|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na vaši knjižni polici...
29.4.2006 14:07:00   
Anonimen
Ravno sem sredi pospravljanja in sem spada tudi zlaganje knjig na knjižni polici in brisanje prahu z njih... user posted image
Katere knjige imate doma? Pa da mi ne boste vseh naštele - samo najzanimivejše...

01.) Visoka šola hipnoze
02.) Ljubosumje
03.) Murphyjev zakon
04.) Inteligenčni kvocient
05.) Živeti bogato
06.) Vzemite si čas
07.) Osnove tradicionalnega karateja
08.) Slovar predrznih deklet
09.) Knjiga urokov
10.) Feng shui atlas
11.) Kako reči "ne" brez občutka krivde
12.) Popolna sprostitev
13.) Najboljši seks vašega življenja
14.) Velika stara sanjska knjiga
15.) Vsak dan je lahko nov začetek

Pa še najmanj 50 jih je, ampak smo rekli, da ne vse... user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na vaši knjižni polici...
29.4.2006 15:25:53   
Marogica
Pri nas je 2.600 knjig, od tega večina seveda v slovenščini, pa nemščini, francoščini, srbohrvaščini, gotici(nemške), cirilici.  Kar se naštevanja tiče, ne vem, kje bi začela, ker jih je enostavno preveč. Da pa ne bo pomote, od tega je sigurno 2.300 knjig, ki so bile last moževega pokojnega očeta. Ostale so moje.
Pa tudi o knjižni polici ne morem za vse govoriti, ker od kar smo se preselili, so še skoraj vse v škatlah, ker smo komaj sedaj nabavili nove police. To delo me še čaka......

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Na vaši knjižni polici...
29.4.2006 17:58:57   
Jančika_
Uh, preveč za štetje in naštevanje. Že samo zbirka 100 romanov je cela, pa zasede manjši del prostora. Nekaj se jih bova znebila (ravno sva sredi pleskanja in je bilo treba vse police odšraufati) - imava tudi take bisere kot recimo Stoletno pratiko in podobna jajca.... V glavnem, pri nas zmanjkuje prostora prav zaradi knjig. Upam, da bova kdaj v hiši, kjer bova imela knjižnico (nekoč bodo najine tudi vse tastove bukle - on ima že zdaj eno sobo samo za knjige...).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Na vaši knjižni polici...
30.4.2006 9:46:29   
Anonimen
Na naši knjižni polici ni prav veliko knjig. Enostavno jih ne kupujem, pač pa si jih sposodim (živim zraven knjižnice). Najdejo se le knjige z recepti, domača lekarna oz. domači zdravnik, nekaj romanov (ko sem bila še član sveta knjige) in kakšen leksikon ter sskj.
Na Filipovi polici pa je  ogromno otroških knjigic.

Da ne bo kakšne pomote. Sem zelo velika ljubiteljica knjig, vendar ne maram "praholovcev" v stanovanju. Upšam, da me zastopite. Knjigo, ko preberem, je ponavadi ne vzamem več v roke, razen, ko z nje brišem prah.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Na vaši knjižni polici...
30.4.2006 10:33:53   
Anonimen
Pri nama je številčno približno tako kot pri Marogici, dve tretjini knjig je podedovanih, ena tretjina je pa mojih. In jih še vedno kupujem, potem pa se vprašam, kam naj jih vtaknem. Zaradi pomanjkanja prostora je trenutno večina knjig na hranjenju pri moji mami. Najde pa se vse po vrsti, od celotnih zbirk (npr. Cankar, Jurčič, Tavčar,...), veliko je tudi strokovnih knjig z geografsko in zgodovinsko vsebino (cel kup različnih atlasov, leksikonov,...), biografij... Edino kakšnih ljubezenskih romanov v stilu Victorie Holt pa res nimam.
Najdražja knjiga, ki sem jo kupila, je Geografski atlas Slovenije. stala je nekaj čez 30.000 SIT, zame je nepogrešljiva.
Bom pa potem, ko bomo imeli več prostora dala delat knjižne omare s steklenimi vrati, ker mi čisščenje prahu s knjig nič kaj ne diši.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Na vaši knjižni polici...
30.4.2006 11:57:25   
ninocka
Najzanimivejse?
- knjiga urokov
- zdravstveni leksikon
- special edition LOTR (angleska, usnjena)
- ljubezen in spolnost
- mali vedez (stara ze ene 60 let)
- posebna izdaja stripov miki miske (taka ful velika knjiga)

Potem so pa se razni romani (holt, steel, king, ...) zbirke knjig, ki so bile v delu in dnevniku, kaksni prirocniki (naredi sam, ABC pletenja, kvackanj, leksikon roz...) in stripi Miki muster.
Kuharske knjig imam pa spravljenje v jedilnici.
Jih imam pa pri babici se celo omaro, so pa last oceta - jih je kupoval, ko je bil mlad in si je delal svojo knjiznico. Po njemu sem tud nasledila ljubezen do knjig.

Uh, sevda - pa najnovejsa (vceraj mi jo je kupil user posted image , ker sem si jo zelela ze nekaj casa): Blazena v gospodinjstvu. Se popolnoma strinjam s trditvijo v njej - likanje je nabolj bedno opravilo user posted image user posted image


_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Na vaši knjižni polici...
30.4.2006 14:49:15   
nejcko
Uf, knjige ... sem tam nekje v rangu Marogice in Ankice, knjige pa vsepovsod. Nekaj jih imam doma, večino pa pri moji mami, ker enostavno ni več kam skladat.
Večina knjig je pripadala moji mami oz. jih je ona kupila, 2x sem jih dedovala, veliko pa sem jih kupila sama. Čeprav sem že zdavnaj rekla, da jih ne mislim več kupovati, me vsake toliko še vedno zanese. Moja knjižnica pa obsega vse živo od slovarjev, slovnic, enciklopedij, priročnikov (od kuharice do ročnih del, nege psov, papagajev, rož ...) do romanov in pesniških zbirk, pa tudi jeziki so različni, večina pa jih je v slovenščini. Poleg tega pa imam še ogromno otroških knjig.
Največ vredni knjigi sta faksimile Dalmatinove Biblije in Brižinski spomeniki, potem faksimile Bohoričeve Otročje biblije, Vodnikove Pesme za pokušino, pa še kaj bi se našlo.


(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Na vaši knjižni polici...
30.4.2006 16:08:58   
Anonimen
Jst bi tud podedovala kake knjige, pa jih nimam od kogauser posted image .

Kar sem sama nakupila so pa večinoma bolj strokovne narave. Pa zbirke pri časopisih. Pa v ex stanovanju jih je ful ostalo, ker jih je ex hotel obdržat. Je pa res, da je nekje po parih letih pogruntal da je najlepše darilo zame knjiga in mi jih je nosil od vsepovsod. Tko da jih je dost (na žalost) ostalo njemu.user posted image
Meni jih za vsakodevno uporabo zmankuje. Pa moram dost v knjižnico hodit.user posted image


(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Na vaši knjižni polici...
1.5.2006 15:22:46   
Jančika_
Ponosno vas obveščam, da se nama je uspelo znebiti okoli 200 knjiguser posted image . Jaz bi se še katere več, pa je bil moj hrček že tako čisto na koncu z živci. Akcijo sva izvedla med pleskanjem stanovanja, ko je bilo treba itak vse s polic zložit. Samo ne vem, zakaj se tak minus knjig nikjer ne poznauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Na vaši knjižni polici...
6.5.2006 18:23:06   
Laubica
Jaz pa imam isto mnenje kot Kristina imamo malo stanovanje pa nimamo niti prostora za knjige drugač pa jih obožujem doma pa imam samo kakšne priročnike, zdravstvene leksikone in eno kuharsko knjigo ima pa sin dosti knjigic

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?