|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Modrčki za tiste z bujnim oprsjem; kje??
16.5.2006 9:36:15   
Ženkica
Pozdraljene punce.

Sem si dovolila kar novo temo odpret. Pesti me problem in sicer košarica mojega oprsja se vedno bolj veča, pa čeprav sem noseča šele 10 5/7 t. Moja 80C mi je že nekaj časa premajhna; vse mi leti ven user posted image , od zgoraj, od spodaj, s strani........... da ne govorim user posted image .

Rada bi si kupila kak lep modrček, s kostjo, ki me ne bi stal celo premoženje (saj vem, sem zelo zahtevna user posted image ) pa me zanimajo vaše izkušnje kam v Ljubljani se splača it pogledat. Aja, modrčki za 10.000 sit odpadejo. Sicer pa bom očitno potrebovala že kar 80 ali 85 D user posted image ; ni kaj, prava Pamela user posted image .

Hvala za vse informacije.

lp

Ženkica

P.s.: induplati Jarše baje ne dela takih šotorskih kril user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Modrčki za tiste z bujnim oprsjem; kje??
16.5.2006 9:40:24   
bubče
se ti splača v neckermannov katalog pogledat... ;)....drugje je bolj švoh....

user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Modrčki za tiste z bujnim oprsjem; kje??
16.5.2006 9:42:32   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: bubče

se ti splača v neckermannov katalog pogledat... ;)....drugje je bolj švoh....

user posted image


bom počekirala; tnx user posted image

(odgovor članu bubče)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Modrčki za tiste z bujnim oprsjem; kje??
16.5.2006 9:51:34   
Barbk
Ženkica jaz sem se že pred leti ukvarjala s tem problemom, ko sem imela na grbi 20kg prevečuser posted image in sem imela modrček 80F.
Takrat je bila res kriza modrček dobit.Danes imam 75D no pomoje zdaj že več, ker mi joškice že iz modrčka bingljajo.No naučila sem se, da se za modrček splača dati malce več, ker če te tam gori kaj žuli tudi ni fajn občutek.Trenutno kupujem od Triumpha (dobiš skoraj povsod npr. Modiana, Nama...), cena pa cca.7.000 sit.Aja pa če katero zanimajo kopalke-jaz sem šla v Naklo k Nancy počekirat.No tam delajo tudi po meri-prideš kakšne 14 dni prej in ti jih naredijo.Cena pa je višja za 25% od redne.Redne cene kopalk (res zelo lepih) cca.9.000 sit.Tudi jaz jih bom šla delat po naročilu, da mi bo modrček lepo sedel na moje balkončke in, da bo spodnji del primeren moji teži.

Barbk

(odgovor članu bubče)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Modrčki za tiste z bujnim oprsjem; kje??
16.5.2006 10:17:58   
tt79
Najlepše ti bodo stali modrci od Triumpha. Js mam št 80D- ze skoz, pa jih v Triumphu najlažje dovim. Cene so nekje okol 6.000 - 8.000 sit.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
16.5.2006 10:18:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ženkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Modrčki za tiste z bujnim oprsjem; kje??
16.5.2006 11:00:27   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

- Mothercare v Emporiumu v BTC, kjer imajo modrcke skrite na eni polici, ampak so imeli tudi do stevilke 100F, cenovni rang pa od 3.000 (znizane zadeve) -10.000 SIT.

Ja. user posted image user posted image  Sem hotela ravno napisat, predvsem zato, ker ženkica sprašuje po cenovno ugodnih variantah. V Mothercare, za razliko od oblačil, ki jih res ni na zalogi, imajo modrčke relativno dobro na izbiro. Predvsem kar se tiče večjih številk. Celo vmesne košarice imajo; npr. DD, kar naj bi bilo med D in E, mi je zadnjič neka prodajalka razložila. Cenovno so ugodni, tudi od 2.700 sit dalje ( jaz imam ravnokar oblečenega točno tega za dvajurjasedemsto in ti povem, da se v ničemer ne razlikuje od tistih, ki se mi po omari valjajo za 10. in več tisočuser posted image ... ) Ful je udoben, pa lepo stoji - kupila sem si črnega . Pojdi res v Emporium,  Mothercare, pa vprašaj v štacuni, ker je polica z modrci čist zadaj, na koncu štacune...

Fajn kupi.user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Modrčki za tiste z bujnim oprsjem; kje??
16.5.2006 11:59:34   
Ženkica
Barbs hvala user posted image  za tako ičrpno informacijo; jutri takoj po šihtu letim v Emporium; do takrat pa držte pesti, da jih ne zgubim kje user posted image  user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Modrčki za tiste z bujnim oprsjem; kje??
16.5.2006 16:05:41   
kapesanta
mislim da podjetje Linne prodaja v Leclercu. So zelo kvalitetni - izdelajo jih tudi po meri. podjetje je pa iz Zagorja - če hočeš ti pošljem telefonsko št., ker mislim da jih pošiljajo tudi po pošti - za cene pa ne vem, včasih ko sem bila še zastopnica so bili dost cenejši od Lisce.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?