|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moje kile :-(
19.9.2011 11:22:49   
Milaa
Situacija je taka. Z možem sva skupaj 10 let in imava otroke. Ko sva se spoznala sem imel 78kg ( velika sem 174 cm) No po toliko letih in parih porodih (kar vem da ni izgovor) imam 86 kg. Že v zadnji nosečnosti me je mož dobesedno vsak dan drkal zaradi hrane, češ da preveč pojem... Zdaj ko smo pa zaključili z otroci pa spet isto. Zbija mi samozavest na nulo, govori da sem že vsa celulitična, da naj pogledam mamice okrog kako so spedenane in kako lahko vse shujšajo sam jaz da ne morem...zahteva da pridem na 70kg, da bom vsaj normalna za videt. Zaradi tega je tudi ves čas jezen name, nobenih nežnosti, ne pokaže mi da me ima rad, nobenega spoštovanja, gleda me kot da bi bila kužnauser posted image Nikoli nisem bila suhica in do poroke ni imel nikoli pripombe čez moje kile, zdaj ga pa vse moti. Glede sexa pa je tako, da ni nobenega problema,važno da se on sprazni,takrat ga pa ne moti celulituser posted image Največji problem pa je, ker mene moje kile ne motijo in se počutim ok...in mi je že sam rekel da sem premalo samokritičnauser posted image Mene to dobesedno duši in ne prenesem da nekdo tako pritiska name in se mi zdi da zaradi tega še bolj jem....ravno kontra učinekuser posted image

Ali ima katera sploh še podobno težavo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 11:46:09   
mojamura
joj joj.... ne pusti mu, da ti zbija samozavest. nisi več stara 20 let, tako tudi on ni. verjetno se je tudi njemu kaj postava spremenila. 
na podlagi česa pa je on pristojen zahtevati od tebe da imaš 70 kg??

ne vem no... verjamem da ti ni fajn, ampak iz tvojega posta razbiram, da niso samo problem tvoje kile, ampak tudi tvoja majhna samozavest in njegov prevelik ego.

začni sama sebe malce bolj cenit in spoštovat.


_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Milaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 12:00:12   
ZARA
O Bog. O Bog, kaj imate to zaene ljudi okrog sebe, ki ne premorejo kančka spoštovanja do partnerja? Ko bo v bližnji prihodnosti splezal nate ga vprašaj, če zdaj pa nisi nič (pre)več celulitasta in premalo spedenana, kot ostale. Jst vem, da bi se mu ob priliki "usedla dol". Naj poriva v štekdozo, tepec.

< Sporočilo je popravil ZARA -- 19.9.2011 12:01:19 >


_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 12:13:01   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Milaa
Situacija je taka.

Povej mu, da je on razlog.

Ko bo on zadovoljil tvoje čustvene potrebe se bo tudi zmanjšala tvoja potreba po hrani.

(odgovor članu Milaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 12:20:11   
ronja
Teži ti zaradi 8ih kil??? Madona, no! Saj verjamem, da se kje poznajo, ampak vseeno to ni način, kako govoriš s partnerjem! Kar se samih kil tiče: tvoj ITT je res 28 in klasificiran kot preveč, ampak vseeno smo si različni. Sama se najboljše počutim pod svojimi idealnimi kilami, poznam pa veliko punc, ki ne funkcionirajo dobro, če niso malo nad "idealnimi". Imamo pač različna telesa in nič ni narobe s tem. On si je izbral tvoje telo, ko je imelo 78 kil in mu takrat to ni bilo narobe, tako da mislim, da sploh ni problem v kilah, ampak je na splošno nezadovoljen in to prek tega ven meče, ker ve, da te s tem prizadane. otročje, ni pa ravno redko.

Kar se njegove zahteve po 70 kg tiče, pa je tvoja normalna teža do 76 kil, če ravno hoče medicinsko podlago (ITT 25 je smatran še za normalen).

Glede sexa pa je tako, da ni nobenega problema,važno da se on sprazni,takrat ga pa ne moti celulit

Redko napišem takole, ampak tu pa moram: punca, nehaj se podcenjevat! Takle seks kot ga opisuješ, nima kaj delat v partnerstvu - za tak seks moški plačajo ženskam, ki se odločijo na ta način še kaj zaslužit (ali pa nimajo druge možnosti). Vsekakor ne dopusti,d a dela s tabo kot s k*!

Povej mu, da te to boli, da te s tem prizadane. Da s tem nič ne doseže, razen, da si žalostna. Da se shujšat na ukaz ne da, če nimaš svoje motivacije. Če bi te rad motiviral, bi te lahko na lepši način: če je tvoja teža nevarna za zdravje, ti lahko pove tovj os. zdravnik - to bi te verjetno veliko bolj spodbudilo kot žaljivke. Lahko te povabi na kak šport, da gresta skup. Bi verjetno koristilo obema - tudi za sam odnos, ne samo za postavo...

Sicer pa ga vprašaj, kaj je v resnici to, kar ga muči. Ne more bit ves nesrečen zaradi tvojih 8ih kil, no! Lahko mu niso všeč, lahko si mu bolj všeč bolj suha, ampak vseeno ni to razlog za tako nezadovoljstvo, kot veje iz njegovega obnašanja. Saj nisi manekenka, da bi od tega živela... Dajta karte na mizo in si zmečita v obraz vse, kar vama gre na živce en pri drugem. Pa da opravita s tem. In potem začnita iz 0 reševat vse po spisku. Ker glavni problem gotovo niso kile - lahko si je to on vzel kot nek odraz spremenjenega življenja, mogoče to jemlje kot da ne upoštevaš njegovega mnenja - kar je neumno, ampak ljudje ne razmišljamo vedno pametno;). V tem primeru se morata to pogovorit in bo lažje.


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Milaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 12:26:18   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: Milaa
Situacija je taka.

Povej mu, da je on razlog.

Ko bo on zadovoljil tvoje čustvene potrebe se bo tudi zmanjšala tvoja potreba po hrani.



Se kar strinjam.

Jaz bi se tu še vprašala katero 'napakico' bo pa našel na tebi, če shujšaš?  In tudi če se popolnoma spremeniš, shujšaš in oh in sploh (complete make over zunaj in znotraj) boš zadostovala njegovim kriterijem? Ponavadi smo ljudje kreteni in žaljivi do drugih, ko nas kje NAŠ čevelj žuli. Torej se mora tvo mož malo zamisliti nad sabo. Kaj je pravzaprav NJEGOV problem?
Pa diklina draga - malce se bolj ceni. Sprazni vate? Naj se sprazni v Desanko in Levanko Šakić, s teboj naj se pa ljubi iz ljubezni in ne gole potrebe. Če si poročena (oz sta v razmerju) še ne pomeni, da si njegova last, da te lahko skritizira v nulo in potem odvrže svoj tovor tam, kjer ga je prej sračkal...


(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 12:36:01   
Vilma
Zahteva, da imaš 70 kg, spoznal pa te je z 78??? In "drkal" te je med zadnjo nosečnostjo, da preveč poješ???
Kot so že ostale zapisale, verjetno je nezadovoljen z vajinim odnosom ne pa s tvojimi kilami. Pišeš tudi, da je veš čas jezen, da ne pokaže nežnosti, spoštovanja... Mislim, da tudi to kaže na njegovo nezadovoljstvo z vajinim skupnim življenjem. Potrebujeta en konkreten pogovor. Brez tega ne bo šlo.
Napisala si, da te kile ne motijo, da se počutiš ok. Povej mu to. Ne se pustit, da te podcenjuje. Tudi ženske z več kilogrami so privlačne in seksi.
Želim ti vse dobro.

(odgovor članu Milaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 12:58:44   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: Milaa

...zahteva da pridem na 70kg, da bom vsaj normalna za videt.


... user posted image ... nisem brala dalje...
o bog, pa kje najdete te kretene?????

1. Jaz na tvojem mestu bi ga zihr spokala čez vrata...

2. ...ampak, ker večina žensk tega ne naredi, ker raje pogotnejo svoj ponos (tega tudi ne bom nikoli razumela user posted image ), kot pa da bi zaradi takih stvari zapustile svojega "dedca"...
ti svetujem, da daš njega najprej na dieto - nič seksa - saj mu itak ni do tebe... ko bo začel rinit vate... reci da ne moreš, ker imaš celulit... user posted image

Ali pa se poskušaj pogovorit (tudi on ia sigurno napake, ki bi jih lahko odpravil in z vso pravico mu jih poočitaš - najbolj jih bolijo kakšne glede sexa user posted image . Če imaš seveda sploh voljo pogovarjati se s tepcem njegovega kova.

Skratka tudi zate sije sonce, ampak zagotovo ne s trenutnim dedcem!!! Verjemi obstajajo tudi normalni, ki te bo imel rad zaradi tebe in ne razadi 8kg razlike user posted image

< Sporočilo je popravil kajajaka -- 19.9.2011 12:59:36 >

(odgovor članu Milaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 13:19:20   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: Milaa
Situacija je taka.

Povej mu, da je on razlog.

Ko bo on zadovoljil tvoje čustvene potrebe se bo tudi zmanjšala tvoja potreba po hrani.



jaz smislim, da te tudi -8 kil več ne reši. ko se začne takole obnašati je vlak že odpeljal. Sicer upam, da zgladita zadeve, ampak raje začni resno vlagati vso energijo vase, mogoče ga še sreča pamet, drugače pa vsaj ne boš izgubljala časa in energije z nekom, ki si tega ne zasluži.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
19.9.2011 14:50:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Milaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 14:57:53   
Vijoličarka
Treh čistih nimam, kaj vidva počneta skupaj. Ali je to še ena izmed tistih zvez, kjer sta si oba drug o drugem narisala neko sanjsko sliko in jo prelepila drug čez drugega?

Kako je možno, da doslej nisi opazila, da ta človek nima pojma niti o pol l-ja od ljubezni?

Vsekakor mi tale tvoj adut deluje kot primerek, kateremu so ženske samo nek objekt za zadovoljevanje potreb. Ne zdi se mu, da mu kdo zavida, ker po njegovih kriterijih nisi lepotica in zato se grize. Hoče, da bi mi mu drugi moški zavidali, ne pa ga pomilovali, ker mora 'jadrati po takem kitu'. Kaj drugega v življenju očitno ni pomembno.

Najprej si zapomni, da si človek in da imaš svoje dostojanstvo.

On pa naj pove, kaj ga v resnici žuli. Najbrž ga bolj kot tvoje kile, moti njegov neglamurozen način življenja. Po vsej verjetnosti, pa je jezen sam nase, ker je bil vedno prevelika reva, da bi si pridobil tako žensko, kakršno  si je v resnici želel. Lahko samo gleda in se slini ter se zadovoljuje s tem, da ponižuje tebe.

Kaj boš storila ti, ne vem. Ampak jaz bi ga brcnila v rit, pa naj odleti v širni svet in naj si najde lepotico po svojem okusu, če je tak mačo. Saj ne moreš tako živeti. Da te nekdo in to prav tisti nekdo, ki bi ti moraj biti največja opora v življenu ter tvoj najboljši prijatelj, takole v nič daje.

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 15:00:19   
Vijoličarka
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Naj poriva v štekdozo, tepec.



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 15:27:53   
Spontan
Ženske! Enkrat pišete, da ne marate moških ki nič ne naredijo zase, ležijo, pijejo pir in gledajo TV, če ne zaspijo prej.

Zdaj pa ko vam kdo reče, da bi blo fajn kej narediti na sebi, pa obrnete ploščo in je tepec.

Tko mal v razmislek.

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 15:50:55   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan

Ženske! Enkrat pišete, da ne marate moških ki nič ne naredijo zase, ležijo, pijejo pir in gledajo TV, če ne zaspijo prej.

Zdaj pa ko vam kdo reče, da bi blo fajn kej narediti na sebi, pa obrnete ploščo in je tepec.

Tko mal v razmislek.


...ni ji rekel naj naredi kaj na sebi. Rekel ji je, da je vsa celulitična in da ZAHTEVA da shujša na 70 kg, da bo izgledala normalna.

Če ne opaziš razlike med pozitivno motivacijo in žalitvijo... si zame tudi ti tepec... samo toliko v razmislek user posted image

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 15:54:05   
ZARA
Spontan, beri, beri, človek. Razlika je med zahtevo in med " da bi bilo fajn narediti kaj na sebi"... Poleg tega so tukaj prisotne žalitve da jim ni para. Verjetno je on Brad Pitt.

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 15:54:09   
ronja
spontan, nihče ne pravi, da mu mora biti njena postava všeč. In po moje si lahko tudi povemo, če nas kaj na partnerju moti - sploh če je to nekaj, kar se da spremenit (in to se načeloma da). Ampak - je pa velika razlika v tem, kako to poveš. To, da non stop ponižuješ svojo izvoljeno žensko, gotovo ni pravi pristop. Ne gre za to, da bi bile jezne, da hoče spremembe - ampak način, na katerega hoče prit do njih, je pa žaljiv. In predvsem se mi ne zdi fer to zahtevat. Shujša človek zato, ker si sam to zaželi, ker ve, da je to zanj dobro (če pač je dobro - imaš tudi obratne ekstreme, pa o tem zdaj ne bi).

Tudi sama bi lubiju rekla, če bi se totalno zapustil. Ampak ga ne bi poniževala. Najprej bi se seveda vprašala, kaj je razlog, glede na to, da se vedno bil zelo aktiven (in zgleda temu primerno), ampak recimo da ne bi bil tak, ampak že prej bolj nedejaven - potem bi verjetno za začetek začela pečt malo drugačne sladkarijeuser posted image . Pa ga povabila na badminton (sem ziher, da bi šel). Pa ga večkrat vprašala, če gremo z bicikli, namesto z avtom. Ne pa da bi rekla, da je grd, da se mi grauža ali kaj takega.

In tudi 8 kil se mi ne zdi taaaaka huda reč. Jaz imam trenutno skoraj 10 kil več kot pred par meseci (danes skoraj 64, visoka sem 168 in sem v 6. mesecu nosečnosti) - pa se to ne pozna takoooo fejst. Jaz že opazim, drugi pa večinoma niti ne (ok, razen trebuha, amapk to skoraj ni izbireuser posted image ). Hočem rečt, da je malo verjetno, da bi lahko nekoga tako zelo motilo teh 8 kil, da bi bil zaradi tega tako zelo nesrečen, da bi jo non stop rugal. In tudi če bi bilo to to, potem je nefer, da si izbere partnerko, ki se mu že v štartu zdi predebela (glede na to, da hoče, da shujša pod njeno težo, ko sta se spoznala). Naj si potem najde eno, s katero bo zadovoljen.

Imela sem sošolko, katere foter je težil in opral možgane vsem trem: mami, njej in njeni sestri - težil za vsak grižljaj in jih prepričal, da so debele! Pa je bila punca čisto normalna oz. od časa do časa (ko je imela pač vse te diete) celo pretirano suha - in potem spet recimo na zg. meji normale, pa spet diete... Non stop, peklenski krog, pa je bila punca že na faksu! Tako da tole izživljanje ne prinese nikoli nič dobrega!

Precej resnice o odnosu se skriva tudi v odstavku o njunem seksu - če se počutiš, kot da se nekdo sprazni vate, potem to nikakor ni en varen, ljubeč odnos. Zato tak odziv.

Če bi punca napisala, da ima 86 kil, se sama sebi zdi čisto ok in si ne želi shujšat, jo pa partner spodbuja, da bi bilo to dobro, da jo ima sicer rad in je pozoren do nje, samo se mu zdi, da bi bilo dobro zanjo, če bi shujšala in spraševala, kaj me mislimo, sem prepričana, da bi ji večina svetovala, da naj shujša, ker pač tak ITT prinese določena tveganja in ima mož do neke mere prav. Ampak tu ne gre za to, da bi bilo njemu do njenega zdravja, ampak hoče, da izgleda tako, kot si je zamislil... Neke otročje zamisli, skratka.


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 15:54:30   
Vijoličarka
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan

... Zdaj pa ko vam kdo reče, da bi blo fajn kej narediti na sebi, pa obrnete ploščo in je tepec.



Če bi ji rekel, da 'bi blo fajn kej narediti na sebi, potem ne bi bil tepec. Ampak on ji ni rekel, da 'bi blo fajn ker narediti na sebi', temveč ji je dal vedeti, da se mu gnusi, da leta, ki sta jih preživela skupaj, nič ne pomenijo, da otroci nič ne pomenijo, da kot oseba zanj nima nobene privlačnosti in ZAHTEVA, da po parih porodih pridobi težo, ki bo 8 kg manjša od tiste, pri kateri jo je spoznal, da 'bo sploh čemu podobna'.

Skratka, meni se, niti pod razno, ne zdi, da ji je on rekel, da 'bi blo fajn kej narediti na sebi'.

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 15:55:18   
ZARA
UUUUUU, kakšen stampedo. user posted image

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 16:13:52   
Spontan
Hmm... Kako zdaj ženski povedat, da ima preveč celolitično rit, da ne bo potem tepec? user posted image  To ni mogoče.

Verjetno je po blagih ovinkih to povedal že 100x ampak ker ni nič zaleglo, je pač enkrat povedal malo bolj na hard, kar je sprožilo čustvene vulkane pri bitju imenovano 'ženska' user posted image

Potrebno je pač biti realen ne pa moralističen, užaljen... in si priznati, da to, če eden od partnerjev ne pazi več na svoj izgled in svojo težo, to lahko postane moteče. Razen v primeru, kot  je samo pir pomemben in partnerke niti ne opaziš več.

Konkretno kako je on rekel ne vemo, ker imamo samo eno plat zgodbe pa še ta je ženska he he he user posted image  user posted image  ... v najhujših možnih okoliščinah.

Avtorica te teme, kaj pa bi bilo narobe, če greš zvečer malo laufat ali pa če se vpišeš na zdaj popularni Zumbo? Predvsem tebi bo koristilo. Jebi ga, realnost je pač taka.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 16:32:48   
ronja
Hmm... Kako zdaj ženski povedat, da ima preveč celolitično rit, da ne bo potem tepec? user posted image To ni mogoče.

Pa saj nismo vse čisto blesave, nouser posted image . Verjemi, da so nam naši ljubi že povedali kaj, česar si nismo želele slišat, ampak je bilo res in je fajn, da so rekli. Je pa seveda vprašanje, kako rečeš. Na celulit se ne spoznam, ampak kolikor berem, ta zadeva ni ravno, da bi jo lahko kar tako odpravil kot kile. Ne vem, mogoče se motim, ampak baje ga imajo tudi suhi ljudje. Če partnerju očitaš nekaj, proti čemur ne more nič, si tepec - ker pač on ne more nič - če mu očitaš, da ratuje plešast ali da je bolan ali kaj takega. Celulit ni bolezen, ni pa nekaj, kar bi lahko odpravil z željo.

Jaz bi ga razumela, če bi si želel, da shujša in to povedal, ampak se mi zdi, da to ni glavni problem. Vsaj jaz vidim gl. problem v tem, kako je opisala njun odnos - in seks... Tebi se ne bi prižgal alarm, če bi partnerka rekla, da se sprazniš vanjo?user posted image


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 16:42:14   
Felicita
ah dej spontan, bluziš in veš da bluziš.

midva z mojim se stalno prcava glede kil - glede na to da sva oba pridelala 20 kg od začetka veze se mava za kej. ampak nikol nisva žaljiva in nikol ne gledava en drugemu na krožnik. meni ne bi nikol na misu pršlo da bi mu težila okol tega, kaj da v usta user posted image al pa da bi mu rekla da se mi gnusi... in ko bo moj začel seks obravanavat kot da se gre 'spraznit'... no potem bo konec, 10 kil preveč gor al pa dol.
avtorici teme pa - zakaj za vraga ga sploh še prenašaš? pa prosim ne rečt za voljo otrok, ker sori za otroke to ni zdravo okolje v katerem bi rastli.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 16:55:33   
jolly123
Spontan...je razlika na kakšen način to zveš. Jaz sem pridelala 15 kil več kot pred najim poznanstvom, pa mi je lepo povedal, da to ni dobro zame, mi ponudil pomoč pri športu, obenem pa mi NIKOLI ni odrekal hrane ali buljil v krožnik, še več, če je sam jedel, je vedno še meni prinesel. Pa sem sedaj uspela shujati 8 kg, tudi z njegovo podporo.

Pri njej je pa problem, na kakšen način ji je to vrgel naprej. In čisto razumljivo, da ko ti nekdo kaj takega reče, nimaš niti najmanjše volje hujšati, ampak samo še več žreš.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
19.9.2011 16:56:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 17:13:07   
Spontan
Poveš tko al pa drugač, problem ostane enak in ga je potrebno rešit. To ne velja samo za ta primer. Itak pa ne vemo kako je povedal. Če pa je povedal, kot je tukaj opisano potem pa itak marsikaj drugega tukaj ne štima. In če se prazni in ji to povem, potem ji dela uslugo, ker drugače se ne bo nikoli zavedla, da jo izkorišča. Vedno je vse prav.

Itak da bluzim, a morda kdo takšne forume jemlje smrtno resno? To je predvsem zabava.

Fajn je upoštevat dva indijanska pregovora.

1. Ne sekiraj se zaradi melenkosti.
2. Vse so malenkosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 17:18:10   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan
Hmm... Kako zdaj ženski povedat, da ima preveč celolitično rit, da ne bo potem tepec? user posted image  To ni mogoče.


a ti misliš da če shujšaš ti celulit zgine?
user posted image

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?