|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
11.11.2010 11:41:45   
naja17
Mam zaenkrat tele, ki so mi to to in sicer:

1. Hoco, ki je star model, vendar pohvaljen s strani fizioterapevtke + roč se premika na obe strani + 4-velika enaka kolesa: http://www.hoco.at/produkte/zaphir/

2. Peg Perego, ki mi je lep (user posted image ) + 4-enaka kolesa, ampak mislim, da tu ne gre športni del in pol nanese ful dnarja user posted image
http://www.pegperego.si/si/culla-auto-kosara-paloma-i7681.shtml

3. ABC, ki je novo odkritje, nisem ga še vidla v živo, zgleda vredi: http://www.kika.com/at/katalog/m/baby/baby-on-tour/abc/18334152/kinderwagen-pramy-luxe/

4. Hartan, tudi ne poznam, na pogled pač ustreza mojim pogojem, vendar dražji: http://www.kika.com/at/katalog/m/baby/baby-on-tour/hartan/18373530/sportwagen-topline-x-735/

Vaša mnenja in izkušnje?

Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
11.11.2010 11:52:08   
ribica.
Gre za zelo podobne modele, zato malo glej kateri se ti cenovno najbolj izplača. Za peg peregota bi edino rekla, da je malo bolj klasičen kot ostali, čeprav je podvozje podobno. Kvalitetni so verjetno vsi. Mi smo imeli Hoco-tovega big foota in smo bili zelo zadovljni. Edino veliko prostora zavzame. Mislim da te to ne moti, glede na to da si dala na ogled vozičke, ki se vsi na enak način zložijo. Minus je edino ta, da prednja kolesa niso gibljiva.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
11.11.2010 11:53:51   
Nefretiti
Očitno so ti všeč sami veliiiiki vozički. Tudi jaz sem ga za hčerko nabavila, takega finega z velikimi kolesi, stabilnega in robustnega, ampak....ko smo ga spravljali v avto je bil cel cirkus (kolesa smo morali dol dajat).... Ko smo se spravljali na morje nam je 1/3 karavana zavzel samo voziček. Čez dobro leto sem kupila bolj priročnega in manjšega.

Predstavljaj si sebe, ko tako ogromen voziček tlačiš z eno roko v avto, z drugo držiš otroka, med zobmi kako dekico,.....ah.

Za moj okus so taki vozički preveliki. Če so tebi všeč......pa akcija ;)

_____________________________

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
11.11.2010 12:21:36   
alexjera
Strinjam se s predhodnicami.
Na izbiro si dala zelo podobne vozičke.

Pri nakupu je zelo pomembno naslednje:
1. kaj ti je všeč
2. kaj potrebuješ
3. kaj želiš in pričakuješ
4. finance

Jaz sem hotela trokolesnika, finančno do 1000 evrov. Posebaj pa sem zahtevala naklon sedeža nastavljiv popolnoma vodoravno in popolnoma navpično, streho, ki se čim bolj zapre naprej, in zimsko vrečo ali vsaj pregrinjalo za noge. Mi živimo na vasi, kjer dostikrat piha in okoli doma imamo veliko poljskih poti.

Na koncu sem izbrala za doma PP GT3 in za v avto PP Pliko. Finančno se mi je izšlo. Če bi imeli enoprostorca verjetno Plikota ne bi kupovala. Se je pa izkazalo, da je GT3 super za na teren in morje, neuporaben za trgovino in avtomobil. Pliko ima pa edino pomanjkljivost majhna kolesa, ki so po neasvaltiranem terenu malo nerodna.

Zadeva je preizkušena na dveh mulčkih, 0pa vsaj enega bo še zdržalo, res pa smo kupili oba nova. Letošnje leto smo gonili kar oba, saj imata naša mulčka samo 1,5 let razlike in sta nam tako oba prišla prav.

Edini nasvet: dobro premisli. Poznam kar nekaj mamic, ki so zamenjale vsaj dva vozička.

Na ko

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
11.11.2010 12:49:53   
m_o_i
pri nakupu vozicka je skoraj najmanj pomembno to,da je lep user posted image
to ugotovis kr v mesecu, dveh, ko ga uporabljasuser posted image

PP je z-a-k-o-n.
smejim se, ko mamice pred zdravstvenim domov iz karavana potegnejo najprej eno kolo, ga dajo na tla, potem pride ogrodje, na katerega pritrdijo tist pecikl, nato se kosara/sportni del. mulc pa iz koze skace v jajcki na zadnjem sedezu in se dere ko nor... in ne morem, da ji ne bi v mislih rekla-ja, lep pa je vozicek user posted image

zadnjic sem se smejala (res nisem vedla, da je to mozno oz. da vozicki to imajo), ko je mamica tu na forumu zalostno pisala, da se ji je en mesec po garancijskem roku sesula zavorna oblogauser posted image user posted image
lepo prosim, to je ja samo na avtih-zavorne obloge user posted image

1. vozicek mora it v avto v najvec dveh potezah
2. je lahek
3. dete lahko gleda v obe smeri (rocaj se da prestavit)



_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu alexjera)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
11.11.2010 13:02:24   
naja17
ribica. - zadnjič sem peljala enega z gibiljivim kolesom in sem dobila živčni zlom, mi ga je mogla kolegica fiksirat user posted image

nefretiti - to, da je velik, sem vzela v zakup... In če sem v svojega ax-a spravila in hocota in PP, se bom tud s tem trudila, ker meni enostavno tisto ne potegne s tistimi malimi koleščki, vrtljivimi itd.

alexjera - 1. všeč so mi pač vozi k sem jih objavila 2. in 3. otrok potrebuje stabilen voz, jaz pa premični roč 4. hja, saj gre, samo saj se da dobiti do 500 € kar vredu voz se mi zdi

m_o_i - ja vem, da je najmanj pomembno to, da je voz lep in meni se noben od teh niti ne zdi lep, vseeno pa ne želim vozov ala stokke, k maš občutek, da bo otrok lih kar nekam poletu user posted image  Hocota in PP sem jest spravila v ax-a, tko da mislim, da bi mogl it v dveh potezah recimo v hondo accord user posted image  Lahek verjetn noben od teh ni, pa sej se to po moje navadiš user posted image  No, to z ročem mi je pa ful pomembno ja user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
11.11.2010 13:10:06   
lananai
Mi imamo Hocota, tko da ti za druge ne morem svetovat. Imamo tega

http://www.google.si/images?q=hoco%20winner&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=sl&tab=wi&biw=1091&bih=942

ki se mislim zdej ne dela več. Smo zelo zadovoljni z njim. Gre povsod. Športni del in košara se da premikati v obe smeri. Z malo vaje sem si to upala tudi sama, ni tako težko. Na začetku te je pa malo strah, da ti z dojenčkom vred dol pade. Če se samo ročaje premika, imaš potem lahko premična kolesa zadaj, fiksirana pa spredaj in se zelo težko šofira. Edini minus zame je zavora, ki je malo nerodna... vsaj pri našem. Pa včasih ga moraš malo z WDjem pošpricat po kolesih, če po prevelikih lužah voziš. Če vzameš dol košaro (športni del), gre cel v prtljažnik od polota.

Smo pa mi kasneje (ko je bila tamala stara ene 9 mesecev) kupili enega manjšega, ki ga imamo še zdej, ko kam gremo. Itak se nič več v vozičku ne vozi.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
11.11.2010 13:14:01   
lananai
Aja, splača se ti it v Rutarja pogledat pred novim letom. Dve leti nazaj so imeli točno tega Hocota, ki sva ga imela ogledanega znižanega za 20%. Sva dala manj kot 400€ za njega. Če dobivate domov od Rutarja katalog, jih malo spremljaj.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
11.11.2010 13:15:13   
Anonimen
Jah jaz od telih nobenega nebi imela oz. nebi imela nobenega, ki nima spredaj za 360° velikih vrtljivih koles ... ker tak ki ima vrtljiva kolesa spredaj so za trgovine in po mestu super, za na teren si jih pa pač fiksiraš ... pri teh fiksnih si jih pa ne morš odfiksirat in potem doživljaš živčne zlome v štacunah.
Potem je bilo meni zelo pomembno kakšen je voziček, ko ga "primeš v roke" ... naprimer PP GT3 sem malo porukala pa po štacuni peljala pa je kar neki škripalo ogrodje ... pri tistem, ki smo ga pa kupili je pa dejansko bilo ogrodje zelo kompaktno, nič se ni majalo in ni dalo nobenega glasu od sebe in še danes je tako po 2h letih redne uporabe.
Mi je bil pa tudi izgled zelo pomemben in seveda velika napihljiva kolesa.

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
11.11.2010 13:20:22   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Otika
Jah jaz od telih nobenega nebi imela oz. nebi imela nobenega, ki nima spredaj za 360° velikih vrtljivih koles ... ker tak ki ima vrtljiva kolesa spredaj so za trgovine in po mestu super, za na teren si jih pa pač fiksiraš ... pri teh fiksnih si jih pa ne morš odfiksirat in potem doživljaš živčne zlome v štacunah.


Mi smo imeli sprednja kolesa fiksirana za kake 0,1% poti... ali pa še manj. Skoraj vse smo prevozili z vrtljivimi kolesi. Tudi meni se to zdi zelo pomembno, zato se na koncu nisva odločila za enaka 4 kolesa, ker so bila večinoma fiksna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
11.11.2010 13:38:42   
Anonimen
Ja tut mi nismo imel skoraj nič fiksirana, ker je šlo lepo skoz vse z gibljivimi ... no ko smo se proti Tamarju odpravili smo jih fiksirali, da je šlo lažje čez sneg in razdrapano makedamsko pot user posted image
Imamo pa tut spredaj malenkost manjša kolesa kot zadaj.

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
11.11.2010 14:11:15   
Nefretiti
Mogoče samo komentar na take vozičke, ki se jim da premikat ročaj: Sicer je super duper uizi in simpl, ampak problem nastanejo, ker je prestavljeno težišče. Če greš čez prehod za pešce sploh ne moreš dvignit sprednjih (tavelikih) koles ampak moraš cel voziček obrnit za 180 stopinj ali pa ročaj premaknit in tisti čas otrok gleda naprej. Sicer ni tak problem, ampak moja tamala je znorela, če sem jo obrnila v smeri vožnje.
Druga težava je, da imaš potem vrtljivi zadnji kolesi in je res ful čudno peljat.
Jaz sem v drugo noseča, doma ima PP Uno, ki ga prodajam ravno zaradi teh razlogov. Mogoče pač jaz preveč kompliciram, ampak mene je to zmotilo.

Če je kakšna kandidatka je cena zelo ugodna za kombiniran voziček.



_____________________________

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
11.11.2010 15:23:45   
naja17
nefretiti - mogoč sem jest mal bjonda, ampak a si mislila vrtljiva kolesca al ročaj user posted image  Ker napisanega ne skontam, če misliš ročaj user posted image

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
11.11.2010 17:27:27   
spela**
Mi imamo PP (takšnega kot si dala link) starega že 5 let ampak ga ne menjam za nobenega drugega!Imamo sicer samo košaro ampak samo iz razloga ker mi ni bil všeč športni del.Nisem nikoli pogrešala vrtljivih koles!

_____________________________

Bor
8.09.2009; 49,5cm , 2820g
8.10.2009; 53cm , 3515g
5.11.2009; 55,5cm , 4375g
10.12.2009; 59cm , 5130g
14.1.2010; 64cm , 5900g
4.3.2010; 67cm , 6.740g
23.9.2010 77cm , 9200g

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
11.11.2010 22:27:53   
Peli
Če so ti v redu taki vozički, si pač takega kupi, ti ga boš uporabljala in glej na to, da je tebi priročen.
Sama imam PP GT3 in mi gre na živce ko nekateri komplicirajo kolk zasedejo... jest ga spravim v prtljažnik Puntota (sicer brez police zadaj), brez da snamem eno samo kolo. Za na dopust sicer mamo eno marelo, k je drugače ne uporabljamo - PP ne zamenjam, ker rabim voz za dolge sprehode po terenu, in za to je meni ta voz idealen.

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
12.11.2010 9:53:32   
kristinaj
sicer ne vem kaj bi rada al te vozičke imaš ali jih imaš v ožjem izboru...

jaz imam peg perego pliko p3 in je dal 2 mulca skozi in še vedno super vozen, nič ne škripa, za košarico sem kupila dodatek da sem jo lahko zvezala v avtu tako, da sem ju prve 3m prevažala kar v košari in še bi še 1x izbirala bi izbrala ravno tega...

cena je bila takrat v italiji 500 eur, kar je bilo 150 eur cenejše kot v baby centru, dobila pa sem košaro, lupino in športni del...

ko se spravi zavzame zelo malo prostora..

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
12.11.2010 10:49:52   
sazi
Od teh vozičkov ne poznam nobenega. Imajo vse lastnosti, i jih jaz za moj voziček nisem želela, ampak to te ne zanima.
Vsak ima svoj okus in svoje potrebe.

Je pa moja sestra imela ABC Design voziček - podoben temu na linku s kike in bila z njim zelo zadovoljna. Imela ga je za 2 otroka, pa še posojala ga je potem naprej. Mani je bil pa čisto neuporaben - kot rečeno - druge želje, druge potrebe (sem želela lažji, manjši voziček, z vrtljivim sprednjim kolesom, pa sploh mi ni bilo važno ali se ročaj obrne ali ne, ker moja otroka sta vedno gledala naprej, nikoli nazaj).

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
13.11.2010 20:42:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj
jaz imam peg perego pliko p3 in je dal 2 mulca skozi in še vedno super vozen, nič ne škripa, za košarico sem kupila dodatek da sem jo lahko zvezala v avtu tako, da sem ju prve 3m prevažala kar v košari in še bi še 1x izbirala bi izbrala ravno tega...

JA ampak njo zanimajo izkušnje glede tistih robustnih terenskih vozičkov, ki jih je naštela v prvem postu ... in glede na njen izbor si s plikom p3 ne more kaj dosti pomagat.

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
14.11.2010 7:50:10   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj
jaz imam peg perego pliko p3 in je dal 2 mulca skozi in še vedno super vozen, nič ne škripa, za košarico sem kupila dodatek da sem jo lahko zvezala v avtu tako, da sem ju prve 3m prevažala kar v košari in še bi še 1x izbirala bi izbrala ravno tega...

JA ampak njo zanimajo izkušnje glede tistih robustnih terenskih vozičkov, ki jih je naštela v prvem postu ... in glede na njen izbor si s plikom p3 ne more kaj dosti pomagat.



user posted image user posted image user posted image user posted image

Joojjj, pač vsak ima svoj okus in meni pač niso všeč te vesoljski trikolesniki, ki so za moje pojme nestabilni za otroka. Ampak to je  moje mnenje. In me ne moti, če nekdo napiše kaj je imel in s čim je bil zadovoljen, tudi če ni v mojem izboru,  me pa motijo take izjave, kot je tvoja. Jaz ga bom prevažala,  ne ti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
14.11.2010 9:25:43   
Anonimen
S tisto besedico "robustnih" te nisem mislila užalit, ampak dejansko si ti navedla seznam zelo terenskih vozičkov, Kristina ti je pa napisala kako je ona s svojim čisto mestnim vozičkom zadovoljna ... ta komentar mi je bil čisto v smislu da nekdo sprašuje kater džip je najboljši za njegovo familijo, pol bi pa prišla jaz in začela govort, da sem jaz z mojim Smartom ful zadovoljna in da ga zelo priporočam ... v končni fazi je moj Smart res super avto samo za njegove potrebe povsem neuporaben ... a zdaj razumeš ... in ja v končni fazi boš res ti vozila ta voziček, zato bom nehala "pametovat" ... jaz sem svojega 4 kolesnega terenca že kupila ...

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
15.11.2010 8:37:09   
naja17
Ok otika, sori, če sem te narobe zastopla... Mal je verjetno tud tega vpliva, ko se jih dosti zgraža nad takim izborom, jaz recimo se pa zgražam nad predvsem takozvanimi lepimi 3-kolesniki in pol zna počit.

Zdej sem našla še en voz, ki je sicer dražji od ostalih:
http://www.mutsy.nl/products/urban_rider/options

Kaj menite o mehkih in trdih košarah? Je res razlika, al je pač vseeno za dojenčka? Ker razlika v ceni je ful se mi zdi....

In da ne odpiram nove teme: Kje ste imele dojenčke prve mesece? V postelji v sobci, košari, kavču, prenosni postelji v dnevni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
15.11.2010 8:47:52   
Anonimen
Važno da se sedaj zastopiva user posted image  ... imam pa jaz tako kot ti na 3-kolesnike, alergijo na te vozičke z mini kolesi user posted image

Zdej sem našla še en voz, ki je sicer dražji od ostalih:
http://www.mutsy.nl/products/urban_rider/options

No mi imamo njegovega bratca doma in smo zelo zadovoljni ... so bili po pol leta sicer eni problemi z ogrodjem, samo so nam dali novo in je sedaj ok ... prav tega se moraš pa na začetku kar fino navadit vozit, ker je gibljiv na sredi med obema osema. Je pa res, da pri tem vozičku odmisli mehko košaro za novorojenčka ... je treba obvezno trdo košaro kupit, ker športni del ne gre v povsem ležeč položaj.

Aja prvi mesec je bila tamala doma v posteljici (ponoči) ali v košari od vozička (podnevi), kasneje pa tudi že v ležalniku.

< Sporočilo je popravil Otika -- 15.11.2010 8:49:59 >

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
15.11.2010 9:05:30   
naja17
user posted image

Aha, viš meni je pa zanč ena rekla, da pa gre čist v vodoravni položaj tule pri tem vozu user posted image  A ste na ta voz kej čakali, ker pravijo, da je v BC čakalna doba 2 meseca user posted image  
Se pravi, če gre voz čist v vodoravno, pol ni panike, če je košara okrog mehka? Ker mislim, da pri hoco-tu je raven športni del.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
15.11.2010 9:35:15   
Anonimen
Ne 100% ne gre v čisto ležeč položaj ... imam doma sicer drugo ogrodje, samo športni del je pa isti tako da res vem, da za novorojenčka brez košare ni primeren. Ja za moje pojme če je podlaga povsem ravna je čisto vseeno al je košara okrog mehka ali trda.
Mi ga 2 leti nazaj nismo nič čakali ... še celo na tisti dan, ko so imeli akcijo z boni sva ga dobila. Sem pa kasneje od začetka decembra do marca čakala na zimsko vrečo zanjga user posted image

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Moj izbor vozkov - vaša mnenja in izkušnje
23.11.2010 16:49:08   
mamamajča
Meni je od teh tvojih predlogov samo drugi res všeč. ampak tisto res!!! Ful je lep!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?