Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Zdravo! Ali se me še spomnite pisala sem o AC,ki sem jo imela 01.04.2005 v Ljubljani in sem imela povečano NS na 5.3! Vam moram sporočiti, da sem danes zjutraj dobila pošto z izvidom na katerem je pisalo, da je z mojim :duda:(fantkom) vse O.K., da so se kromosomi lepo delili!!!!!!:sloncek: Seda pa še počakati par mesecev in ga imam!!! zares sem v 9nebesa Lepo se imejte in držim pesti za vse, ki še čakate na izvide, da bo vse O.K. Ciao!!!!!:bravo::love::angel::miska::metulj::sloncek::muca::kuza:::rozica:9nebesa
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Super srečna sem, da boš še en zdrav fantek prišel na ta svet. Zdaj pa brezskrbno do konca. Zdej na seznamu nosečk te nimam, če želiš te lahko dam gor s tvojim :duda: fantom. sam datum porodan povej pa kraj kjer boš rodila
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?