Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Na pomoč, moj otrok noče jesti 10.3.2007 8:30:08
|
|
|
|
Anonimen
|
mogoče pa se pa v teh 4-6 minutah naje...??? in je pol sit...
|
|
|
|
RE: Na pomoč, moj otrok noče jesti 10.3.2007 10:28:33
|
|
|
|
Baucka
|
Spremljaj težo. Če ta ne pada in je otrok dobre volje je vse ok. Sedaj je že velik in se v manj časa neje pri prsih, saj vleče bolj intenzivno.
|
|
RE: Na pomoč, moj otrok noče jesti 10.3.2007 10:46:15
|
|
|
|
mama5
|
Pozdravljena! Naša punčka se je že od vsega začetka dojila največ 5 minut! Pa sva po teh 5 minutah kupčka podrli, sem mislila, da zato več noče sesati,...pa ni hotela več, samo razjezila sem jo, če sem ji še ponujala dojko. Do 5 meseca je imela dneve, ko je sesala na 1,5 ure do 2 uri, potem pa je prišel dan, ko ni jedla od 9 ure zjutraj do 17. ure... Kako je bila "muhasta", ampak napredovala je v redu. Sedaj, pri sedmih mesecih, pa imamo lep ritem hranjenja. Kot je že napisano, če v redu napreduje in je dobro razpoložen, potem ni za skrbet. lp in vse dobro!
|
|
|
|
RE: Na pomoč, moj otrok noče jesti 10.3.2007 18:46:52
|
|
|
|
Maxica
|
Koliko je pa star? Mogoče res tako efektivno je, da dobi v teh minutah dovolj. Če kaka in lula, dobi dovolj. Pravijo, da se pri dojenju nikoli ne sme gledat na uro, ampak je treba poslušati otroka.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNapiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Pranje ritke.
пеперутка16
Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?