|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maxi Cosi Speedi
23.5.2004 19:49:56   
Veva
Vprašanje za lastnice/ke Maxi Cosi Speedi tricikla: kdaj ste začele svoje malčke prevažati v vozičku? Moja je stara 5,5 mesecev, pa se mi zdi skoraj premajhna za voziček. Do zdaj sem uporabljala lupinico (potem ko smo košaro prerasli), ki pa se mi zdaj ko je močno sonce in veter ne zdi več praktična. Imeti moraš senčnik, ki ga moraš non-stop premikati, da je otrok v senci, potem pa še veter...Moj senčnik je star šele dober mesec, pa je že za v smeti.
Zdaj v vozičku pa me moti to, da tista strehica sploh ne dela nobene sence in ugotavljam, da bom spet morala uporabljati senčnik. Kako to rešujete druge?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Maxi Cosi Speedi
24.5.2004 8:50:28   
Mina1
Jaz sem bila super zadovoljna tako s košarico Dreamy, kot z avtosedežkom oz. lupinico, smo jo imeli celo poletje, tudi na morju in tako. Ja, marelico moraš pač premikati in tako, ampak meni se to ni zdel noben problem. Če je pač zaspančkal, sem dala belo pleničko čez strehico, nogice pa namzalo s kremo, da ga ne opeče ali pa ga včasih pokrila s pleničko čez nogice, za preventivo seveda.

Moj je sedel v športnega šele pri sedmih mesecih, čez poletje je še vedno imel lupinico in je bil star toliko kot tvoja pupika.

Ja strehica pač ni namenjena temu, da bi zakrivala sonček, pač pa da mu ne piha in tako.

VEVA, ni druge, boš pač kupila nov senčnik. MOraš pa priznati, da je tricikel super zadeva in jaz ga ne morem prehvaliti.

pa-pa

(odgovor članu Veva)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Maxi Cosi Speedi
24.5.2004 9:37:45   
Veva
Saj sem tudi jaz ful zadovoljna z vozičkom in bi najverjetneje še enkrat kupila istega. Ampak ta senčnik mi gre res na živce. Problem je še v tem, da ga hoče moja mala na vsak način držati in to z obema rokicama. Tako ga potegne k sebi, da ima potem obraz na soncu. Saj je vedno namazana s kremico po obrazu in po nogicah ampak vseeno je ne bi rada izpostavljala soncu. In tako se na najinih sprehodih večino časa "ruvava" za senčnik.

LP

(odgovor članu Veva)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Maxi Cosi Speedi
24.5.2004 9:54:06   
Mina1
, torej je zelo navihana, kot moj mali - ja si predstavljam vajine male boje in tako

Probaj s klobučkom in pač z marelo, kolikor se pač da...kadar se ne bosta "ruvali" s pupiko.


pa-pa

(odgovor članu Veva)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?