|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moja babica...
25.10.2008 13:22:20   
Skratek46
  Že kar nekaj časa je ni-sam vseeno vam moram povedat, da bi za to da mi jo vrnejo za en teden dala takoj 10 let svojega življenja, ker mislim da je imel redkokdo tak privilegij imeti tako babico kot sem jo imela jst in ko gledam kako so nekaterim stari starši odveč-ne dojamem-ne morem.
Spomnem se jo še kako je z živordečim kopalnim plačšem, gumjastimi čevlji in cigaretom korakala po klancu, ki jo je ločil od tetine hiše...Spomnem se kako sm spala z njo v postelji ko smo jo šli obiskat in mi je do poznih ur pripovedovala njene dogodivščine in jst sm jo med tem božala po nagubanem obrazu, ki je dal mnogo težkih dni skozi. Da ne govorim o temu, da mi je "šlogala" s "čarobnimi fižoli" in seveda napovedala, da bo moje življenje oh in sploh super in že takrat sm ji rekla, da neki slabega pa mora bit in je rekla da fižoli ne lažejo-phahahahaha...
Če sem se kje udarla-je hitro stekla in me pozdravla z nekimi njenimi zelišči, ki se še dandanes ne ve kaj je to sploh bilo. Od tega da mi je podarila zajčka in da se je z mano igrala gnilo jajce in da me je vedno ščitila pred starši in skrivala moje otroške neumnosti.
Lahko bi vam naštevala 3 dni kako izjemna je bla in kako jo noro pogrešam vsak dan. Ne morem nikakor sprejet da je ni-sam se tolažim ker mi je rekla da me bo vedno čuvala-tudi ko je ne bo več...
Rada bi samo povedala, da so srati starši zaklad in moja babica je bila zame največji.
Vsak dan se spomnem na njo in vem da ne bo nikoli minilo-živim s tem da lahko vsaj govorim o neumnostih ki smo jih počele skupaj in za njo res morajo vedet vsi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moja babica...
25.10.2008 13:28:53   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
Tudi moja je bila krasen clovek,jo zelo pogresam,ker brez nje je zivljenje veliko tezje.

Zalostno,ker najinih babic ni vec,vendar imava pa lepe spomine na vsa cudovita skupna leta.

(odgovor članu Skratek46)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Moja babica...
25.10.2008 13:37:41   
Skratek46
  In gledam včasih kako so nekatere babice "čudne" in naderejo vnuka, ker je vzel deci kokakole iz hladilnika...Moja ni imela nič-sam iz nič je nardila pravljico in kakroli je mela je bilo moje.
Ja, življenje je pa res težko brez nje ker je bila polna znanja in izkušenj in si vedel, da imaš na svetu nekoga, ki te ima res brezpogojno rad in ki uživa, da te razvaja do onemoglosti. Včasih me potre tako zelo, da sem cel dan bolj boga-sam se poberem.
Mogoče se zdi komu čudno...v življenju sem bila na mojo veliko žalost na mnogih pogrebih-veliko mladih ljudi je šlo, ampak meni dejansko niso vedli kako rečt, da je babica umrla, ker sm bla nora nanjo in me je tako zatolklo da neki časa sploh nič nisem mogla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?