|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Miša7
21.7.2004 15:37:25   
Miša7
Lep poletni dan vsem na forumu,:metulj:

Prosim, če mi lahko katera pomaga s svojimi nasveti, ki vedno prav pridejo, sploh meni, ki pričakujem prvega škrateka.:love:

Imamo še en problem, potem pa bo počasi vse pripravljeno, ha, ha: Naša previjalna je narejena malo večje dimenzije, pa nikjer ne dobimo podloge zanjo,ene prevelike,premale, predolge...:ups:
Tako, da si jo bomo dali naredit, pa me zanima, kje ste kupili peno po meri, pa potem še pa nepremočljiv ovoj, ki pride preko:zmeden: (smo iz Maribora)!

100krat hvala, če mi bo lahko katera pomagala :sloncek: , Miša 34t9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Miša7
21.7.2004 17:16:35   
malika
Jaz imam tudi doma narejeno previjalno in je prav tako zelo velika-hvala bogu, da je!
Za podlogo pa ne skrbi, če je premala, ker itak rabiš še prostor za kaj odložit. Tiste večje imajo povsod, jaz sem svojo kupila v Arielu in kljub tej veliki podlogi imam še toliko prostora, da so lahko zraven zložene še vse kremice, pleničke, pa tudi igrač je vedno več.

Če boš pa kljub temu kupovala peno, pa jo imajo v Cafovi ulici-čisto spodaj(saj ne vem kako se reče trgovini). V glavnem na koncu Cafove(DURS, ekonomska šola), je ena že prastara trgovina in tam poleg vsega prodajajo pene.

Lp

(odgovor članu Miša7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Miša7
21.7.2004 17:17:49   
malika
Evo, eno "nadstropje" višje je Lenny napisala ime trgovine.

(odgovor članu Miša7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?