|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naravna kozmetika
17.10.2008 10:26:27   
sanelaa
Prejšnji teden sem odkrila novo spletno trgovino z naravno kozmetiko, pa sem nekaj kar naročila in sem navdušena. user posted image    Pa prijazni so do živali in ne testirajo izdelkov, pa od vsakega prodanega izdelka namenijo del denarja zavetišču Horjul user posted image  - to mi je ful všeč!

Jaz sem si privoščila 100% Pure gel za tuširanje, ki je obenem tudi peneča kopel user posted image  (baje, da je tolk nežen, da je primeren tudi za otročke) in oljček za telo Inlight za malo razvajanja (večerna masažica ;), ki je tudi proti strijam. Zdaj se je pa še mama navdušila in je vzela kremico proti podočnjakom in je tudi ful zadovoljna. Je pa to neka nova trgovina, pozna katera?

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 24.11.2008 19:55:40 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naravna kozmetika
17.10.2008 11:07:56   
sanelaa
Manjši popravek - oljček je proti celulitu, ne strijam user posted image

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Naravna kozmetika
17.10.2008 13:51:11   
nicimoja
uau, izgleda odlično. ne poznam še, bom pa verjetno kaj poskusila. Kateri vonj si izbrala?

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Naravna kozmetika
17.10.2008 14:52:52   
sanelaa
Granatno jabolko user posted image  Super je, res. Pa en kup enih certifikatov ima na embalaži user posted image

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Naravna kozmetika
17.10.2008 18:39:13   
Trish
Že nekaj časa brskam po forumu, ker s fantom premišljujeva o otroku in sem se odločila, da se prijavim :) Pa sem opazila tole temo in RES moram podati svoje mnenje o tej trgovini. OrCa se nahaja 100m stran od mene, zato sem jo, kot vsaka radovednica, obiskala.

In?

Odločila sem se, da postopoma zamenjam vso svojo 'naravno' kozmetiko, brez pardona. Vsi izdelki, ki jih tu nudijo, so brez alkohola, brez nafte, brez živalskih sestavin, skratka brez svinjarije in, kot je zgoraj omenila predhodnica, kopeli so primerne tudi za malčke. Moji nečakinji jih že imata :)

Sama sem si kupila puder, ker mi ga je zmanjkalo: mineralnega, Alima Pure. Nekaj novega. Sprva sem bila skeptična, ker zadeve ne poznam, ampak je vrhunski. Nanaša se izredno enostavno, ne maši por in nimam mazoljev po njem. Zjutraj ga nanesem, drži cel dan, brez problema. In sploh se ne vidi, da ga nosim :) To je prednost mineralnega pudra (sicer prodajlaki nisem ravno verjela, saj veset, kakšne so nekatere...), ampak je res. Lahko si nanesem eno plast ali pa tri, še vedno izgledam naravno. Pa maskaro imam novo :) Še diši, narejena pa je samo iz sadnih izvlečkov in vitamina E. Človek sploh ne bi verjel, da je možno narediti tako naravno in kvalitetno kozmetiko.

Tako, to je moje mnenje, sedaj grem pa iskati informacije o nosečkah in pripravah :)

Lp.

Emmm, ena je govorila o olju proti celulitu...? A to je tisto zeliščno a homeopatsko a kaj že?

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Naravna kozmetika
17.10.2008 21:11:52   
ery
TRISH, meni pride v poštev, da to kozmetiko naročim preko spleta.

A kaj več veš o pudru?? Ta mineralni je bolj za mastno kožo a ne? Jaz bi rabila neki takega, da ne maši por, fajn prekrije, in da je v bistvu vlažilen, ker imam nos suh in lica, brado pa bolj mastno...

Kaj pa maskara? A lepo poudari trepalnice? Je pa kar precej drago a ne?

No pa kakšno kremo bi si tudi mogla naročit.. pa me je strah, da mi ne bi ustrezala...


lp, ery


_____________________________




(odgovor članu Trish)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Naravna kozmetika
17.10.2008 22:16:04   
Trish
Ery, kakor se spomnim, je mineralni puder ravno zaradi tega, ker ne maši por in ne obteži, primeren za vse tipe kože. Baje jo neguje in naredi neki UV filter, zaradi mineralov...? Skratka, ni bojazni, da bi škodoval in naj bi bil primeren tudi za tiste, ki do zdaj sploh pomislit niso smel na make up. Kaj vem :) On certifikat ima tudi, kaj je že... BDHI?

Ne upam ti preveč napisat, da se ne bom kaj zmotila, pomoje je najboljše, da greš na njihov www pogledat in jim mail pošlješ, sigurno boš dobila odgovor. Poskusi, pa poročaj še nam ;)

Za črno maskaro sem dala 21 evrov, kar se mi ne zdi drago, sploh če pomislim, da za ta denar dobim naravno maskaro iz sadja. Zakon :))) Se pa lepo oprime trepalnic, jaz nimam zlimanih, podaljša jih in je vodoodporna. Pa ne draži očkov, kar je meni ful važno, saj nosim tudi leče.


(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Naravna kozmetika
17.10.2008 22:22:38   
ery
TRISH hvala ti..jim bom poslala mail. samo še to.. ali fajn prekrije?

_____________________________




(odgovor članu Trish)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Naravna kozmetika
17.10.2008 22:25:04   
Trish
Mhm, prekrije toliko, kot hočeš - če hočeš intenzivnejšo prekritost, ponoviš nanos. Meni je okej.

Lp :)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Naravna kozmetika
17.10.2008 22:36:24   
ery
OK..SEM JIM ŽE POSLALA VPRAŠANJE.. HVALA.. POROČAM, KO DOBIM ODGOVOR. NOČKO

_____________________________




(odgovor članu Trish)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Naravna kozmetika
18.10.2008 9:24:14   
ery
EVO KOPIRAM..KAR SO MI ODGOVORILI:

z veseljem vam posredujemo željene informacije o Alima Pure mineralnem make up-u.Rdečica na koži spremlja precej širok krog ljudi, zato ponuja Alima Pure posebej oblikovano mineralno podlago, Alima Pure Color Balancing Powder, ki je primerna za kožo nagnjeni k rdečici in vidnim rdečim kapilaram. Podlaga lepo prikrije nastalo rdečico in kapilare in obenem poskrbi tudi za obstojni make up. Po nanosu omenjene podlage, pa vam priporočamo uporabo matirne mineralne podlage/pudra, Alima Pure Satin Matte Foundation, ki je izredno lahek in svilnat in ne obteži kože. Nanos je zelo enostaven z rezultatom pa boste nedvomno zelo zadovoljni :), saj da koži povsem naraven videz. Satin Matte Foundation tudi prekriva barvne neskladnosti in madeže na vašem obrazu, zmanjšuje pa tudi opaznost gubic in por.Pri zelo mastni koži oz. koži, ki se resnično prekomerno masti pa je na voljo tudi Alima Pure Podlaga za mastno kožo, ki se jo nanese pod osnovni puder. Prekrivnost mineralnega make upa je odlična, odvisna pa je od št. nanosov. Večjo prekrivnost želite, večkrat ponovite nanost, koža pa še vedno izgleda povsem naravno in neobteženo. Potrebno pa je imeti čopič, ki je primerne za nanos mineralnega make upa, saj v nasprotnem primeru ne dosežemo tako učinkovitega efekta. Alima Pure make up je primeren za vse tipe kože, tudi za tiste, ki so se zaradi izjemno občutljive kože ličenju izogibali. Pudri ne mašijo por, ne povzorčajo mozoljev in ne vsebujejo nobenih nevarnih snovi. Tudi naši čopiči za nanos mineralnega make upa so primerni za vse tipe kože, saj so narejeni iz vlaken Taklona, ki je nealergen (ne povzroča alergij).Alima Pure mineralni make up je tudi dobitnik BDIH certifikata, kar predstavlja tako imenovano "Potrjeno naravno kozmetiko".Glede kreme bi vam svetovali Purely Skincare vlažilni losijon z grenivko in limonino travo, ki je zelo nežen in 100% naraven. Kožo tonira in uravnoteži mešano polt. Grenivka pomaga mastni koži spodbuditi prekrvavitev in zmanjšati utrujenost mišic, limonina trava pa kožo uravnoteži in tonira kožo in tkiva. Losijon je povsem brez sintetičnih in škodljivih sestavin, brez petrokemičnih derivatov, sulfatov, parfumov, PEG, živalskih sestavin, umetnih barvil, propilen glikola, TEA, DEA, gensko spremenjenih sestavin in parabenov.Lahko pa poskusite tudi z 100% Pure hranljivo kremo iz granatnega jabolka z zaščitnim faktorjem SPF20 (zaščita pred UVA in UVB žarki, ki je potrebna tudi pozimi!). Krema je izredno lahka in vlažilna, primerna tudi za mešano kožo, dodani pa so ji antioksidanti, ki kožo varujejo pred škodljivimi vplivi vsakdanjika, kot so stres, smog, sevanja, izpušni plini.Upamo, da smo odgovorili na vaša vprašanja, v kolikor pa vas še kaj zanima, smo vam z veseljem na voljo!Prijazen pozdrav,vaša OrCa


_____________________________




(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Naravna kozmetika
19.10.2008 20:13:58   
Trish
To pa JE odgovor user posted image  So se pa re spotrudili, ql. Ja no, vidiš, očitno je res fenomenalna zadeva, ta mineralni puder...user posted image

Ga boš naročila?

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Naravna kozmetika
20.10.2008 11:39:48   
zmajči25
Že spet nekaj, kjer bom porabila denar user posted image . Na splošno že nekaj časa kupujem naravno kozmetiko in sem ugotovila, da imam veliko lepšo kožo. Poskusila pa sem Weledo, Suki, Dr. Hauschka, Alverde od DM. Večina stvari mi res fajn odgovarja, očitno je moja koža zadovoljna z naravno nego. Bomo pa še tele nove zadeve sprobali, kje pa imajo trgovino? V katerem delu LJ je Komenskega 44 user posted image  A je to kakšen nak.center?

(odgovor članu Trish)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Naravna kozmetika
20.10.2008 14:16:54   
nicimoja
Sem se odločila za nakup gela za tuširanje ampak pri prijavi mi napiše, da je uporabnik že znan, ali nekaj podobnega. V glavnem me ne spusti dalje. Mogoče katera ve kako in kaj?

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Naravna kozmetika
20.10.2008 18:38:09   
sanelaa
Punce, če imate kaka vprašanja, najbolje da jim pišete na mail, so ful prijazni in pomagajo. Jaz sem jim tudi pisala, ko nekaj nisem vedela, pa so mi takoj pomagali user posted image

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Naravna kozmetika
20.10.2008 20:05:01   
ery
Ja res so prijazni. Meni so v dveh dneh odgovorili na nešteto vprašanj.user posted image

ker ne morem v ljubljano, so rekli naj jim pošljem eno kapljico pudra... zaradi odtenka in oni mi bodo poslali puder. user posted image bom pa za zdaj še naročila kremo, čopič in za tuširat.


_____________________________




(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Naravna kozmetika
21.10.2008 10:26:18   
malania
IZVIRNO SPOROČILO: zmajči25

V katerem delu LJ je Komenskega 44 user posted image  A je to kakšen nak.center?


TUKAJ

_____________________________

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Naravna kozmetika
21.10.2008 22:29:17   
Trish
IZVIRNO SPOROČILO: malania

IZVIRNO SPOROČILO: zmajči25

V katerem delu LJ je Komenskega 44 user posted image  A je to kakšen nak.center?


TUKAJ


Če ti pa to ne pomaga, s epa vsedi na petko (bus) in pojdi dol na Ilirski :) Ali boš šla dol direktno nasproti trgovine ali pa bo trgovina na isti strani, kot postaja le 25m nazaj :)

Nasproti OŠ Ledina je, poznaš to?

-------------

Ery, a ne, da so super? :)

Jaz bom šla po vsej verjetnosti še po kakšno kremico :)))

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Naravna kozmetika
21.10.2008 23:03:11   
Trish
Bejbe, jaz sem se odločila... Jutri grem še po losijon z granatnim jabolkom... user posted image  Ima ravno tako cel kup certifikatov...

Joj, komaj čakam, da se namažem s tem kremnim losijonom... Ali pa me bo kar moj dragi :P

:)))

Poročam, kako se obnese, prav?

(odgovor članu Trish)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Naravna kozmetika
25.10.2008 12:18:01   
ery
No punce evo.. jaz sem se čisto navdušila.. prvi paketek je prišel včeraj.. naročila sem mineralni puder, pa kremo, pa čopič in gel za tuširanje.

In nisem mogla verjeti pudru... res je enkraten.. ne vidi se, da ga nosiš... prekrije fajn.. tudi meni, ki imam kar mozoljčke... res..če bom tako zadovoljna skos, ga ne menjam...

Krema mi je tudi fajn zaenkrat...

So mi pa poslali še testerček od podlage za rdečico na obrazu.. ker imam pozimi probleme...

Naslednji mesec 100% naročim.. ker se res pozna, ko se še s tem namažeš...


No same pohvale res.

SANELAA, hvala, ker si to stran načela..user posted image


_____________________________




(odgovor članu Trish)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Naravna kozmetika
29.10.2008 12:12:34   
sanelaa
Ni za kaj ery user posted image  Jaz sem zdaj še en body butter vzela in je res super user posted image  Ful diši. Zdaj pa razmišljam, da še eno kremico naročim. user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Naravna kozmetika
11.11.2008 13:49:09   
nicimoja
Trish, kje imaš sedaj odgovor?user posted image   Jst sem pa naročila gel za tuširanje granatno jabolko, pa ga nimajo na zalogi, tako da se bom razvajale šele čez kakšne 14 dni. A je to bolj svež vonj? Kaj pa ostali geli? Kateri je bolj svež, ne preveč sladek?

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Naravna kozmetika
11.11.2008 13:59:59   
Anonimen
Jaz jutri dobim naročeno. Bom poročalauser posted image
Naročila sem pa vseuser posted image ....gele za tuširat, šampone, regeneratorje, puder(to sm skleptična k zaenkrat mi je sam en od clinique odgovarjal), mleko za telo, mascara....vse možno v glavnemuser posted image

Na splošno sem začela vse zamenjevat za eko stvari, k niso testirane na živalih.
Menjala sm že več ali manj vsa čistila, praške za obleke sem zamenjala za oreščke, večinoma pucam vse kar sam z vodo in magično(super spuca če le ni preveč mastno).....edin kar ne vem s čem naj zamenjam je wc račka pa tablete za pomivalcauser posted image
Upam da bo vsako leto več takih stvari na tržišču.

< Sporočilo je popravil brisačkarca -- 11.11.2008 14:00:38 >

(odgovor članu nicimoja)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Naravna kozmetika
11.11.2008 14:40:55   
nicimoja
Brisačkarca si si pa lepo privoščila. Ni kaj, kdor lahko, lahko user posted image .  Jst imam tudi puder od Clinicque in sem noro zadovoljna, se mi zdi da deluje bolj kot barvna krema, pa tudi maskaro imam in je ne menjam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Naravna kozmetika
11.11.2008 14:47:21   
Anonimen
Kako to misliš kdor si lahko si lahkouser posted image
Pač izbereš ta gel za tuširat namest enga k ni naraven. V vsakem primeru ga treba kupt. Če nočeš smrdetuser posted image

Drgač se mi pa zdi da sm še pršparala odkar nimam več miljon čistil ipd. za vsak drekec posebi.

(odgovor članu nicimoja)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?