|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MAKARSKA-APARTMA
14.4.2006 7:46:04   
Ni novih sporočil
TINALAN
Zanima me, če ima katera kakšno tel št.  in slike od kakšnega apartmaja (2 odrasli osebi + otrok) v Makarski, da bi bil blizu morja (ni nujno ob obali) in da je blizu mesta.

Mi hodimo tam že 3 leta, vendar smo bili v aparmaju, ki je oddaljen od plaže kakšnih 800 m in je v hrib. Zdaj imamo 14 m. starega dojenčka, pa nam je to predaleč. Prosim za pomoč!!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MAKARSKA-APARTMA
14.4.2006 10:27:51   
Ni novih sporočil
ksenjak
Na http://www.makarska.hr/ pojdi na privatni smeštaj in tam boš našla kar nekaj apartmajev s celotnim opisom, kakšno sliko in cenami. Mi smo lansko leto na ta način najeli apartma v Sv. Filip i Jakov pa je bil točno tak kot so ga opisovali po internetu.

Lp Ksenjauser posted image

(odgovor članu TINALAN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na izlet v Škratovo deželo
photo
Ste že kdaj videli škrate? Ne? Potem pa se le odpravite na obisk Škratove dežele, ki jo boste našli le streljaj od Kranj...
»En kovač konja kuje, …
photo
… kol'ko žebljev potrebuje? En, dva, tri, pa povej število ti!«

Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16

Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?