|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mamice Julije
9.9.2005 11:37:13   
LONA13
Pozdravljene julijske mamice,

kaj počnete na ta turoben dan?
Jest sm ravno s sprehoda, sedaj grem pa malce pomalcat.Zjutaj pa sem bla na CSD ker sva mogla uedit še papirje za očetovstvo in dopust.

Aja, sm dala par slik od Nejčka v album!

Imejte se lepo!
Lp, Lona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mamice Julije
9.9.2005 12:05:31   
anckabancka
Jsz imam končno malo časa zame, ker Aljaž spančka.

A vaši tud tako malo spijo? Včeraj sem zračunala, da je vsega skupi spal manj kot 12 ur v 24 urah. Je popoldne mal pančkal, pol pa zvečer ni in ni zaspal. Parkrat sem že mislila, da ga je zmanjkal, pa je spet odprl očke in gledal ko čuk! Matrala sem se od osmih do polnoči. Sem ob polnoči mislila, da zdej je pa res zaspal in smo se spravil pa se je čez 15 min začel dret, kot bi ga iz kože dajal. In ni blo spet nič. Sem ga dala na joško in smo pol spal ene dve uri. Sploh ne vem kaj se mu dohaja, pa tako lepo je že spal ponoč tudi po 4, 5 ur skupi, zdej pa že nekaj dni največ tri ure. A je možno, da je preveč utrujen, da bi normalno spal, ker podnevi zelo malo spi? No, dons dopoldne ga je pa kar zmanjkal in spi že celo uro. Luksuz! Zgleda, da je po atiju, ker on tud ful pozno hodi spat, zjutraj ga pa ne moreš iz postelje spravit.

Kdaj pa ve kaj ? Nama res ne znese, ker ko zaspi sva tud midva že koma.

Toliko jamranja za danes...

LP, Anči

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mamice Julije
9.9.2005 12:08:54   
anckabancka
Aja pa še to...

Kaj je treba naredit, da dobiš otroške doklade? Moram to uredit v službi, na CSD...? Nisem še nič urejala teh zadev in bi bil že skoraj čas, ane...

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mamice Julije
9.9.2005 12:12:56   
srki
Za doklado kupiš pole, izpolniš in oddaš na CSD-ju. Nisem sicer julijka, imam pa tudi jaz sinčka Aljaža, star je 15 mesecev oz. 16 no 25. tega meseca, kar se spanja tiče je bil naš kar podoben vašemu Aljažku, vendar se je potem kar nekako uredilo, pa tudi . Je pa res, da se včasih še sedaj zbudi, ko kaj začneva, kot bi vedel da mora mamico in očija motit pri delu

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mamice Julije
9.9.2005 12:20:36   
Anhelo2

Pozdravljene julije!

No mi smo vedno boljše. Smo se sprijaznili, da moramo tu in tam dodajati, zato pa naš malček spi kar lepo in dosti tudi čez dan. Čez dan najraje v vozičku na sprehodu tudi po 3 ure mamici pa tudi paše da je non stop na zraku.
Naše zadnje hranjenje je okoli 21 do 22 in potem spimo tam nekje do 4 30.
Ne morem verjeti kako ta mala bitja rastejo in iz dneva v dan napredujejo.
No jaz sem dodala tudi nekaj slikic kako je naš Liam aktiven.

LP Buu

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mamice Julije
9.9.2005 13:11:36   
LONA13
Nejc spi samo ponoči, čez dan spi mogoče popoldan za 2 ure. Potem pa zvečer zaspi okrog 8-9 ure, pa se na tri do štiri ure zbuja,ker je lačen.Ko je pa ura šest zjutraj, pa ni varjante da bi nazaj zaspal.Tko da se dopoldan samo nosiva pa hraniva. Zdle ga mrm met v naročju ko tole tipkam,ker če a dam ležat začne tult ko zmešan.Babice so ga preveč razvadle.

Drgač pa uredu, me ni nič bolel, čeprav sem bla kr velik šivana.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Mamice Julije
9.9.2005 13:27:01   
pravljica
joj, otroški! da ne pozabim, madonca...

ja moj je pa kar priden glede spanja in dnevnih aktivnosti...edino dude noče in zato ga kar en čas poslušam preden zaspi (še na zizi redkokdaj zaspi)

zvečer se namočiva v čebričku od 18-19ih enkrat in potem do ene 20ih zaspi in spi točno 6 ur...je in spet spi do jutra (6ih ali 7ih, kak kdaj)...potem spremljava sestrico v šolo in po poti zaspi spet za kakšno uro...potem pa ves dan nekako: 1 uro spi, 1 uro bedi (gleda okoli, leži pod kakšno igračko ali pa se "pogovarja" z mano), je in spet spi in tako do večera...včasih mi že popoldan okoli 16ih zaspi in spi ene 3 ure, tako da kopanje preskočiva in kar nadaljuje v noč

to, da težko zaspime pa res moti...ah sem zahtevna ...apak res, saj včasih zaspi ob vrtiljaku ali na sprehodu, če pa ne, je pa kriza ene 15 minut...se samo dere kot bi ga iz kože devala...kaj si le sosedje in mimoidoči mislijo, da ga nič ne potolažim , jaz pa ne vem več kako mu naj pomagam...ga pač nosim in ga poslušam zraven

do mi pa še sploh nekako ni...bogi moj    

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Mamice Julije
9.9.2005 13:28:43   
malika
O lepo, vse ponovno na kup

Joj naš je tudi zelo zelo rad pokonci, čez dan sicer kar spi, ampak vseeno je v primerjavi z velikim bratom veliko več buden. Ponoči pa papca na 3 ure, včasih mi uspe, da ga z dudo zamotim še za kakšno uro, ampak zelo redko.

Drugače pa ga moram pohvalit, da je priden dojenček, nič cmerav, ampak razvajen!!! Krčev tudi nimava, ga pa zelo rado napenja in kaka vsak drug ali celo tretji dan.
Drugače pa debelušček, v mesecu dni se je zredil za kilo in pol.

Jaz sama se počutim super, kile lepo padajo samo še 3 imam viška (pridelala 20), šivana nisem bila, tako da nimam in nisem imela nobenih težav.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Mamice Julije
10.9.2005 11:36:09   
LONA13
Zdravo bejbe
Vidm da ste uiber zaposlene s svojimi malčki.
Tud jest, ampak oj zdle trnutno spi.
Ga je ponoči zvijalo tko da smo mel bolj malo spanca...
bo že - bomo pa popoldan malce oddremali...

Kako se mate drugač!
A katera ve kako je s Talči - a je še vedno v bolnici?

Lep vikend!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Mamice Julije
10.9.2005 17:14:30   
CIPRESA
No da se na hitro javim še jaz. Naš Žiga spi kar veliko skoraj po vsakem obroku zaspi in spi po 3h potem pa spet hranjenje. Podnevi se hranimo na 3h ponoči pa nazadnje ob 20h potem pa tam ob 2h pa pol zjutraj ob 8h no vsaj tako je sedaj ko smo malo povečali dozice zvečer.
Poje pa res veliko podnevi mi sedaj poje po 130ml ponoči pa mu dam kolikor pač poje in poje po 150ml. Tko da mislim da je to tudi odvisno od tega koliko poje če poje zvečer premnalo pol se hitreje zbudi.

Tudi pri nas že veselo in nimamo nič težav smo že pred pregledom ki sem ga imela včeraj pa je z mano vse O.K. tako ni problema.

Ajaaaa pozabila sem povedat da se mi je prva želja po porodu že izpolnila ( in to je da grem tečt vsak dan za eno uro in dam možgančke na off) druga se mi bo pa danes ko je še ginekologinja včeraj mi dala zeleno luč da se lahko kopam in danes si bom privoščila kopel po skoraj da enem letu. KOMAJ ČAKAM bo tačas ati pazil na Žiga.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Mamice Julije
10.9.2005 20:23:51   
anckabancka
Danes se bom pa malo pohvalila glede spanja, ko sem bila včeri čist razočarana. Spal je neprekinjeno od 23.30 do 7.30 zjutraj! To je osem ur skupi, sem mislila zjutraj da mi bo dojke razneslo... Sem se ob šestih zbudila in sem slišala da kaka pa prdi in sem mislila, da se bo začel dreti in je potegnil še do pol osmih! Noro, res ni dan enak dnevu. Pol je pa dopoldne ob devetih spet zaspal in spal do pol dveh popooldne. Mi nič ni blo jasno... Je pa res da smo bili vmes v Leclercu pa v Medvode smo se peljali... Ponavadi, če hodimo okrog kar spi. Tko da čimveč se mormo potepat in mal več spi.
Me zanima kako bo danes ponoči!!??!!? Mogoče se je dons že za jutri naspal.

Joj, Cipresa, da se ti da laufat! Men je en krog z vozičkom čist dost. Pa itak še mišice na rokah treniram večino dneva. Je kar dost telovadbe.

Uživajte julke, pa se slišmo

Pa pa,

Anči

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Mamice Julije
11.9.2005 11:44:23   
malika
Kaj pa je s Talči, da je še vedno v bolnici?

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Mamice Julije
11.9.2005 13:27:45   
LONA13
Talči je fasala mastitis, pa je v bolnici z vročino, pa njen malček tudi.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Mamice Julije
11.9.2005 22:37:36   
bobek05
Evo tudi nas - Anej je 7.9. prvič prespal noč in od takrat se tega urnika tudi drži. Zaspimo med 20h in 21h, zategne pa tam do 5h ali 6h, včasih tudi do 7h. Potem se naje in še spi 3-4 ure. Skozi dan pa je kar precej pokonci, zadremlje pa največ po pol ure do uro skupaj. Ko je buden pa že vzpostavlja "komunikacijo", čeprav še nismo razvozlali njegovih šifer - agh, auuu, gu, mmmmmm..)
Drugače pa je ful srečen v svojem stolčku - gugalniku, ko strmi v zajčka ali slončka, ki bigljata dol, pa ful aktualne so zdaj njegove rokice (za v usta), pa seveda vrtiljak...
Krče še vedno imamo - čeprav bolj malo. Upam, da se bomo tega čim prej rešili..

Pri nas je tudi dosti , ker so meni po porodu horoni čisto podivjali ..

LP Bobek

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Mamice Julije
11.9.2005 22:43:13   
bobek05
Aja, se opravičujem, da se kar k vam gužvam, ampak sem nekak navajena, da sem julija, ker sem imela rok julija, čeprav sem rodila junija, pa smo zato celo nosečnost čvekale, tako da ne zamerit...

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Mamice Julije
12.9.2005 10:29:07   
pravljica
bobek...me te imamo za svojo

moj je bil zadnje par dni neverjeten...je zaspal že ob 3 popoldan in spal celo noč...vmes je jedel seveda...pravi zaspanko...čist po mamici ampak če kam gremo, pa ne...zato se pa potem zvečer tako muči pred spanjem po moje, ker ni naspan čez popoldan

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Mamice Julije
12.9.2005 11:11:23   
malika
Joj srečke ve, ko vam spijo po celo noč! Recept???

Naš zaspi tam okoli 9 in spi do 2 potem hranjenje, pa ob 4 hranjenje, pa ob 6 hranjenje,...
No edino včeraj in danes ponoči je spal do 2.30 in potem spet do 6. Mogoče pa bo kaj ? Si ne upam želet prehitro, sem pri prvem preveč nasrkala.

Opažam pa nekaj pri teh naših . da nobeden noče spat, če nekam gremo. Moj samo košato gleda naokoli in samo jedel bi, kot da ga je strah in se samo na joški počuti varnega. POtem pa že slišim komentarje; joj ti imaš pa sigurno premalo mleka, če hoče skoz jest

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Mamice Julije
12.9.2005 13:03:00   
LONA13
Men je dons spAL od 9-ih do 2. potem sva pomalcala pa potem do šestih. kr uredu.Moj otrok je preveč lačen da nbi celo noč spal.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Mamice Julije
12.9.2005 13:21:38   
pravljica
ja malika...tole s "premalo mleka" je tudi pri meni ...joj si mislim - daj utihnite no! jaz vem, da bi rad spal, pa ne more, ker se preveč dogaja okoli...zato pa zizo v usta, pa ven, pa jok, pa spet malo jest, pa spet jok...uff, da res potem tako izgleda, kot da mu ne bi bilo dovolj

lona, saj moj tudi ponoči je, ampak se mi zdi da kar v spanju, ker se nič ne zajoče, samo slišim neko jamranje v posteljici in ga pristavim...pa tako lepo in intenzivno kot ponoči, podnevi nikoli ne vleče

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Mamice Julije
12.9.2005 21:50:38   
Anhelo2

Pozdravljene!

No prvo povem, da je Talči že doma s svojim .

Drugače pa smo mi tudi ok. Naš Liam je resnično priden, večinoma joče samo ko je lačen. Spimo pa tudi mi že skoraj celo noč zaspimo okoli 22 ure in se zbudimo nekje med 5 in 6 zjutraj. To nam uspeva že kar 10 dni, z redkimi izjemami, če se slučajno spravimo prej spati.
Tudi naš Liam je že aktiven, zelorad je pokončnem položaju ker že opazuje svet okoli sebe. In seveda ležalnik z lokom je zakon. Ko se trudi dotikat igrač na njem in ko mu uspe se veselo nasmeji.

Danes sem se začela tudi jaz malo gibati. Sem malega nabasala v kengerujčka in smo ga mahnili na Pohorje do trikotne jase - žal vejo le MB jevke kje je to. No v glavnem sem bila cela rdeča, v glavi mi je razbijalo,..... ampak se sedaj trenutno počutim vsaj 10 kg lažja.
No v glavnem je z temi našimi iz dneva v dan lepše.

LP

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Mamice Julije
13.9.2005 9:14:55   
LONA13
Jutro, tud moj je dons spal skor celo noč. Zaspal je ob 09.15. in spal do 4.30. Sploh nism mogla verjet. Pol je pa pojedel, da zaspal do sedmih, pa še potem pol urce.
Zdle ga imam pa na pojstli pa muzko posluša - sm kupla un cd Lovely Baby - k je reklama na rr-ju. Pohvalno, res dobr cd.

Imejete se lepo!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Mamice Julije
13.9.2005 11:44:16   
pravljica
joj, buu, prava asica...to bi bil zame pravi podvig - že brez kengurujčka...pa tvoj bejbek zdrži tako dolgo v njem? jaz ne vem kaj bi potem z njim, ko bi hotel ven , tako dolgo ga še nisem imela pripetega nase

lona, kakšna glasba je sploh na tistem cdju? a je kaka možnost, da mi jo pošlješ na mail    

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Mamice Julije
13.9.2005 12:15:00   
LONA13
Pravljica - to je mirna instrumentalna glasba - v glavnem na klavirju, potem je pa kombirana z glasovi otrok, smehom, ptički, vodo.. ful dobr.
Moj tamali ful posluša in kr gode zraven, se oglaša...
Če bom lahko na računalnik vrgla, ti bom poslala...
Morm brata počakat, da mi pove če to gre...
Se pišemo

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Mamice Julije
13.9.2005 15:47:37   
pravljica
ok, menda ja gre

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Mamice Julije
13.9.2005 15:47:47   
pravljica
ok, menda ja gre

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?