|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mlečna kašica v flaški
12.8.2005 18:13:33   
atinav
Zvečer dam Tianu v flaško poleg mleka še kašico...sedaj pa me zanima, ker imam tudi kašico ki se meša z vodo...a mu to tud lahko kar pripravim v flaško ...malo me vse skupaj moti to ker pač dam zdaj v mleko:ups:...no saj vem da je v teh kašicah ki se mešajo z vodo tudi že mleko, samo moram narediti pač malo bolj redko, ker je flaška...mogoče pa samo malo preveč kompliciram:zmeden2:...kaj pravite:)-.
hvala
papa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mlečna kašica v flaški
12.8.2005 20:45:18   
total
Seveda,da lahko pripraviš jaz mu tud dam v flaško,včasih pa hoče samo žličko,tako da čist prav delaš.

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mlečna kašica v flaški
12.8.2005 21:14:56   
Marogica
Nič ne kompliciraš. Seveda lahko daš tudi kašico, ki se dela z vodo, vendar je z mlekom dosti boljša za otroka. Da pa ne bo preredka, sem jaz naredila mojemu večjo luknjo, drugače se je zelo matral, pa še "skozi" ni pritekla. SEm kar s škarjicami povečala luknjo.
Dober tek

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mlečna kašica v flaški
13.8.2005 0:16:19   
frutka_
V kašicah, ki se mešajo z vodo je mleko v prahu že dodano. Lahko mu narediš npr. Alete bananino kašico, ki je full njami in se meša z vodo. Prekuhaš vodico pa dodaš nekaj žličk kašice, da je gosto ampak tekoče. Mali pa naj to spije iz dude z večjim pretokom. Če imaš Avent npr. iz trojke.
Sicer pa jaz prakticiram da mleko dobiva na plasteničko (zjutraj in zvečer), včasih Čokolino. Sicer pa mu kašice dajem na žličko. Predvsem zaradi zobkov.


(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?