|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Magični lonček
12.9.2005 9:17:32   
Bejba
Moj sonček enostavno ne zakapira tega magičnega lončka, pa da delamo ne vem kaj . Danes sem mu ga po nekaj časa spet ponudila, pa se samo krega z njim, ga proba dat v usta, pa samo grize. Ne vem kako naj mu dopovem, da mora potegniti enako kot cucelj . Res mi je že prav smešen, ampak sedaj bi bil pa že čas, kaj pravite?

LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Magični lonček
12.9.2005 11:00:33   
Maxica
Ja, mora pogruntati sistem, nimaš kaj. Naš je sam pogruntal tam nekje pri 10-ih mesecih. Si mu že kdaj probala dati slamico? Tam je podoben sistem, morda bo ugotovil.
Ni ga pa treba siliti, bo že ugotovil, v čem je point.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Magični lonček
12.9.2005 11:06:17   
malika
Saj bo skapiral. Moj je tudi zelo dolgo rabil,se je pa takoj znašel s slamico.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Magični lonček
12.9.2005 12:04:24   
asso
Ojla,

pusti mu ga, da se igra z njim in prej ali slej bo pogruntal.
Naša je sicer pri nekje 5 mesecih, ko niti še flaše ni pogruntala in od takrat ni problemov.
Sedaj sem pa ji kupila tudi magično flašo s slamico in tudi ji gre od rok.

Lp asso

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Magični lonček
12.9.2005 12:25:18   
Lu
Pri nas je pa Maja takoj poštekala. Zdaj ni več ˝magični lonček˝ker nam skoz poliva.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Magični lonček
12.9.2005 13:13:30   
rikica
Moja pa je ravno magični lonček pogruntala.Prav lepo pije iz njega.Njej pa ni jasno,kako se iz flaške pije.Kako različni so naši mali Lp

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Magični lonček
12.9.2005 15:35:15   
Pi-kica 1
Moj sinko je pa magični lonček osvojil takoj, ko sem mu ga ponudila - pri petih mesecih. Pije vse na nastavek, mleko in vse za žejo. Flaške z dudo pa ne mara preveč.

LP

Pi-kica

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Magični lonček
12.9.2005 15:50:24   
asija
Bejba ne se sekirat, ker tudi naša ne zna iz njega piti. Ima ga za igračo. Mi imamo od nuka in mislim da je kar težko piti iz njega., saj ko sem sama poskusila se mi je zdelo, da moraš kar potegniti, da kaj priteče. Po mojem še ne bo znala hitro, ker tudi vse dude na flašah smo morali predelati. Luknje smo morali za kar "orng" povečati, tako da kar samo teče. Da se frajlica ne rabi preveč matrat. Je pa stara isto kot tvoja 14. 10 bo 1 leto.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Magični lonček
12.9.2005 18:53:11   
ZARA
Joj, pri nas je okrog tega "magičnega lončka" cela zgodba... Uglavnem, ni znala pit iz njega do včeraj, ne vem zakaj, pač ni skapirala sistema. OK. No pol pa včeri jst njej dam za pit iz flaše in seveda hoče sama pit...in ,ko se gospa napijejo, zagonijo flašo z vso silo na ploščice v veži in od flaše ostane cel samo cucek, valjda! Jst sem bla kr penasta...
Sem že hotla po novo flašo, ampak sem se spomnila na lonček in ji prinesem in razložim, da flaše pa ne bo več in (sej nisem mogla verjet) začne pit iz lončka. To tamala !!
Tko pri 16 mes in enem tednu...Mogoče pa tud vi dočakate!! Včasih te prav presenetjo...

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Magični lonček
12.9.2005 22:04:48   
Pikapolonica
Bejba, jaz sem tudi Tio kar nekaj časa, neuspešno seveda, skušala navaditi na ta lonček. Pa ni šlo. Je samo grizla tisti, "cucelj"! al karkoli že je. Potem sem se pa spomnila na lonček Tomee Tippee, ki ga je dobila od moževe sestre za darilo. Pri tem lončku gre za podoben sistem, samo da otročku ni treba tako močno sesati, da kaj ven pride. Tega je pa takoj pogruntala. No, kakšen mesec za tem sem ji pa za hec dala še enkrat magični lonček in ni bilo nobenega problema več. Samo še vedno raje pije iz tistega prvega lončka. Morda pa poskusiš tako.

Aja, pa vse čestitke za drugo pikico. In nič ne skrbi... Vse česar se bojiš bo izpuhtelo v tistem trenutku, ko boš v rokah držala še drugo štručko. In ljubezni bo sigurno dovolj za vse tri tvoje sončke.

Pikapolonica   

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Magični lonček
12.9.2005 23:22:27   
sergeja26
Hej
Tudi maš Jure je rabil dolgo da je pogruntal sistem, pa mu je le uspelo; zdaj približno 2 tedna lepo pije iz tega čuda    Tudi tvojemu bo kr naenkrat jasno kako je treba;

lp, sergeja

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Magični lonček
13.9.2005 8:14:57   
BARBARA R.
Mi nismo nikoli imeli teh zežav. Je pa res, da tudi nikolu ni pila iz stekleničke s klasičnim cuclom.Z uvajanjem dodatne tekočine smo žačeli pri 4 mesecih in to iz Tupperwarovega lončka s silikonskim nastavkom. Morda bi še s tem poskusila.


(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Magični lonček
13.9.2005 11:37:27   
BONI*
Ne se sekirat! Ga bo že osvojil. Mi ga imamo doma že celo večnost, pa je bil do pred kratkim lepo v omari pospravljen, ker ga Luka pod milim nebom ni vedel, kaj naj z njim počne (razen, da se krega ). Zadnjič sem mu ga pa za hec spet dala, pa je kar pogruntal in zdaj gre. Samo spočit mora bit, ker če je zaspan, se mu pa kar neki zatika

Lp, Boni

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Magični lonček
13.9.2005 16:05:05   
Dolina
Zoja tud ne zna iz tega lončka pit. Enako grize "cucelj", pol pa vse ven porine z jezikom. Če že hoče kaj pit, potem samo iz kozarca, plastenke ali pa pokrovčka od plastenke.

Lp, Dolina&Zoja&

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?