Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, od zgoraj, od spodaj, s strani........... da ne govorim
.
) pa me zanimajo vaše izkušnje kam v Ljubljani se splača it pogledat. Aja, modrčki za 10.000 sit odpadejo. Sicer pa bom očitno potrebovala že kar 80 ali 85 D
; ni kaj, prava Pamela 
in sem imela modrček 80F.
Sem hotela ravno napisat, predvsem zato, ker ženkica sprašuje po cenovno ugodnih variantah. V Mothercare, za razliko od oblačil, ki jih res ni na zalogi, imajo modrčke relativno dobro na izbiro. Predvsem kar se tiče večjih številk. Celo vmesne košarice imajo; npr. DD, kar naj bi bilo med D in E, mi je zadnjič neka prodajalka razložila. Cenovno so ugodni, tudi od 2.700 sit dalje ( jaz imam ravnokar oblečenega točno tega za dvajurjasedemsto in ti povem, da se v ničemer ne razlikuje od tistih, ki se mi po omari valjajo za 10. in več tisoč
... ) Ful je udoben, pa lepo stoji - kupila sem si črnega . Pojdi res v Emporium, Mothercare, pa vprašaj v štacuni, ker je polica z modrci čist zadaj, na koncu štacune...