Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Punce nazaj na prejšnji del, pa hitro da bomo pol tle naprej
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
Pozdravljene! Sem pričakovala 8. del ... No samo toliko, da se vam malo javim...ker mislim na vas... pa pogrešam vas tudi,ampak enostavno mi zadnje dni ni zneslo prit gor...Sem vas pa pustila pozdravit pa Hijenci...pa upam, da vas je
Sem mela dva dojenčka te dni doma , je zbolel in gnjavil doma...pa saj veste kako so bogi, ko so bubani... sem mela z njim več dela kot s Tajo...
Evo, pa to ne moreš verjet... me je klical da že pride domov... je šel danes v službo, ker mu je boljše... beri...zvečer imajo službeno novoletno zabavo... pa valda da se ne more tam pojavit če je v bolniški.. zdaj pa se je v službi pojavil, pa zgleda da bo zvečer na čagi Moški...no bom pa jaz končno malo se vam posvetila!
No, toliko zaenkrat od mene...res sem mislila na vas
Če me je katera slučJNO pogrešala...i am still alive. Grem zdaj hitro darilce skupaj zmotat dokler Taja spi, ker gremo pol v porodnišnico na obisk...
Ja tole pa sem skoraj pozabila povedat... Moja zelo dobra prijateljica je v sredo rodila malega Aljaža , smo ga že komaj čakali, je malo zamujal Čestitke mo ji dragi prijateljici in njenima Ta velikima fantoma!
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 12.12.2008 13:18:13 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
ESTRELLA-v soboto dela neki privat, tko da mislim da bo zvečer doma in da bom lahko prišla.Upam.....
Tudi jaz upam, da prideš, da se spet malce vidimo, je že dolgo časa minilo od kofetkanja