Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Kar se mene tiče ni nič tako posebnega
pri nama si je pa res vzel čas cca. pol ure, sicer je najprej pogledal zase, da je sestra vse zapisala, nato pa je vse še enkrat nama pokazal, razložil, šteli smo prstke...zraven nama je še razložil kaj je to NS, tveganje...midva sva bila zelo zadovoljna.
D.
). Pomembno mi je bilo, da je bil pri delu zbran in da je naredil to, kar je moral. Izvid je bil zelo dober, a nama je vseeno razložil kakšne so še možnosti za bolj gotovo ugotavljanje DS. To je bilo to. Mislim, da mu je zelo všeč, če pride partner s tabo. Je pa on tudi moj osebni g in sem kar zadovoljna. Nič pretresljivega - pač ok.
noter okrog pol ure, dr. Pušenjak je najprej vse pregledal zase, sestra je zapisala podatke, potem je pa še nama razložil, kje je glava, kje hrbtenica, kje so noge, roke ... v glavnem ful podrobno nama je vse razložil, ker moj
.