|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Morje v Dalmaciji-apartmaji
9.2.2007 12:09:46   
ery
Pozdravljene,
midva z mojim dragim sva 4 leta hodila na morje na Krk, včeraj se je pa spomnil, da bi šli malo nižje, ker pride precej ceneje kakšen apartma, kot pa Kvarner.
malo je brskal po internetu in naletel nekje v Dubrovniku apartmaje, ki so le 30 m od morja..skratka vse v bližini.... Imava pa eno leto in pol staro hčerko.

Zdaj pa me zanimajo vaše izkušnje-tiste ki preživljate dopust na Dalmaciji, ali je bolj it z avtom ali z letalom? Ali se precej razlikuje Dalmacija od Kvarnerja?
Ali katera oddaja apartmaje slučajno? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Morje v Dalmaciji-apartmaji
9.2.2007 12:53:55   
žarnica
Mi smo šli lani na Čiovo (pri Trogiru), se vozili nekaj več kot 5 ur (seveda z vmesnimi postanki), hčerka je bila stara 11 mesecev. Glede vožnje ni bilo nobenih problemov. Apartma smo pa tudi imeli čisto ob obali. Morje je bilo zelo čisto, domačini prijazni...

ali iti z letalom ali z avtom,pa ti res ne znam svetovati. Mi smo šli z avtom, ponoči.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Morje v Dalmaciji-apartmaji
12.2.2007 7:54:28   
modrooka
Najina hčerka je bila lani stara 17 mesecev, ko smo letovali v Makarski. Šli smo z avtom - ponoči.

_____________________________

Lep dan!
_________________
Ana ... 25.3.2005
Ema ... 25.4.2008

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Morje v Dalmaciji-apartmaji
12.2.2007 19:17:10   
sonce03
žarnica poslala sem ti zasebno sporočilo

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Morje v Dalmaciji-apartmaji
12.2.2007 22:11:18   
Primoza
Zelo prijazno od vas, da se držite pravil o reklamiranju, vendar mislim, da žarnica ni iskala informacij o apartmaju, ampak uporabnica Ery z začetka teme.

Če gre seveda za ZS z zasebno ponudbo apartmaja.

(odgovor članu sonce03)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Morje v Dalmaciji-apartmaji
13.2.2007 7:50:21   
sonce03
jaz sem žarnici zato poslala zs da mi je malo opisala čiovo-trogir kamor mi letos gremo.ona pa je tam že bila in ima izkušnje.user posted image user posted image user posted image

čao

< Sporočilo je popravil sonce03 -- 13.2.2007 7:51:32 >

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Morje v Dalmaciji-apartmaji
13.2.2007 8:25:50   
Primoza
Potem pa škoda, da ga niste objavili kar javno.

(odgovor članu sonce03)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Morje v Dalmaciji-apartmaji
13.2.2007 13:07:04   
Anonimen
Po mojem mnenju je brezveze hodit z letalom, razen če ne ostaneš res blizu Dubrovnika. Na primer, moja tašča in tast že vsa leta hodita na Hvar. Lani sta šla prvič z letalom in ugotovila, da sta porabila na ta način veliko več časa kot z avtobusom. Vsaj eno uro prej na letališču, zamuda aviona, polet, pristanek + carinske formalnosti, prevoz z avtobusom, ladja, spet avtobus... Groza!

Mi smo šli z Ano na morje pri 8 mesecih na Pag, pa je bila vožnja precej neznosna. Tako da do Dubrovnika... hm... bi jaz dobro premislila.

Ja, je pa za moje pojme Dalmacija veliko lepša od Kvarnerja.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Morje v Dalmaciji-apartmaji
13.2.2007 13:26:11   
ery
Meta in kam pol hodite na morje? kam boste šli pa kej letos? Itak da je lepša Dalmacija kot Kvarner, samo po pravici, se meni tudi bolj malo da voziti s tamalo okrog, ker je zadnje čase precej nepotrpežljiva v avtu. Še do kranja komaj zdrži..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Morje v Dalmaciji-apartmaji
13.2.2007 17:34:10   
frka
Mi hodimo na pag in tudi letos bomo šli -(metajna). Naš sonček je bil star 10 mesecev in smo šli ponoči tk da je celo vožnjo prespal . Ko smo se vkrcali na trajekt se je zbudil jedel in pot do metajne je bila kratka.
Mislim da je pametno iti ponoči ,ko otroci spijo in seveda ni vročine in zastojev.

Tudi jaz bi šla v dalmacijo ,ker je lepša in mislim da je po urah enako voženj kot do paga.Mi imamo še trajekt kar je tudi ene vrste čakanje če je gužva.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Morje v Dalmaciji-apartmaji
13.2.2007 19:51:36   
Anonimen
Ery - vsa leta hodimo na Pag. Še ko sva bila sama, sva hodila tja. Prvo leto z Ano - vožnja obupna. Drugo leto z Ano - vožnja znosna s 50 postanki in sitnarjenjem. Tretje leto - vožnja znosna z neprekinjenim gofljanjem od zadaj.

Letos bo Ana verjetno čisto OK, ga bo pa Matija sral. Ampak midva tako obožujeva Pag, da potrpiva tistih par uric. Se pa redno na smrt skregava na poti na morje, ker B prehitro vozi, preveč zavija, preveč okrog gleda, v prenizki prestavi vozi, preveč naglas radio navija in prevsem premalokrat ustavi.

(odgovor članu frka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Morje v Dalmaciji-apartmaji
14.2.2007 9:42:32   
ery
Joj Meta sem se nasmejala. Pa a so res vsi moški isti? user posted image  Pri mojem B je vožnja ista kot pri tvojem. in se ponavadi tudi skregava. pa okrog gleda in mi govori , da naj špogledam morje, glej kako lep razgled, jaz pa samo JA JA in gledam naravnost, vsa trda, da se ne bo kakemu v rit zaletu.
Tudi ustavi se ne, ker hoče čimprej na cilj priti, čeprav je lani rekel, da bo ustavil, nazadnje smo se pa skos vozili.

ah ja... bo že.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Morje v Dalmaciji-apartmaji
14.2.2007 10:02:15   
muki1
Ery, moja starejša je stara skoraj 3 leta in smo že nekajkrat potovali z njo na morje.
Za potovanje z otroki je najboljše:
  • da greš na pot ponoči oz. proti jutru, ko otrok večji del prespi
  • da se že vnaprej psihično pripraviš na izpade in se s tem izogneš še temu, da se na poti spreš z možem user posted image
  • jaz imam v avtu zmeraj celo potovalko animacije. Ponavadi skrivaj spakiram njene najljubše igrače v torbico in če postane zelo tečna, jo zamotim. Pri nas je finta, da se kao njene igrače prišvercajo v potovalko, ker so hotele iti z Nežo na morje. Pa jih ob kriznih situacija eno po eno vzamem ven. Seveda se vsaka prej najavi. Nekdo kriči v torbi na pomoč. S tem že dobim pozornost. Potem pa seveda napletam, pa se nekdo začne iz torbe pakirat, pa malo zavlačujem in dvigujem napetost, dokler iz torbe ne pokuka mala glavica od telebajska. Potem seveda naredim sceno, ja kak si pa ti v torbo prišel..... glej ga, on je hotel s tabo na morje....in potem se otrok od sreče raztopi in smo spet dobri za nekaj časa.
  • kakšne otroške cd-je obvezno vzamemo s sabo
  • iščemo cerkvice; ko se peljemo se greva igrico, katera bo prej zagledala naslednjo cerkvico, s tem jo tudi fajn zamotim, ker opazuje okolico in vsega vraga vidi. Najdlje smo šlo do Omiša, pa je še kar fajn prenesla. Seveda si je potrebno tudi za pot vzeti čas, ker so postanki nujni.

Jaz raje grem z avtom, ker ga na dopustu tudi rabimo. Če že nekam grem, si še rada ogledam kaj znamenitosti. Da bi pa šli z avionom in tam rentali avto je pa predrago.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?