|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NECKERMANNOVa potovalna postelja
30.1.2006 8:15:19   
aisha_
Pozdravljene! Lepo prosim za vase mnenje glede Neckermannove potovalne postelje nahaja se v velikem katalogu na strani 52, jo mogoce katera ima, namen imamo kupit potovalno posteljo, sedaj pa me zanima ce ste tiste ki jo imate zadovoljne z njo. Je pa v bistvu komplet 3 v 1, sestavljen iz potovalne postelje, vlozka iz pene in kengurujcka. Potem se me zanima kje ste kupile otrosko posteljico in previjalno komodo, jo je katera kupila v Lip Poljcane? Hvala vsem za odgovore!

< Sporočilo je popravil aisha_ -- 30.1.2006 8:24:02 >


_____________________________

Otrok sreče
je vedno podoben stari duši,
ki živi v novem telesu;
njen obraz je resen,
a ko se nasmehne,
ves svet zažari
v sončni svetlobi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NECKERMANNOVa potovalna postelja
31.1.2006 14:57:40   
doroteja23
Jaz sem previjalno komodo kupila v ikei v Avstriji, se pa potem ko je ne potrebuješ več za previjanje spremeni v omaro.

_____________________________

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu aisha_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NECKERMANNOVa potovalna postelja
2.2.2006 18:10:20   
Tricia
Jaz sem potovalno posteljico od ABC design kupila v BC ko je bila v akciji. Če se ne motim je bila okrog 10.000 sit. Nimamo otroške - lesene, ampak Mei spi kar v tej. Seveda sem kupila tudi jogi... Jaz sem zaenkrat zadovoljna, saj tudi nisem dosti zapravila.
Glede kengurujčka pa premisli koliko ga boš res rabila. Jaz sem grozno sitnarila da bi ga imela, pol smo ga kupili, pol pa sem samo enih 2x peljala našo ven v njem...hvala bogu sem dobila kupca. Se mi zdi voziček bolj komot - zame in zanjo.

Če veš, da boš potrebovala kenguruja, pol si nabavi ta komplet, če ne pa raje poglej, če dobiš kje sam posteljico. Tista pena bi itak mogla bit tud zraven (pri moji je bila), sam boš mogla vseeno kupit jogi, če jo boš tako kot jaz uporabljala doma za spat in ne samo ko boste kam šli.

P.S. Sem gledala na spletni strani BC, sam ni nobene v akciji...škoda 


(odgovor članu aisha_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: NECKERMANNOVa potovalna postelja
2.2.2006 18:51:34   
KMALU
a lahko katera da sliko gor?

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: NECKERMANNOVa potovalna postelja
3.2.2006 9:31:44   
Barbs
Glede potovalne posteljice - moja izkušnja .

Ima dno skoraj "na tleh" , kljub temu, da daš vanjo jogi - morali bi biti vsaj kaki trije, da bi lahko otroka sploh normalno položil vanjo - predstavljaj si prve dneve, tedne, tudi mesece, ko ga vsake dve, tri ure, dajaš not in ven, se moraš listo sklonit, ne moreš ga lepo prijeti... Pa tudi, kako zgleda, ko user posted image  dobesedno leži čisto na tleh...Jaz sem jo oddala po treh tednih in kupila "ta pravo" ... Na potovanjih, v hotelu, pri babici, pa smo itak imeli voziček, velike postelje, male hotelske posteljice za dojenčke, ležalnik... skratka , meni se potovalna postelja zdi čisto mim pogruntavščina . Nekater pravijo, da kasneje, ko otroček zraste jo uporabljajo kot kombinacijo za stajico - ker se da odpreti s fršlusom cela stranica. Meni ni čisto jasno, saj se ne more igrati na rjuhi in jogiju, kjer potem spi - če pa vzameš ven imaš pa spet en kup komedij, ker moraš na novo posteljnino postavljat, pa igrače pospravljat ...

V glavnem, jaz ne. Posteljica Lip - Poljčane , pripravna 120x60 , za ta denar, kot je potovalna v nekermanu oz. še ceneje, dobiš na bolhi rabljene, super ohranjene lesene z jogijem in posteljnino vred... V Arielu bo meseca februarja znižanje prav teh posteljic .... zdaj so bile med 26 in 36 tisoč sit.... Glede kengurujčka...meni je pri ta prvi hčerki ful prav prišel, ker je bila huda crkljivka in je še "kuhala " z mano, povsod je hotela biti pri meni in sem tako imela proste roke, ta druga hčerka je pa že pri prvem poskusu kričala noter in je nismo  nikoli več spravili ... predlagam ti, da si kupiš rabljenega, ne kakega fensi in oh in sploh. če bo mali hotel biti noter in bo tudi tebi pasalo, lahko še vedno kasneje kupiš novega in kvalitetnega...

papa

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: NECKERMANNOVa potovalna postelja
3.2.2006 11:49:00   
eya
Mi2 sva kupila posteljico in komodo od Lip Poljčane, ampak kar v Baby centru. Posteljica je fajn, ležišče se da na tri višine, pa ograjica se spusti. Lahko izbereš tudi take, ki imajo spodaj predal. Komoda je tudi ok, samo vse je treba sestavit. Več o uporabnosti pa od aprila naprej user posted image !

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu aisha_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: NECKERMANNOVa potovalna postelja
3.2.2006 16:22:59   
Tricia
Potovalni komplet za dojenčka:
http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=1185303

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?