uspe