|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menjava vrtca
29.10.2012 10:21:55   
LittleSun
Po novem letu se bomo preselili in če bo kakšno prosto mesto bomo zamenjali tudi vrtec. Naš čmrlj je star 4,5 let in zelo navajen na te prijateljčke in vgojiteljice.
S tem vrtcem, kjer je sedaj, smo zelo zadovoljni. Tako z vgojiteljicami, kot z vsem ostalim (prehrano, načinom delovanja,..)...ampak časovno bi bilo skoraj celo uro zjutraj in potem še popoldan samo da ga vozimo sem in tja.

Zanima me, če je kdo,ki je zamenjal vrtec in kako se je otrok vključil v novega.


Nismo mu še nič omenili, ker še ne vemo, če je sploh kakšno prosto mesto v vrtcu blizu našega bodočega doma.

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 29.10.2012 10:23:22 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menjava vrtca
29.10.2012 10:26:00   
Najaa
Moji dve sta obe menjavali vrtec in sta vedno lepo sprejeli. Otroci se hitro prilagodijo in navadijo.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Menjava vrtca
29.10.2012 21:26:36   
dayya
Če se seliš po novem letu ti predlagam da to šolsko leto voziš otroka v star vrtec, ta čas se bo otrok navadil kraja in novega bivanja, pa za nov vrtec boš dobila več točk ker boš pri vpisu v spomladnih mesecih že imela stalni naslov. Z novim vrtcom pa štartaš po poletnih počitnicah da se otrok prilagodi tudi novi družbi ki jo bo kasneje imel v šoli.

Siser če otroku že zdaj malček omeniš, ne bo nič narobe, bo vsaj čas imel v svoji glavici to dodobra preštudirat, drugače pa kot je že ena omenila so otroci zelo prilagodljivi. Mene je mo pozitivno presenetil, me je bilo zelo strah glede menjave samo on o tem ni vedel nič, vedno ko sem omenjala nov vrtce sem govorila zelo pozitivno navdušeno, še pogledat sva ga šla kak mesec prej tako da je videl vzgojiteljice in celotno zgradbo se tistikrat z otroki na igrišči igral, tako da pozitivni pristop do nove stvari pa bo vse super :)))

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Menjava vrtca
29.10.2012 21:37:55   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Zanima me, če je kdo,ki je zamenjal vrtec in kako se je otrok vključil v novega.

Nismo mu še nič omenili, ker še ne vemo, če je sploh kakšno prosto mesto v vrtcu blizu našega bodočega doma.

Prvo se pozanimaj o vpisu v novi vrtec, potem pa to omeni otroku. Jaz sem svoja2 preselila in deca bolje sprejmejo novi vrtec, spremembe,...kot starši user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Menjava vrtca
30.10.2012 9:12:44   
LittleSun
Ste me malo potolažile, da so vaši otroci to dobro sprejeli. Zaenkrat mu ne bom še nič govorila, imamo še kar nekaj časa do takrat.
Da bova šla malo pokukat v nov vrtec je tako ali tako v planu, seveda če bo sploh možnost vpisa vanj.

Ko smo se prvič preselili je bil v vrtcu, katerega obiskuje tudi sedaj (je moja mama doma zelo blizu in hodi ponj),nama pa je na poti v službo, tako da sva se odločila, da ga kar tam pustiva.

Tukaj kjer sedaj živimo pozna samo par otrok. Imamo več prijateljev v tem kraju v katerega se bomo preselili. Pa tudi se že zelo veseli selitve.

bom k vsemu nastopila pozitivno, pa bo user posted image user posted image


(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?