|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
NO, ZDAJ SO PA ŠE ITALIJANI........ 6.7.2005 18:26:02
|
|
|
|
anajmad
|
Joj Katika ti pa nas sam strašiš s temi:kuza:. en lp:morje:D.
|
|
|
|
|
NO, ZDAJ SO PA ŠE ITALIJANI........ 6.7.2005 18:26:38
|
|
|
|
CatJa
|
No, dej mal prevedi, ko zastopim samo Croazia, pa Pola,... :ups: Ma ne vem, ce se ne bomo mi na :morje: tud kar v Janovem bazenu namakali. Sicer pa ja pravjo, da clovesko meso ni okusno :zmeden2: Upam, da vsaj moje ni dobro :)- Pa od Jana, pa atija, pa od vseh ko vas poznam :)- :)- :)- :)- :)- :)-
|
|
|
|
|
NO, ZDAJ SO PA ŠE ITALIJANI........ 6.7.2005 18:35:32
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
it se bojijo da ne bi do njih prišel,zato vse it ki dopustujejo na hr opozarjajo naj pazijo;)v glavnem je napisano kar je bilo do sedaj že povedano le da je zdaj bolj uradno in ds ni zafrkancija.....od 4-6 m dolg,ni pa še bilo napada:zmeden2:hr policija in luška kapitanija ga-ju?:zmeden2: intenzivno iščejo,in upajo da ga bodo našli saj je zdaj splošna panika vsepovsod....se bojijo upada turistov na hr:hudicek:
|
|
|
|
|
NO, ZDAJ SO PA ŠE ITALIJANI........ 6.7.2005 19:17:04
|
|
|
|
Anonimen
|
He he :hudicek: Bo več prostora za nasedlega kita - zame :hudicek:
|
|
|
|
|
NO, ZDAJ SO PA ŠE ITALIJANI........ 6.7.2005 20:47:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Morajo še enkrat Žrelo pogledat. Tam so vse finte, kako ga ujet. Če se prav spomnim: plinsko bombo v gobec in ustreliš, pa je. Čist izi.
|
|
|
|
|
NO, ZDAJ SO PA ŠE ITALIJANI........ 6.7.2005 21:12:13
|
|
|
|
CatJa
|
Splisni, a mu jo bos ti v gobec dala :ups:
|
|
|
|
|
NO, ZDAJ SO PA ŠE ITALIJANI........ 6.7.2005 21:13:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne un, kaj je že, Roy Scheider. Un že obvlada.
|
|
|
|
|
NO, ZDAJ SO PA ŠE ITALIJANI........ 6.7.2005 22:55:19
|
|
|
|
soncece24
|
Počakaj še 3 tedne, ko pridem jaz na morje in se vržem v vodo bodo vsi pobegnili, ker bodo mislili, da je kit prišel. :)-:)-
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Takoj po menstruaciji?qloqImam eno bolj splošno vprašanje, zanima me namreč kakšna je pri ženski možnost zanositve takoj po menstruaciji, kakšen dan ali dva ali 5.dni po mesnstruaciji ali je možnost večja ali manjša?Da (
60%)

Ne (
9%)

Mogoče (
12%)

Nevem (
5%)

Obstaja (
13%)

Ali je sploh ni (
1%)
Število vseh glasov: 108Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!