ribica.
|
Rainbow, malo z zamudo ti tole pišem....če se vrnem k naši petardi mali saj te finte pri nas delujejo le včasih, amapk večinoma si ona vpikne v glavo da noče in pol nič ne pomaga. Ji dam na razpolago ali pride sama ali jo jaz nesem, previt. Jo nesem, se upira, ful. Probam n fint, ji dam kaj za pogledat vmes, se pogovarjama o kaki pesmici (jaz se trudim neki) on pa ne. Me gleda in jo zelo zabava. Ji probam lepo povedat, pa se mi reži v faco in pobegne na posteljo. Če jo hočem objet ali se malo poigrat vmes, jo to samo že bolj zapali za norčije. Če jo kaj prosim, je itak zguba besed, ker se dela butasto. Pa največja fora je v tem, da se ona ne bi previla tud če ji od riti dol teče. NE! Ja pa to, z lutkami in spremembo glasu, to sem tud probala, amapk ne deluje čisto. Neredim tako, da ji medo reče, naj se pride po svežo pleničko. Ona posluša, in pol reče: "Si čula!" Slečem jo še, oblečt pa je ne morem, ne deluje. To je to, kar me včasih totalno razžalosti, da morm otroka previjat skoraj na silo, vmes ko ona tuli ko blesava in klati po meni. Verjetno morm to res vzeti v zakup, ker drugače pa je ful brihta. Šteka še preveč, zato imam včasih res filing da brije norce iz mene. Prav zato se morm res kontrolitar da ohranjam pritisk v normali. Upam, da bo dans malo bolj na izi. Lep dan vsem!
|