|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Marčice 2017
10.10.2017 21:18:29   
diamantina
Evp, pa smo lahko tukaj, bolj prikladno. Tam pa pustimo prostor nosečkam. user posted image Čeprav se mi zdi, da ta forum kar malce postaja zastarel. Če katera želi, lahko gremo tudi na FB.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Marčice 2017
10.10.2017 21:22:40   
Sofie

Superuser posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Marčice 2017
10.10.2017 22:16:31   
diamantina
Mi smo bili s tavečjim sinom in s srednjim tudi že na letalu, ampak sta bila oba prek leto dni stara, tako da ne vem, kako gre s tako malimi. So mi pa pravili, da je dobro imeti zraven nekaj za pojest (sploh zdaj, ko uvajamo GH), da je dobro, če se otrok doji med vzletom in pristankom zaradi pritiska, kako pa je z lupinicami, pa ne vem. Obvezno je na letalo vzeti tudi previjalni set_ (pleničke, robčki). Vzameš pa na letalo seveda toliko, kolikor rabiš za čas letenja, zdaj če si dalj, je treba več vzet, mi niso bili dolgo, 2h.

< Sporočilo je popravil diamantina -- 10.10.2017 22:18:24 >

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Marčice 2017
10.10.2017 22:21:23   
Sofie
Mene letalo niti ne skrbi, ker je tamala ful pridna. Samo da so novi obrazi in je čisto nasmejana. Pomoje bo ok. Niti še ne vem a bomo skupaj leteli, al bova sami. Kart namreč še nimam. Najprej potni list, potem pa naprej.


(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Marčice 2017
11.10.2017 10:34:48   
diamantina
Ne, saj tudi gre, če letiš sam. Jaz sicer zdaj s tremi ne bi ravno sama hodila, z enim gre pa komot. Z avtom pa ni problema, sem se že do morja sama letos vozila s tremi ... saj drugo ni, vse se da, edino če se npr. meni kaj zgodi, je lahko problem.
Enkrat se mi je pripetilo, da sem bila sama z dvema še takrat, že par let nazaj, pa mi je postalo ful slabo ob migreni, kar naenkrat. Pol pa sinčka nista vedela, kaj bi naredila in jima je bilo ful hudo, meni pa še bolj, ker se nisem zmogla sestavit, kaj šele avto daleč domov pripeljat. No, potem sem se nekak zbrihtala, ampak bilo me je pa zelo strah, ko sem vozila. Zato nimam preveč rada, če moram kam daleč sama z otroki, ker se nikoli ne ve.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Marčice 2017
13.10.2017 7:55:29   
Sofie

Ja sej se vse da. Včeri je bil tako lep dan. Sva se z malo potepali po centru, sem ji dala delat potni list. Ne vem pa če bodo sprejli fotko. Ima na njej odprta usta. Upam, da jo bodo.

Danes greva pa na obalo, malo na sonce. Ji je ful všeč na plaži, premetava kamenčke, se trudi zlest v vodouser posted image Jutri gremo pa na vikend. Mi bo čisto pasalo malo odklopa. Samo varuške ne smem pozabit vzet, da lahko z mojim mal v savno skočiva.

Sploh ne morem verjet, da je že sredina oktobra. Z malo sva šli prejšn teden pozdravit v vrtec. Pomočnica ji je bila zelo všeč.

Drugače pa se zdej kr naprej postavlja na kolena in se ziba naprej in nazaj. Kratek premik ji uspe, pol pa pade doluser posted image Pa plezanje po meni je tudi zelo zabavno...se uspe sama dvignit na noge. Zobkov pa še vedno ni.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Marčice 2017
13.10.2017 21:05:01   
Sparkles7
Evo me tukaj. Fino si to naredila Diamantina :)
Zdej res nisva šla z malim zraven v Ljubljano, ker je tudi pri nas padal dež zjutraj, tako da se mi ni zdelo smiselno. Če bo še kakšna podobna priložnost, pa ti Sofie z veseljem javim, pa se dobimo :)
Ja naš se tudi že nekaj časa tako maje na kolenih, ampak kobacati pa kar ne začne. Tudi sedi še ne, da pa se v takšen poševen položaj, na pol do sedenja. Bo ko bo, samo sedenja se kar veselim - da ga dvignem v vozičku, pa jesti bo pomoje tudi lažje. Drugače pa zadnje dneve spet skoraj nič ne poje, ah ja... Pa spet se mi več zbuja ponoči, ne vem kaj ga daje.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Marčice 2017
13.10.2017 21:51:07   
Sofie

Sparkles7 a ga hraniš v ležalniku? Sej v vozičku mu malo brez težav dvigneš. Moje si ne predstavljam, da bi imela čisto spuščen naslon. Res pa da pri Bugabooju so samo tri možnosti.

Danes je bil super dan. Tamala se je pridno igrala na plaži, jaz sem pa uživala zraven.


(odgovor članu Sparkles7)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Marčice 2017
16.10.2017 11:42:06   
diamantina
Sparkles, tudi jaz mislim, da ni problema, če mu malo dvigneš naslonjalo. Naša je tudi že v sedečem, ker je drugače jok in stok. Zadnje čase se noče niti nazaj obrnjena več vozit, mora vse naprej videt. user posted image

Sofie, vidve sta že dobili pikec proti pnevmokoku?

Mi smo komaj danes bili cepljeni tretjič ... nisem prej prišla zraven, skoz neko delo, prej pa je ji je 14 dni teklo iz noska. Čez 6 tednov prideva še proti pnevmokoku, pol pa ne vem, ali je proti pnevmokoku še enkrat pred 1. letom, ali potem hkrati z OMR ... ne vem.
Je pa bila stehtana in zmerjena, pa je kar velika 8500g in 70 cm. Ni čudno, da ji 68 nič več ni prav. Zdaj prav ne vem, kaj naj s kombinezonom, ker ga imam 74. Zadnjič sem ga kupila v lidlu, samo so se mi zdeli ful veliki ... imam sicer še 80 od sinov, ampak moram poiskat. Imam po vrečah na podstrešju, pa ker sem že toliko prebirala, imam vse razbrkano.

Eno vprašanje, katere termo posodice (da neseš noter npr. kosilo in ostane toplo par uric) imate in kje ste jih kupile? Jaz sem iskala v pikapolonici in v BC, pa nimajo. Imajo jih sicer v mercator tehniki, ampak tako veliko, bolj za odrasle in se mi bo njena hrana noter čisto izgubila.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Marčice 2017
16.10.2017 15:59:43   
Sofie

Ja, moja je bila pri 6m cepljena. Mislim, da sta dve dozi.

Termo posodico pa uporabljam eno iz Pikapolonice: https://nakup.pikapolonica.com/hranjenje/reer-termo-posoda/9040004013283904008

Men je super. Jo nahranim direkt iz nje. Drži toploto. Jo veliko uporabljam, ker sva kar dosti naokoli.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Marčice 2017
17.10.2017 11:27:14   
diamantina
Kaj to daš kosilo v ono majhno posodico, potem pa v termovko vročo vodo? Jaz sem sicer imela bolj v mislih kakšno takšno, ki ni termovka varianta, ampak prav skledica. Jaz sicer eno tako imam, ampak je še od mene, ko sem bila majhna, pa je že kar obrabljena, ampak je bila res super. Ne vem, kje bi se kaj takega dobilo ... če katera izve, naj pove.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Marčice 2017
17.10.2017 12:20:12   
Sofie

Direkt v to termovko dam kosilo. Je velika 350ml. In je lepo toplo.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Marčice 2017
17.10.2017 20:50:34   
Nina33
Diamantina, jaz imam take (hvala Sofie še enkrat, da si me spomnila). Za kake juhe ipd. pa termo lonček.

_____________________________

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Marčice 2017
18.10.2017 10:44:11   
Tasa8
Pozdravljene.pa smo se presedlale,čeprav ne morem verjet,da smo se marca bile nosecke,zdaj pa so naši skratki stari že 7 mesecev.. Prehitro leti čas:'( kako ste? Uživate na sončku? Midva zelo,je treba izkoristit. Je katera že zamenjala lupinico za sedež v avtu? Jaz razmišljam da počasi bi,sicer se pase v lupinico. Kako pa ste kaj z obutvijo? Je katera kupila te mehke copatke? Se mi zdi da mu bo pozimi mrzlo le v nogavicah. Kakšne imate izkušnje?
Lep sončen pozdrav

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Marčice 2017
18.10.2017 11:01:46   
Sparkles7
Oo pa smo spet aktivne :) Ja, tale jesen je zakon :) Mi smo se za vikend ful potepali. V soboto smo šli na Mrzlico, tako da je to že njegov drugi večji osvojen hrib :) V nedeljo pa smo šli na Lavričev pohod, tam pri Ivančni Gorici. Je kar konkretno dolg, nekje 7 ur smo potrebovali da smo prišli okrog. Moj ga je imel v nosilki, trikrat je vmes zaspal za pol urce, jaz sem ga vmes podojila, previla... Cel dan niti zajokal, užival na polno :) Edino potem v avtu domov je jokal na polno, ker je bil utrujen, pa je problem zaspat v lupinci :(...
Bo upam potem v stolčku bolje, ampak nisem še nič razmišljala in gledala katerega bi. Bomo morali vseeno še par mesecev počakati, naš itak še ne sedi sam...

Ja Sofie, drugače ga hranim v ležalniku oziroma v takem platnenem stolčku, ga dam skoraj v sedeči položaj ampak mi kar nekam zleze vmes. Itak ni nič pri miru :) No, saj bo kmalu sedel. Voziček vem ja, bom sedaj enkrat spet probala in mu bom dvignila naslonjalo. Ampak po pravici povedano ga že ful dolgo nisem sploh imela v vozičku, ker se mi ni dalo ubadati s tem... Ker je zelo hitro začel jokati. Tako da ga dam v nosilko, pa sploh je fino zdej za sprehode, da greva tudi v gozd, po travniku, na kakšen hribček... Moram spet probati voziček.

Mu je pa včeraj moj dal za jesti kosilo in kar nisem mogla verjet, je ful lepo jedel in ful pojedel! Pač za njega :) Kaj pa vem, mogoče ko mu jaz dajem razmišlja da bi raje mleko, tam se rabi manj trudit, ne rabi hrane premetovati po ustih in požirati :D Zanimivo res

Tasa8 glede zimske obutve pa tudi jaz ne vem kaj bi... Do sedaj je imel pač več nogavičk ko je bilo hladneje. Ampak recimo iz nosilke še vseeno pride z zelo mrzlimi nogicami, čeprav ima več toplih nogavic gor. Ok, če bo ful hladno bo imel itak pajacek gor... Drugače pa tudi jaz razmišljam o kakšnih copatkih/škorenjčkih...Če ne bodo takoj leteli dol z noge :P

(odgovor članu Tasa8)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Marčice 2017
18.10.2017 19:18:22   
Sofie

Živjo.

Najboljš da grem kar po vrstiuser posted image

Lupinica ali avtosedež - Mi imamo Maxi Cosi lupinico, ki je do 75cm. Glede na to, da je lupinica itak ves čas v avtu, moja pupa ima pa nekje 65cm bo v njej sigurno do enega leta starosti. Pri 8m ima 6800g in niti pod razno ni dovolj težka za v avtosedež. Neko obdobje je v lupinici občasno jokala, ampak sedaj ko je večja in se lepše namesti mi skoraj vedno zaspi.

Copatki - moja ima mehke copatke iz HM, saj kar naprej pleza po meni in se postavlja na noge. Za ven imam mehke supergice iz Okaidija, za zimo pa ala Uggice varianta iz HM. Pozimi jo bom imela itak v zimski vreči. Jo moram it iskat, ima sedaj BC nek popust. V vsakem primeru dobi tudi neke mehke čevlje, saj bo takrat sigurno že stala, hodila ob opori.

Sparkles7 moja je imela neko obdobje, ko se je po določenem času začela jokat v vozičku. Sedaj se zopet lepo pelje, mi celo zaspi. Če je kriza ji dam pa žemljico in potem je spet mir. Očitno se tvoj mali zelo rad doji. Kar naj ga tvoj nahrani, če pri njemu lepše je.

Moja punčka že spi. Čez dan spi 2x po 30min, tako da je ob 19h že v postelji, saj ne zdrži dlje. Zjutri pa končno spet dlje spi, vsaj do 7h.


(odgovor članu Sparkles7)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Marčice 2017
19.10.2017 11:17:44   
Yuki
Evo da grem še jaz po vrsti

Jesen je super in neskončno uživamo v vremenu! Za vikend gremo spet malo na morje.


Lupinica: tudi moja še zdaleč ni na tem, da bi prerastla lupinico. Nameravam jo uporabljati čimdlje - baje naj bi zdržala do leta in pol oz. do 13kg. Naša še ni na polovici tega .... A ni varneje z male, da so čimdlje v lupini v avtu? Jaz jo uporabljam tudi doma, če želim, da je punca na miru - recimo, ko se grem tuširat in je z mano v kopalnici. Sem imela baby Bjorn ležalnik, pa se je dvignila iz njega in padla venuser posted image (ko sem bila zraven!!) in ga že mesec in več niti pod razno ne uporabljam.

Stol za hranjenje: triptrap je zakon. Mi ga imamo dober mesec in je hranjenje super. Pa na koncu ga lepo obrišeš (niobenih blazin in tega, kar bi bilo komplicirano za čistit). Če gremo kam in se hrani v vozičku je vse veliko bolj popackano. Imamo tudi Ikea Antilop - saj se da jesti ampak je vse nekam nestabilno ... Jaz sem jo dala v stol preden je samostojno sedela, mislim, da ni panike za tiste 20 min.

Copati: imam ene slovenske copate. Enkrat sem jih obula, pa so se mi zdeli čisto preveliki. Zdaj ko se postavlja na noge, se mi zdi najbolj varna, če je bosa. Za ven pa ene ali dvoje nogavice - ki pa gredo takoj dol. Dokler je tako toplo je super, potem pa si bom nekaj zmislila.

Nosilka/voziček: kako so različni mali! Moja v vozičku niti pod razno ne zaspi, je vse preveč zanimivo.V nosilki pa tudi ne. Zato pa v lupinici v avtu spi kot top - po 10 minutah je zmanjka. Nosilko sicer manj uporabljam, ne vem zakaj, se ne spomnim? V vozičku zdrži pa kolikor je pač treba. Slabe volje postane edino, če je hrup.

Tudi pri nas spanje. Moja spi čez dan dobre 3 ure v dveh kosih. In čez noč od pol osmih do pol osmih.

Koliko imate obrokov goste hrane? A katera že daje ločeno priloga/meso/zelenjava? A mlečne izdelke (jogurt, skuta, maslo) ste že uvedle?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Marčice 2017
19.10.2017 15:50:11   
Sofie
Tudi jaz že celo večnost ne uporabljam ležalnika. Trip trap je res super. Antilop imamo pa mi na vikendu, pa je za tam čisto ok. Men je fajn, ker dam tamali sadje, makarone itd in ona sama je. Itak je pol na tleh in stolu.

Moja se najraje v vozičku vozi po centru. Samo da so ljudje in je zakon. V naravi ji dam pa zdej liste in jih mečka. Ampak nasploh dlje zdrži če kdo hodi nasproti...se jim smeji, čaka da jo opazijo.

V soboto bo stara 8m in ima 4 obroke GH. Ima dve malici, kosilo in večerjo. Za eno malico dobi sadje, za drugo jogurt s sadjem ali skuto itd.
Za kosilo je imela danes bolognese omako in polento. Ji normalno ločujem živila, nič ne mešam. Miksala pa itak nikoli nisem. Jutri bo imela pa rižoto s piščancem, grahom, korenjem. Redno dobi tudi ribe. Pečen krompirček v pečici ji dam kar v roko in zraven je. Nasploh poje vseuser posted image

Ko gremo kam na kosilo ji dam npr. svoj krompir itd. Pa zraven je. Ali pa kruh. Mi je všeč ker je pridna in nič ne tečnari.

Ful ima rada knjige, jih sama lista. Zdej sm ji kupila v Hoferju Pikije in je čisto navdušena. Nič ne trga. Ljubezen do knjig je očitno podedovala po meniuser posted image

< Sporočilo je popravil Sofie -- 19.10.2017 15:54:18 >

(odgovor članu Yuki)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Marčice 2017
19.10.2017 22:38:41   
diamantina
Uh, ste pa naklepetale, super! Nam dnevi kar letijo, se mi zdi, da se ne zmorem več okrog obrnit, pa je teden mimo ... v šoli je pestro, pri obšolskih tudi, gre tiktak ... v firmi imamo noro, tako da delam tudi jaz, s tamalo v naročju ... user posted image

Lupinica/AS - naša deklica je kar velika, ampak je pred 9. mesecem ne bom dajala v AS. Čeprav lupinice več ne nosim iz avta in nasploh niti ni več v njej drugače kot v avtu, bom jo imela še nekaj časa tam noter. Potem pa imam doma še AS od prvega sina in bo zdržal še to našo bejbo. Je pa od maxi cosija, ne vem, kateri model ... v glavnem ima isofix in je lepo ohranjen, kaj čem menjavat.

Copati - za ven imava take podložene kot neke ugice, ampak so unisex varianta. Jih imam še od prvega sina in so super, ker se dajo fajn zapet ob strani in ne lezejo dol. Kupila sem pa menda takart v HM. Za noter pa je v zoknih, imamo zelo toplo, tako da copatkov ji še zaenkrat ne dajem. Ko pa bo hodila, pa bomo v zoknih z onimi stopkami spodaj. Copat pri nas nihče namreč ne nosi.

Voziček - jaz jo pa zdaj, ko že lepo sedi, večkrat dam kar v tricikel, sem ga drugemu sinu kupila in je taki, da raste z otrokom. Tudi nisva več kaj prida v vozičku, imam tudi nosilko in smo večkrat kar tako na sprehodu. Več vidi in je bolj srečna, najbolj pa v triciklu. user posted image

Hrana - midve že odkar je meso (goveje, teletino, puranje, piščančje, ribe), jeva ločeno. Zelenjavno omako, prilogo in nasekljano meso. Mesa nisem pasirala nikoli. Rada je koščke, tako da keksi in razne žemlje niso problem. Je pa itak že vse, mlečne izdelke, sadje, zelenjavo. DAnes je dobila surovo papriko, pa včeraj je jedla golaž, polento in vloženo rdečo peso. Dala sem ji že tudi pomarančo in se je ni mogla najest user posted image . Tudi paradižnik sva že jedli, ker imam v topli gredi že zmeram češnjevca, ful dobrega in sladkega. Večkrat ji z njim obogatim omake.
Poskusili sva že tudi pecivo, domačo torto, sladko smetano, rezance, ribano kašo, skute, jogurte, maslo ... in vse ji je všeč. Edino svinjskega ji pa še nisem dala, to bom pa počakala do 1. leta. KM bo dobila čez kakšen mesec v kašici, sicer bo še vedno dojena. Imava pa enako obrokov GH kot sofie.

SPanje - enkrat 2h in popoldne 15 minut. Potem pa mrkne ob pol osmih in se z enim zbujanjem vmes zbudi ob sedmih. Pridna je.

Zobki - nič še, bo pa verjetno v tem mesecu prišla ven spodaj levo enka. Slini se ne, tudi kaj drugega ni, le zadebeljeno ima pa že kar konkretno. Po izkušnjah do sedaj bodo zobki prihajali brez drame (verjetno bodo potem odhajali z večjimi težavami ...). Ja, pri nas že zobna miška hodi. Ima že karnekaj zob, počasi bo v familijo prišel še aparat. user posted image


(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Marčice 2017
20.10.2017 10:04:32   
Tasa8
Pozdravljene..Ooo kak imate pridne otroke.. Moj namreč čez dan vse skupaj spi 20min..spat gre zadnje čase ob 21h ampak zaspi komaj okoli 22h..in se neprestano zbuja, obrača,joka..vstanema pa tazadnje ob 7h..tako da sem res že nujno potrebna spanja..imamo 3 zobke in mislim da zdaj izrascata kar 2 naenkrat user posted image . Drugače pa je kar pestro,sma do 17h sama vsak dan,kuhama za celo družino(nas 3 in tast in tasca)..likama,perema..no pa vseeno ne bi zamenjala tega za nič na svetu.
Kdaj imate naslednje sistematske? Midva sma imela pri 6 mesecih in zdaj imama pri 9mesecih..
Lep sončen pozdrav, šibama malo na zrak

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Marčice 2017
20.10.2017 19:17:34   
Sofie

Moja spi čez dan 2x po 30min. Če kdaj spi dlje sem prav vesela. Popoldne mi ponavadi zaspi okol 13h. Zvečer pa potem ob 19h že spi. Dlje itak ne zdrži. Potem se pa zjutri zbudi nekje med 7 in 7.30. Ponoči se še kej podoji.

Naš izlet zaradi epidemije ošpic odpade. Ne upam tvegat. Razmišljamo, da bi šli pol vsaj na Kanarske otoke. Je bila katera že? Kateri otok?

Komaj čakam da opravimo s temi cepljeni, da gremo kam na toplo. Me mika spet Tajska.

Pri nas je naslednji pregled pri 9m. Moja punčica bo jutri stara že 8m. Vedno bolj je navihana. Beseda ne očitno pomeni da. Ves čas pleza po meni, se stiska. Res je luštna.

(odgovor članu Tasa8)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Marčice 2017
20.10.2017 19:38:51   
Sofie

Aja sem pa dobila 8m po porodu menstruacijouser posted image Pa tako je bilo luštno bit brez. Moram G poklicat, saj rabim recept za KT.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Marčice 2017
20.10.2017 20:32:11   
diamantina
Sofie, a že ... ojoj. Ja nimamo kaj, telesa se vračajo v stara stanja. Jaz še sicer nimam, pa je nič ne pogrešam. A si imela kaj znakov? Mene zadnje čase nekaj mozolji spet napadajo, pa sem in tja me pikne tam dol ...

Potovanja - mi bi zelo radi šli, pa žal ni časa, ker imamo toliko projektov in dela in moj mož je šef, nima pa nikogar vpeljanega. Mogoče čez par let. Mi hodimo ponavadi poleti malo več okrog, ampak ne tako daleč, da mož ne more vmes domov, če je treba. Drugače pa nismo družina, ki jo navdihujejo topli kraji ... ok, saj bi tudi šli, ampak nas bolj zanima Kanada, Mongolija, Rusija, Čile, Islandija.


(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Marčice 2017
20.10.2017 22:43:58   
Sofie
Edini znak je bil tečnobauser posted image

Tudi midva se potepava po bolj čudnih državah. Nama je fajn, če ni turistično.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Marčice 2017
21.10.2017 20:41:49   
Sparkles7

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Edini znak je bil tečnobauser posted image



Hehe dobra :) Uf, tudi jaz je nič ne pogrešam, sem pa tudi ravno en teden nazaj razmišljala kako je fino in da je prav nič ne pogrešam.

Naš je pa v zadnjem tednu, dveh spremenil ritem in hodi spat ful bolj zgodaj. Prej je večinoma zaspal tam okoli 9ih, sedaj pa zaspi že okoli 7ih, pol ure prej ali kasneje. Spi (je v postelji) pa nekje 11 ur, ali 10 in pol. S pogostimi vmesnimi zbujanji seveda. Čez dan pa nabere bolj malo. Okoli dve uri spanja v dveh ali treh rundah. Ja Tasa8, res so ogromne razlike med otroki, nimamo kaj, brezveze primerjat :) Nas zobki še čakajo, kdo ve kaj bo :) Si pa pridna, ogromno uspeš narediti! Jaz se včasih malo "sekiram", ko berem kaj vse vaši že jedo in koliko... Pri nam gre pa to pač bolj počasi. Pa saj bo. Danes sem mu ponudila večerjo in je kar nekaj pojedel. Tudi prvo rundo zdele spi že skoraj dve uri, juhej! :D

Sofie čestitke za 8 mesecev ;) Hitro gre, hitro. Tudi mi imamo pregled pri 9ih mesecih, v tednu pred pregledom moramo pa iti dat kri v laboratorij. Pa našega bodo takrat drugič cepili proti pnevmokoku, ker raje niso oboje naenkrat pri 6. mesecih (ker je po drugem cepljenju imel vročino in malo reakcije, in ker je bil pri 6. mesecih malo prehlajen).

Sem ga pa danes dala po dolgem času v voziček, pa spet ni šlo :( Tako da je spet pristal v nosilki... Dobro da smo šli vsi na sprehod... tako da ga je moj potem dal v nosilko, jaz sem pa voziček peljala.

Moj tudi že ful pleza po meni in se postavlja na noge, če sva v postelji ali če sem ob njemu na tleh. Pa všeč mi je, ker se zadnje čase malo večkrat malo stisne k meni... Ker je drugače cel čas v pogonu, nič pri miru in si ga težko kaj stisnil za dlje časa :)

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Nac in Edi
photo
Svet se mi je porušil, padla sem v nezavest. Zdravnik je možu še pojasnil, da za mene bo to sicer porod, ampak za njih s...
Izgorela mama: Ko je vsega preveč ...
Čeprav vemo, da popolna mama ne obstaja, se mame hitro ujamemo v vlogo absolutne skrbnice za dobro vseh, pri čemer se po...