Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
rota virus.V soboto je začela bruhat,pa driskat...,včeraj pa sem jo peljala k dežurnem,pa so nas dali kar gor.Stekle sta ji dve flaše infuzije,pa še ena mala sode.Noče pa nič jest...pila je cca 6 deci danes od jutra do zdaj,pa 4 krat je bla že polna plenica.

Moja je bla gor oktobra. Bodi pa vesela, da vsaj tekočino zadrži v sebi, moja je tudi to vrgla ven. Bili pa sva gor 4 noči (ponoči je imela infuzijo, čez dan pa ne). Glede na to, da tvoja vsaj pije, bosta po moje doma tudi prej. Pa ne jo silit s hrano! Jaz sem naredila to napako, da sem ji 3 dan nekaj žličk "vsilila" med igro, pa mi je popoldne spet vse vrgla ven. Zato sva ostali še eno noč. Tudi ko sva prišli domov, je še cel teden jedla zelo malo, potem pa je bilo vsak dan bolje. Pa upam, da bosta kmalu doma