|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 9:48:22   
pajkica
Pozdravljene!
Povejte mi, kako naj prepričam moža, da bi rada voziček za 460 € (110.000 naših starih dobrih tolarjev) in da to sploh ni visoka cena za kakovosten voziček. Že ves čas mi namreč pravi, da je to predrago in naj si raje izberem cenejšega. Ampak nočem. To je najin prvi otrok in zagotovo ne zadnji. Ne bi rada za vsakega otroka kupovala novega vozička. Pa tudi tereni po katerih bomo hodili bodo zagotovo od kamnov, gozdnih poti,… in res se ne mislim po takih poteh matrati s kakšno marelo.
On pravi, da zakaj morava dati toliko za voziček, če pa je njegov brat dal le 60.000 takrat še tolarjev pa so vseeno zadovoljni. Ampak ne razume, da njim ni bilo potrebno kupiti košare, saj so si jo sposodili, midva pa jo bova mogla. Ampak oni pa so mogli kupiti lupinico, ki jo bova midva dobila sposojeno. In bomo cenovno tam tam. Ampak kako naj mu to dopovem.
In ne razume, da so vozički tri, štiri leta nazaj bili kar nekaj cenejši kot danes.
Midva se bova najbrž skregala ravno zaradi vozička. Pa sploh ne, da bi bila na tesnem s financami, ampak…..
Kako naj se pogovorim z njim, da nočem marele za 50.000, na katero se sploh ne more dati košare, pa še tako grde so mi, ampak voziček s košaro, ki pač nanese 110.000.
 
Saj vem, da sem zmedeno napisala, ampak res me to nervira in jezi.
Pa ostalih stroškov tudi sploh ne bova imela. Oblekice bova vse dobila, mogoče bova kupila le kakšno malenkost, dobila bova tudi košek, kjer bo mali spal, pa ležalnik, lupinico in še veliko drugih stvari. Zakaj potem ne moreva kupiti enega v redu vozička? Ne razumem moških.
 
Koliko ste vi dali za vozičke in kako so se s tem strinjali partnerji?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 10:01:05   
TinaUros
Ojla
Hja verjamem, da te nervira:) Veš kaj, če bi meni poskušal težit glede cene, bi ga poslala samega izbirat na internet in kontrolirat po baby trgovina oz....poslala bi ga na lov za vozički, pa naj najde cenejšega, če si upa:)
Meni se zdi cena ugodna. Tudi mi smo dali toliko za vozek, pa smo dokaj gledli pri ceni, da ni bilo predrago. Mam pa srečo, da mi je mož zelo pomagal pri izbiri. Dodajal je tudi sam svoje pogoje ( terenc, trikolesnik...)

Sej bo, boš vidla...sam mal ga postavi na realna tla:)

LP
Tina

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 11:03:31   
piščanc
tale tema nagaja 100/h.

tvoj mož ima kar prav. najbrž si našla najdražji voziček na trgu. in 3, 4 leta nazaj so bili vozički dražji, oz. cenejši niso nudili toliko.

jaz sem prvič kupila marelo za 15.000 sit in jo uporabljamo včasih še sedaj (marela je zakon), drugič pa abc voziček za 25.000 sit in je super odslužil svoje eno leto, sedaj je preokoren. ne predstavljam si, da bi višja cena pomenila še kaj več.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 11:06:14   
moci
kupi voziček preko interneta, pa bo cenejši

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 11:08:01   
Anonimen
Zakaj ga pa sama ne kupiš? A nimaš denarja?

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 11:11:23   
Anonimen
Piščanc verjemi da ni najdražji voziček na trgu 110.000SITuser posted image

Drugače pa....a je sam njegov denar da on o vsem odločauser posted image
Moj na srečo ni škrtica in vem da glede tega ne bo problemov, ker enako razmišljava. Ne vem, povej mu kaj hočeš da voziček ima(naredi spisek), pa naj on najde cenejšga z istimi lastnostmi če mu rata.user posted image  Pa a je vedno tk škrt al sam k se gre za njegovga otroka? Me prav zanima v kakšnem avtu se vozi. Dvomim da v jugiču....čeprav bi ga verjetno tud ta pripeljal na cilj, tako kot marela njegovga otroka.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 11:12:06   
tintin
Midva sva kupila voziček za 500 evrov, pa ni nič kompliciral....oz. za nakup sva se strinjala oba. Sva pa iskala najboljšo opcijo: lahek, tricikel, košara, dobre reference...in sva kupila Maclaren mx3 preko spleta v tujini. Pri nas bi bil še 80 evrov dražji....Valda ne kupiš nekaj, kar ti ni všeč. In sploh pri triciklih se to pozna: če je kolikorkoliko poceni, je pa težek ko sam user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 11:12:56   
lana38
Pa ga kupi sama, če ga on noče. ne vidim v čem je problem, če tiu je voziček tako zelo všeč. Jaz sem v mestu naletela na akcijo in sem voziček takoj kupila. Moj partner ga je videl šele, ko je tisti dan prišel iz službe. Voziček pa res ni nekaj tekega, da ga ne bi mogla sama kupit.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 11:18:29   
soncece24
Jaz sem mojemu že vnaprej povedala, da ko bomo kupovali opremo za user posted image je mamina beseda zadnja - konec koncev ga boš vsaj prvo leto 80% časa uporabljala ti, plus tega moški res nimajo pojma o teh stvareh. Moj se čist strinja, in se mi zdi prav tak.
Na tvojem mestu bi voziček kupila sama. Fora je, da moški nimajo predstave kaj se za user posted image rabi in kak naj to ozgleda in sem sigurna, če bosta kupila eno poceni nepraktično zadevo zdaj, da se bo potem po glavi tolkel, zakaj ni tebe poslušal. Kupi kar ti je všeč, mogoče kako babico nažicaj, da ti kaj prispeva, če sama nimaš toliko.


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 11:18:32   
Anonimen
On si najbrž sploh ne predstavlja, po koliko so vozički in košare. Malo ga po trgovinah pelji, po moje bo pomagalo.

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 11:28:51   
Spark
Če si želiš ta voziček, naj da kolikor pač msili, ti pa daj razliko. Če misliš, da bo užaljen, mu sploh ne rabiš povedati, koliko si dala. Samo povej, da ima prav, in da si našla drugi voziček, ki je cenejši, in tudi še kar Ok. Veš kako so moški veseli, če mislijo da imajo prav. Pri na tako naredim, kadar je za kakšno stvar preveč pameten. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 11:30:32   
smigli
Razloži mu, da je CENEJŠI nakup na koncu NAJDRAŽJI. V primeru, da je voziček namenjen še kakšnemu otroku več, je pa res boljše, da je kvaliteten - vzdržljivejši. Vprašaj ga če bo raje kupoval za vsakega otroka posebej voziček, ker tapoceni ne bo vzdržal.
Jaz sem večina sprehodov imela po neasfaltiranih poteh in vem, da en poceni voziček tega ne bi zdržal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 11:34:44   
ULLA K
Ma saj ne morem verjet!
Kot je napisala Karin 24 - v kakšnem avtu se pa on vozi? In naj ne reče, da ni razlike med jugotom in bmwuser posted image !

A se zaveda kako zelo občutljiva je hrbtenica hovorojenčka in kako zelo pomembno je, da mu v prvem letu nudiš primerno oporo?! Mene argumentacija "saj je ta tud čist dobr" na račun otrokovega zdravja ne prepriča. Naj špara pri čem drugem, ne pa pri vozičku in avtosedežu, ki res morata biti kvalitetna. Verjemi, da se da prišparati marsikje drugje in narediš manj škode!
Na srečo jaz s svojimuser posted image  pri tem nisem imela težav in sva tudi za voziček s košaro plačala okoli 500 E! Ni nama žal. 

Upam, da ga boš prepričala, če ne, pa bi jaz na tvojem mestu sama kupila voziček, ki sem ga izbrala, njemu pa bi prepustila izbor in nakup česa manj pomembnega za zdravje otroka...
lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 11:39:12   
natasaom
men za otroka nikoli ne komplicira!jest bi ga šla sama kupit.za primerjavo z bratom pauser posted image  ne vem kaj bi nardila,ker nikoli ne primerja nobene stvari z drugimi-pa naj bo to igrača al pa avto

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 11:40:19   
TinaUros
...pomembna je tudi teža vozička. A ga bo on pehal iz trgovine domov...mislim da redko:) In ko omenjate tudi makadamske ceste..no, pa naj pelje bratov voziček, ki je bil toliko cenejši in mislim, da bo kmal videl razliko.

(odgovor članu ULLA K)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 11:42:52   
Lianna
Midva ne pričakujeva otroka. Ampak sem ga jaz že neki časa nazaj pripričevala, da je mal dražji voziček ponavadi tudi malo boljši. In mi je razlagu, da kako ni med vozički nobene razlike, da se vsi enako vozijo. In sem mu dala za sprobat Bugaboo-ja in se je strinjal, da je voziček res fajn, lahek, dobro vodljiv itd. In celo prizna, da se spalač dat malo več denarja. Pelji ga v trgovino in naj malo sproba vozičke, ker moškim je malo težko, sam po slikci gledat.

(odgovor članu ULLA K)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 11:48:16   
natasaom
poščanc sam za inf.pred 4leti sem šla gledat vozičke.en mi je bil zares všeč in cena-240.000 sit z novoletnim popustom.sj pol mi ni bil več tok všeč.tko da res ni izbrala najdražjegauser posted image

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 11:51:47   
pajkica
Ne, denar z moje strani sploh ni problem. Imam svojo službo, dobro plačano. Ampak on hoče, da bi raje kupila cenejšega, preostali del denarja pa dala na račun, kjer se nabira za novo stanovanje.
Ampak zaradi tistih 200 € ne bova nič prej prišla do stanovanja jst pravim.
Pa kakšen dan se že sprijazni, da sem pač takega izbrala in pika, drug dan pa pravi, joj a toliko denarja, a ga ni škoda user posted image  
Meni za mojega otroka pač ni nič škoda. Tudi malo boljšega vozička, v katerem bo najbrž najin mali preživel več časa na dan kot on v svojem avtomobilu.
Verjamem, da nisem izbrala najcenejšega, ampak pomembna mi je tudi kakovost.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 12:15:59   
Sunny Morning
pajkica sploh ne vem kaj se še "prerekaš" z njim.user posted image Kot ti že ostale svetujejo, voziček kupi sama in ga tudi sama vozi okrog. On naj si pa kupi voziček za 50.000,00.user posted image
Ne morem verjet, da moški toliko komplicirajo pri opremi za dojenčka, ki sploh ni nepomembna. Ko kupujejo avtomobile je pa vse treba imet in ni pomembno koliko to stane.
Jaz sem mojemu najprej vozičke v ožjem izboru pokazala na internetu, potem sva šla pa v Lj vozičke samo pogledat, sploh še ne kupit. Cena mu je nepomembna, ker ve, da jaz tudi ne bom pripravljena dajat nenormalne količine denarja za voziček. Sem si določila, da za voziček, košaro in lupinico ne dam več kot 600-650€. Vozičke je malo vozil po trgovini, zaključil da sta oba v ožjem izboru ok in da naj sama izberem, ker bom več časa jaz okoli porivala voziček kot pa on.

_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 13:17:10   
Raho
Možu lahko pokažeš moj post.
Pri prvem user posted image  sva tudi mi2 bila pametna in razlagala, kako se ne splača kupiti dragega vozička. Ja, sva kupila taki šmorn za 250 €, da sva ga uporabila točno 3x. Težek je bil ko hudič, zasedel je pol prtljažnika naše lagune karavan... Čez 2 meseca (ko sva videla, da tako ne bova daleč prišla), sva šla kupit drugi voziček. In sva spet dala 300 €, s tem, da je ta drugi vozek bil marelauser posted image  in smo ga lahko uporabljali kar nekaj časa (prvega sva pa podarila) in na koncu (sodelavec od moža je kupil hišo in nas je prosil, če mu posodimo voziček, pa smo ga, ker so res imeli veliko finančno krizo) smo kupili še Zappa (še 200 €). Se pravi, da sva v dobrih dveh letih za vozeke zmetala 750 €.

Sedaj, v drugi user posted image , sva z možem pregledala vse vozičke in se odločila (glede na vse preddispozicije, ki jih po najinem mnenju mora imeti voziček), da kupiva voziček za 800 €. Raje dava naenkrat in sva gotova, da je voziček dober. Je pa to komplet - od košare naprej, uporaben pa je do 3. leta starosti. Ja, pa še zapp nama je ostaluser posted image .

Tako, da moje mnenje je - raje kupiti kakovostni vozek kot pa imeti nekaj, s čimer si sploh ne moreš spomagati.

Sicer pa  - nekdo te je vprašal, zakaj vozička ne kupiš sama - enako te sprašujem jaz.


(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 13:31:24   
Anonimen
Jaz imam podoben problem, ampak pri nama se ne gre za finance, ampak zato ker moj noče trikolesnikauser posted image
Jaz si zelo želim PP GT3, zelo mi je lep, moj pa pravi da dobi asociacijo na invalida ko vidi trikolesnikauser posted image

No saj mislim da bo mi ga uspelo prepričat, sem že blizuuser posted image

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 13:35:41   
babylove
Tale naslov je pa tako egoističen, da me je kar v oči zbodlo. Gospa bo izbrala, gospod pa bo MORAL kupit. Kaj pa če bi skupaj izbirala in skupaj kupila?

No, ker bo zgornji nasvet najverjetneje neuporaben, še en namig: mi2 sva se zagledala v voziček za 360€ in kasneje popolnoma enakega (novega in z garancijo) kupila na nemškem e-bayu za 170€ s poštnino vred. 

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 13:40:08   
Anonimen
Tamikaaaaaaaaa, mogoče pa ima tvoj mož prav.

Midva se tudi nisva pri 1. otroku odločiti glede št. koles. Pa sva šla ravno iz trgovine, ko je cesto prečkla mamica s trokolesnikom. Z zadnjim kolesom je pri sestopanju s pločnika nekak zadela rob in če ne bi gospod, ki je slučajno šel za njo vse skupaj ujel, bi lepo voziček z otrokom vred obrnila na glavno cesto.


Nama je ta prizor dal odgovor glede št. koles. Je obema zastal dih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 13:43:09   
Naja31
Sicer pa - nekdo te je vprašal, zakaj vozička ne kupiš sama - enako te sprašujem jaz.


Po moje ne gre zato, da si ga sama ne more kupiti, ampak je logično, da pri taki zadevi sodeluje tudi mož.In če njej moževo mnenje veliko pomeni, potem ne bo šla in za njegovim hrbtom naredila nekaj čemu on nasprotuje.
Poskusita najti kakšen kompromis. Pejta skupaj po trgovinah, sprobajta več vozičkov, ti malo popusti, on naj malo popusti, pa bo.

Jaz tudi ne bi naredila nekaj če bi moj mož tako zelo nasprotoval.  

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.10.2007 13:47:41   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa*
moj pa pravi da dobi asociacijo na invalida ko vidi trikolesnikauser posted image


Malce čudna asociacija glede na to, da imajo invalidi vozičke na 4 kolesa. user posted image  








Pri nas je šlo pri vozičku za načelo "ti je všeč?" in med tistimi za katere je rekel "ja"sem potem sama izbrala in ga šla kupit. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?