|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naj povabim na poroko....?
13.10.2005 9:44:26   
Anonimen
Pozdravljene!

Januarja drugo leto se imava s partnerjem namen poročiti, saj pričakujeva že drugega user posted image . Odločila sva se, da bo poroka v najožjem družinskem krogu-starši ter bratje in sestre z družinami in seveda stari starši. Skupaj nas bi bilo max.18. Poročnima obredoma bo sledilo pozno kosilo.
Problem seje pojavil, ker me je brat (ločen) danes ravno vprašal, če bom povabila tudi njegovo partnerko. Vse lepo in prav, bi jo, če...  ne bi bila že poročena, ampak ne z mojim bratom...:). V bistvu je ne maram, ker imam občutek, da brata izkorišča in si on ne more urediti življenja. Ona pa ima doma  družino, moža, otroke.. Zadeva pa se vleče že nekaj let in je dokaj javna.

Kajbi ve naredile?? Nočem se zameriti bratu, saj je full vredu človek in se fino štekava....  Ampak ženske pa ne prenesem.  Npr. ga pokliče in prekine, da nima tel. stroškov. Pa ko bi mu vsaj kaj doma naredila... Včasih mu že, ampak tako redko, da te glava boli. Brat pa te redke trenutke full ceni. Mogoče sem krivična do nje in jo premalo poznam, ampak ne zdi se mi pač prav..

Zdaj jo bi morala pa zaradi miru v hiši še na poroko vabiti???? Kaj menite???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naj povabim na poroko....?
13.10.2005 9:48:18   
Anonimen
Jaz bi jo, zaradi brata, ker praviš, da ga imaš rada in da se štekata. lahko se delaš na poroki, da je prozorna oz. nevidna. Upam, da znaš, jaz znam in to zelo dobro.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Naj povabim na poroko....?
13.10.2005 10:04:18   
baguSka
Jst tud. Ampak samo zato, ker mi je čist vseen za poroko in mi nč ne pomen. Tko da mi je tud čist vseen kdo pride in kdo ne. No če se jst pač bi poročila. To je eno. Kot drugo sm pa človek, ki nobenga grdo ne gleda in z nobenmu nism skregana, tko da..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Naj povabim na poroko....?
13.10.2005 10:08:37   
Marogica
Jaz je ne bi, ker si napisala, da bosta povabila ožji družinski krog ljudi. Po moje ona tja več ne spada, vsaj kar se poroke tiće. Tako bi tudi bratu obrazložila. konec koncev gre za tvojo poroko, ki si jo naredi tako, da bo tebi všeč.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Naj povabim na poroko....?
13.10.2005 10:18:14   
Anonimen
Jaz bi jo. Zaradi brata. Saj ni nujno, da ti je všeč, pač spoštuj bratovo odločitev. Če ignoriraš njo, ignoriraš tudi njega. Postavi se v njegovo kožo.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Naj povabim na poroko....?
13.10.2005 11:07:11   
CatJa
Ja, pa kaj še, povabi še njenga moža in otroke user posted image



_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Naj povabim na poroko....?
13.10.2005 11:30:29   
lutka
tui jaz je nebiuser posted image . Saj jo lahko brat povabi na svojo poroko, ko se bo on  ženil .

lp

_____________________________

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Naj povabim na poroko....?
13.10.2005 11:33:20   
Blink1
Hja....glede na to da sta že nekaj let skupaj, bi jo težko izpustila. Jaz bi jo povabila....zaradi brata. Po moje se on ne bi dobro počutil če je ne bi povabila. Ne vem...lahko se zgodi, da tudi on ne pride.

Glede njunega življenja pa....tako imata pošlihtano....izgleda da tako kot njej paše, ampak bratu verjetno tudiuser posted image  Vem da mu želiš najboljše, ampak po moje je najbolje spoštovati njegove odločitve.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Naj povabim na poroko....?
13.10.2005 12:53:28   
hati
Sej ne vem če sem prav razumela.... ločen brat je v razmerju s poročeno žensko? In to žensko bi ti morala povabit na poroko? In ona bi celo šla? Kdo bi razumel te moderne čase.... Al je njen mož mogoče peder? To mi je edina smiselna razlaga, ker si rekla da je javno....

No torej, jaz je ne bi povabila. In bi seveda tudi bratu iskreno povedala kaj si mislim o vsej stvari. Če bi bila ženska sama in bi živela s tvojim bratom, potem bi bilo logično jo povabit... v tvojem primeru... jaz je definitivno ne bi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Naj povabim na poroko....?
13.10.2005 12:57:15   
Bojana 78
Enako kot Marogica. Lahko bi celo prepisala. LP

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Naj povabim na poroko....?
13.10.2005 12:57:50   
Anonimen
Jaz jo ne bi povabila, sploh pa ne, če jo ne maraš.

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Naj povabim na poroko....?
13.10.2005 13:00:54   
JANAG
Lej, na vajini poroki bosta vendar vidva zvezda dneva in večera (po možnosti). Če je to VAJIN dan, ne od brata, povabita vendar tistega, katerega bi vidva želela povabiti. Tu je pač vajina odločitev, ne odločitev brata. Brat pa bi mogel na ta dan vajino odločitev spoštovati. Sploh pa njegova bivša žena ni več vaš ožji sorodnik. Bojim se, da je brat rekel, da jo povabi bolj zarad tega, ker je ona javna oseba.

Amapak veš kaj, če njo povabiš je meni je potem logično da pridejo še njen sedajšnji mož pa otroci. Saj so sedaj oni cela družina.

V glavnem brat bi moral spoštovati vajino željo. Pa magari če se poročita samo pred pričama!

Jaz bi mu situacijo še enkrat razložila!

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Naj povabim na poroko....?
13.10.2005 13:24:40   
Jančika_
Ni lahka odločitev. Če je ta ženska sicer javno bratova partnerica, bi jo verjetno povabila, oz. brata in spremljevalko, kot se ponavadi vabi. Brat je odrasel in si je sam izbral žensko, čeprav ne idealno. Ampak ne vem. Če ti je res zelo zoprna in te bo ves čas motilo, da je tam, potem je ne povabi.

Na moji poroki se je zgodilo to: moja najboljša prijateljica je hodila z moževo pričo, ta fant pa jo je nekaj tednov pred poroko na izredno grd način pustil in se spečal z drugo. Nakar je želel na poroko pripeljati to drugo žensko. Mi je bilo prav vseeno, če bi kaj zameril, ampak tega pa res nisem želela in sem mu to tudi povedala. Že tako je bil na trenutke gost zrak...

(odgovor članu JANAG)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Naj povabim na poroko....?
14.10.2005 7:32:37   
R_D
Jaz je tudi ne bi. Navsezadnje gre za tvojo poroko in je prav, da te na ta zelo lep dogodek spremljajo ljudje, ki so ti pri srcu in katere imaš rada. Zaradi ljubega miru je jaz sigurno ne bi povabila. Bratu pa lepo razloži kaj si misliš o vsem skupaj in da bo to poroka v ožjem družinskem krogu.
Pa lep poročni dan vama želim, čeprav je še malo daleč  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Naj povabim na poroko....?
14.10.2005 7:58:46   
kalbo
Če je ta ženska bratova partnerka, potem spada v ožji družinski krog. To, da je poročena, je pa bratova stvar in ne tvoja. Tebe lahko moti na njej tisoč stvari, pa je to čisto nepomembno, ker si jo je on izbral in ne ti.
Postavi se v obratno situacijo, pa si predstavljal, da se ženi tvoj brat v ožjem družinskem krogu, pa ne povabi tvojega partnerja, ker mu ni všeč.

(odgovor članu R_D)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Naj povabim na poroko....?
15.10.2005 10:29:42   
paris
Kalbo, točno tako si napisal, kot bi jaz!user posted image

_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Naj povabim na poroko....?
16.10.2005 10:55:48   
Anonimen
Pozdravlejni!

Kaj naj storim s povabilom se sploh še nisem odločila, čeprav je moj bodoči mož odločno proti povabilu te ženske na poroko. V bistvu mu sploh ne gre v glavo, da ona sploh razmišlja o tem. Poleg tega pa pravi, da bi full drugih 100 x raje povabil. V bistvu sva si želela malo poroko ravno zaradi tega, da ne bi bilo zamer...
Sranje,,,,

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Naj povabim na poroko....?
16.10.2005 11:34:52   
brina*
Ja kaj bo pa mož rekel in otroci, če je cel dan ne bo?

Ne razumem!!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Naj povabim na poroko....?
16.10.2005 15:36:33   
lenika
Jaz pa mislim, da, če nekoga vabiš na poroko, da je navada, da ta oseba vedno lhko pripelje spremljevalca. Če pa je znano in jasno, dasta par, potem pa sploh. To pa, da je ona poročena, pa ni tvoja stvar, ampak njena in stvar tvojega brata. Jaz ne bi iskala prepira in bi jo povabila, ker v nasprotnem primeru se lahko zgodi, da tudi brata na poroko ne bo.

(odgovor članu brina*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Naj povabim na poroko....?
16.10.2005 20:59:09   
Anonimen
...in zdaj se z bodočim možem že kregava zaradi tega...

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Naj povabim na poroko....?
16.10.2005 21:05:07   
Anonimen
Aja? No, saj v bistvu je lepo, da ima take nazore o zvestobi. Če pogledaš z druge strani, a ni bolje, da je tako, kot pa da bi bil ves navdušen in vesel, da bo prišla še tista gospa od enega drugega gospoda. To se mu zdi grdo in pika.
Edino ... malo bi pa lahko zobe stistil. Zaradi tebe. Mogoče bi pa šlo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Naj povabim na poroko....?
16.10.2005 22:06:29   
Anonimen
Zdaj, da se bosta vidva z bodočim možem zaradi tega kregala, se mi ne zdi vredno... Če je on tako proti, da se zaradi tega kregata, ti pa bi jo itak povabila samo zaradi brata, se mi zdi bolje, da je ne povabita, ker sta tu konec koncev vidva najpomembnejša.
Sicer se pa strinjam s tem, da bi načeloma morala biti logična stvar, da je kot bratova partnerka povabljena, ker ni od nikogar stvar razen njuna, kake zdrahe so za vsem skupaj. Jaz sem tudi par ljudi na najini poroki morala "požreti", ker nisva mogla vabiti ljudi brez njihovih partnerjev... Saj se ne ukvarjaš z njimi, pa je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Naj povabim na poroko....?
16.10.2005 23:35:42   
Marogica
Pa kaj sem jaz narobe razumela, ali kaj? Je ona bratova partnerka? Jaz sem razumela, da je bivša partnerka in da je ona na novo poročena in ima otroke. Torej kakšno vezo ima potem ona s tvojo poroko(če gre za družinski krog), razen, da je brat še vedno ni pozabil in si je ni izbil iz galve?
Saj pravim, mogoče pa kaj narobe razumem.


_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Naj povabim na poroko....?
17.10.2005 0:07:35   
Anonimen
user posted image  Jaz sem razumela, da si je to partnerko našel po ločitvi (ali se je pa ločil zarad nje, ali pa kaj tretjega, kakorkoli), v glavnem, da ni to njegova bivša žena, ampak je ženska pač poročena z otroki in še z njim je. Dva stolčka pač.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Naj povabim na poroko....?
17.10.2005 18:29:26   
Anonimen
Marogica, ta partnerka ni njegova bivša žena, ampak pač partnerka, ki jo je spoznal kasneje po ločitvi. Tipica pa dosedaj ni bila še na nobenem družinskem slavju, tako da seveda tudi jaz nisem pomislila na povabilo. Po eni strani sem celo začela razmišljati, le zakaj je brat lani ni povabil na obhajilo od njegove hčere. Razmišljam pač, ker mi  pač ni vseeno kako narediti.... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?