|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mobilne hiške- je že bila kakšna?
9.3.2014 20:17:33   
jaz_sem_jaz
Kolebam med hoteli(do zdaj smo vedno hodili v hotele(zadnja leta samo 4* in 5*)), apartmaji in mobilnimi hiškami.
Lani je bila hči še dojenčica in tri dopusti v hotelu niso bili težava. Letos pa je enoletnica in rabimo več prostora, možnost za kosilo(in ostale obroke), mir, sproščenost...
Apartmaje sem pogledala in se mi zdijo bolj ko ne loterija(ker ne poznam ljudi, ki so tam že bili, zgodbic o takšnih dopustih pa sem slišala že preveč).
Zdaj gledam mobilne hiške v eni od znanih turističnih agencij. Se mi zdijo malenksot bolj preverjena varianta.

Gledam bolj te z 4*:
Novigrad- Sirena
Novigrad- Mareda
Šibenik- Solaris
Orebič- Perna

Dejansko pride v poštev tud kak drug nasvet, preverjena varinata, kam iti, če imate izkušnje z mobilnimi hiškami v kakšnem drugem kampu(lahko z manj *).

Zanima me, če imajo mobilne hiške klimo in wc v hiški? Moram vso posodo, brisače, odeje in povštre z posteljnino nesti s sabo?
Je kaj, kar moram vedeti, preden se odločim?

Kakšne izkušnje? Pozitivne? Negativne?

Hvala za vse odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mobilne hiške- je že bila kakšna?
9.3.2014 20:33:02   
Stanislava_
Nam je bilo super, gremo letos spet.

Wc je v hiški, enako tuš, lahko pa uporabljaš tiste od kampa.
Posteljnino smo dobili, menjajo 1x tedensko, posoda je, samo brisače smo prinesli - ampak to preveriš v kampu. Naše tedensko niso čistili, to smo sami, samo dobili smo čisto in potem še končno čiščenje, to je bilo od kampa.
Klime v novejših običajno so, preveri tudi žar oz. kamin, če radi pečete.

Najbolj pomembna je lokacija, sploh če je otrok majhen - senca in če je ni, kako je s tendami in kdaj sonce pribija, dovolj prostora, bližina ali ne ceste.



_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu jaz_sem_jaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mobilne hiške- je že bila kakšna?
9.3.2014 22:35:38   
RIJA*
Zaljubljeni v mobilne hiške user posted image
Do pred tremi leti smo bili zapriseženi hotelki gostje....nakar smo odkrili luksuz mobilnih hišk user posted image ko so nas gostili prijatelji na Pagu..v Straškem, fajn kamp ampak malenkost preveč skomercializiran za moje pojme....smo se pa peljali z čolnom kopat na nek samoten otok in je bilo fantastično...

Predlani smo bili na Malem Lošinju - kaj na rečem? ljubzen na prvi pogled...kamp meni sicer ni bog ve kaj, pa tudi plaža ne, vsaj ta pri mobilnih ne....ampak generalno gledano je vse štimalo: na plažo smo kolesarili, sence več kot dovolj, mirno, edino pot se vleče do tja kot ponedeljek....1 teden...kar nam je bilo absolutno premalo, 760 eur...

lani smo bili v Stobreču pri Splitu....kamp prekrasen, lepo ureje, na plažo pljuneš, če si zbereš dobro lokacijo...ampak motila me je bližina prevelikega mesta....pomanjkanje tiste divjine, kot jo premore >Lošinj...14 dni...ravno prav...810 eur v akciji :

oboje smo šli preko avstrijskega Gebetsroitherja, prvi teden julija / junij-julij....torej še v predsezoni

leto smo zopet rezervirali za 2 tedna, sicer Kvarner, ker smo tu dobili pač zelo ugodno ceno in ponudbo....bi šla sicer raje bolj na jug, ampak ne dam 1600 eur za dva tedna...ampak ima ta hišica še največ luksuza od vseh, ker smo jo najeli privat....user posted image

posteljnina: prvič smo jo imeli, drugič ne. odvisno od kampa.
klima: ja
internet: lošinj plačali, stobreč zastonj
bodi pozorna še na ceno zaključnih čiščenj...

jaz že komaj čakam user posted image

(odgovor članu jaz_sem_jaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mobilne hiške- je že bila kakšna?
10.3.2014 9:53:09   
sazi
Mi gremo letos že četrtič v Straško. Otroka neizmerno uživata - in če sta zadovoljna onadva imam jaz super dopust. Rezerviramo pa vsako leto že jeseni, da dobimo točno določeno lokacijo, ker mi druge lokacije ne bi oddtehtale polovico vse poante te hiške (po naših merilih, seveda). In to je, da smo v skooraj popolni senci in čisto zraven igrišča, kar pomeni, da otroka odskakljata 5m do igrišča, jaz pa sem večino časa "doma" - ali berem, visim v mreži ali pa kuham. Kopanje pri nas ni bisto dopusta, zato nam ni probelm 2-3x na dan narediti 100-150 m do dela plaže, kjer se gre lepše v vodo, nekajkrat v celem dopustu pa se odpeljemo cca pol ure v super zaliv, kjer jekopanje super, ni pa niti malo sence, zato hodimo tja po 18. uri in ostanemo skoraj do noči.
V hiškah je vse (kopanica, kuhinja z vso posodo, klima). V teh hiškah, kamor tako radi gremo, je sicer vse na bolj skromnem in doaj obrabljenem nivoju (pač lokacija oddtehta svoje), enkrat smo se pa tam odločili podaljšati dopust in smo za nekaj dni najeli hiško kar v kampu - je bila pa večja, leša, novejša, udobnejša... le na tako lokaciji, da nisem s plaže/igrišča mogla puščat otok samih na WC in podobno. No, zdaj ko sta otroka večja, bi tudi to šlo, ampak za tak denar želim tudi popolno lokacijo.

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mobilne hiške- je že bila kakšna?
10.3.2014 14:19:16   
Anonimen
Mobilne hiške so fine, če uživaš v kampu, nočeš pa tovorit vsega s seboj, ker so res opremljene s posodo, vsem ... mi smo imeli tudi posteljnino in brisače ter končno čiščenje vključeno. Je pa nujno obvezno, da je hiška v senci pa tudi če ima klimo ... so slabo izolirane in klima ni kos sončni pripeki v višku sezone ...

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Mobilne hiške- je že bila kakšna?
14.4.2014 11:24:14   
mayci
Mi tudi obožujemo mobilne hiške, jih ne zamenjam za hotelsko sobo (vsaj trenutno user posted image )... Mi prinesemo svojo posteljnino in brisače, je pa v nekaterih tudi posteljnina že vključena. Imaš dve spalnici, kuhinjo, hladilnik, klimo, svoj tuš in wc, pa tudi vso svobodo bivanja v kampu, kar je meni super! user posted image

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Mobilne hiške- je že bila kakšna?
5.5.2014 11:10:04   
almica86
jaz imam na pagu, v straškem mobilno hiško in jo tudi oddajam, če katero zanima. je pa itak super tam :)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Mobilne hiške- je že bila kakšna?
5.5.2014 11:17:03   
noranate
Daj pošlji ponudbo na ZS, mi hodimo v hiške v Pirovac in nam je super. Mogoče pa zamenjamo lokacijo user posted image

(odgovor članu almica86)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Mobilne hiške- je že bila kakšna?
29.6.2018 17:29:30   
Iwaa
A je mogoče že kdo koristil ponudbo mobilne hišice, recimo to kar nudi 1nadan. https://1nadan.si/vse-ponudbe/mobilne-hisice-hrvaska Imajo vredu cene, se splača to vzet?

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Mobilne hiške- je že bila kakšna?
28.2.2020 8:04:26   
MartaV
Mi smo bili že večkrat in nam je zelo všeč. Vredu je, ker je v okolici navadno več narave, kot pri kakšnih apartmajih, kjer točno ne veš kam boš prišel. Prav tako smo se naveličali stopnic. Pri hiškah pa imaš zunaj teraso, kjer lahko uživaš, medtem ko se otroci igrajo kje v bližini.
Nazadnje smo bili v Rovinju, kamp Porton Biondi. Hiške so bile praktično nove, je pa res, da plaža ni bila ravno primerna za male otroke, ker ni bilo sence. Po drugi strani pa je Rovinj super. Poglej na https://xn--mobilnehiice-3nc.si/ kjer najdete opise kampov in hišic. Tudi veliko akcij se najde. Edino glavna sezona je kar draga.

_____________________________

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu Iwaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Mobilne hiške- je že bila kakšna?
12.3.2020 10:52:45   
Lelly28 RR
Mi bi šli letos zelo radi v mobilno hiško nekam v Istro, ampak me zanima kje imajo kaj za otroke v starosti 3 let. Želim si namreč igrišč in lep dostop v morje, ker sem tudi noseča si ne želim plezanja po skalah v zadnjem tromesečju.

(odgovor članu MartaV)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





V NARAVI: Z vozičkom okoli Gradiškega jezera
photo
Okoli Gradiškega jezera je speljana široka in udobna sprehajalna pot, kjer bomo ob sončnih dnevih srečali številne mlade...
Družinski kolesarski izlet: koristni napotki
Kam se podati na poldnevni ali enodnevni družinski izlet? Kolesarjenje po bližnjih hribih ali urejenih poteh je odlična ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?