Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Stvar je taka...naš mali grize nohte. Star bo 4 leta konec septembra. Sem mu namazala nohte s tistim grenkim sranjem, nič ne pomaga, ga opozarjamo, nič ne pomaga, ga pustimo, vse nohte pogloda. Non stop jih ima v ustih.

. Pa kot praviš, vsako opozarjanje v prazno, tisti grenki lak, pazi jaz sem dala prst v usta in sem mislila , da grem bruhat, on pa veselo gricka naprej. Potem pa sem se vsedla z njim in mu čisto resno rekla , da nima več lepih rokic, ker ima pogrižene nohte.Pa prvič ni zaleglo .In pri vsakem kopanju in tuširanju smo pogledali njegove in hčerine nohtke , če so slučajno za porezat.Obenem smo hči vedno izdatno pohvalili , kake lepe rokice ima
.No, potem je mulcu uspelo , da sta mu dva nohtka zrasla in sta bila nared za striženje.Takrat pa sva možem res na veliko pretiravala ,kak lepa prstka sta to, ki imata lepe nohtke
. Potem pa je čudežno odnehal , brez kakšnih večjih pretresov.
, pa namazov smrdljivih, samo upozarljala sem ga, ko sem ga opazila, potem, pa sem šla na drug način, ...govorila sem mu da ima grde roke, pa ga je to motilo, potem kako je občutek če ješ samega sebe
vem da so bile krute, pa tudi potem ko sem videla tisti zamišljen obraz, mi ni bilo fajn....
. Sem mu jih samo 2x namazala in je nehal. Sem ga pa posodila kolegici, katere sin je 1 leto mlajši od našega, pa mu ni nič zaleglo. Ona je skoraj bruhala, mali pa veselo grizel nohte naprej. No, pa je rekla, da ga je zelo grdo ostrašila, da mu bodo prstki stran popadali, če bo še nohte grizel, da se mu bodo roke posušile. No in je menda zaleglo. Ampak je bil otrok star dobri 2 leti.