|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naročanje v MB
4.12.2006 5:44:42   
*tjassy*
Lep pozdrav!user posted image
Spremljam vas že dalj časa, tokrat pa vam tudi prvič pišem. Tudi midva imava težave z zanositvijo pa me zanima nekaj: bila sem na ginekološkem  pregledu in UZ- z mano je biološko vse ok, dobila sem napotnici za hormonske teste (1x sem že dala kri), tudi moj je dobil napotnico za kliniko v mb (spermiogram). Problem je, da jaz ne vem kje ta klinika v MB je niti kako se naročiva!!!A mi lahko pomagate z naslovom in telefonsko in kakšnim nasvetom, ker ne vem kaj vse naju čaka?user posted image


< Sporočilo je popravil UnderEja -- 4.12.2006 13:30:47 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nova na forumu!
4.12.2006 11:02:24   
petraz
Zelo rada bi ti pomagala, vendar še sama ne vem, kje naj bi bilo to....user posted image

(odgovor članu *tjassy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nova na forumu!
4.12.2006 12:42:30   
Meka
Zdravo Tjasi,

tel. št. antisterilitetne ambulante je 02 3212448. Ambulanta je v tistem celem kompleksu kot splošna bolnišnica Maribor. Ne vem točno kakšen je naslov, ampak če prideš iz smeri Ljubljane boš ko prideš mimo Bauhausa in Telekoma počasi zagledala na tvoji levi Bolnišnico. Mislim, da je celo naslov Ljubljanska ulica, nisem pa ziher. Ti samo sledi znak za Bolnico, ko boš pa enkrat v kompleksu bolnice, pa tam lahko vsakogar vprašaš kje so ginekološke ambulante in te bodo usmerili. Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nova na forumu!
4.12.2006 14:28:25   
*tjassy*
Hvala za pomoč!
Poklicala sem in me je skoraj kap, ko so mi povedali, da je termin komaj sredi aprila!!user posted image
to pa se mi zdi res pretirano, ne rečem mesec ali dva ampak VEČ KOT ŠTIRI??user posted image

(odgovor članu Meka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nova na forumu!
5.12.2006 11:22:31   
Meka
ja Tjassy realnost je kruta. Za vsako zadevo full čakaš od prvega sestanka, do vsakega posega.. Od HSG, lapaaroskopije, do tega da te dajo na čakalno listto in ko si 1x na čakalni listi traja 1 leto, da prideš na vrsto. jaz sem na čakalni listi od julija in so mi rekli, da prej kot junija ali avgusta (v juliju ne  delajo) ne pridem na vrsti za izventelesno oplositev. Držim ti pesti, da čimprej zagledašuser posted image .

(odgovor članu *tjassy*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nova na forumu!
24.12.2006 19:25:53   
PikaNogavicka
A je kaj manj cakanja, ce se prijavim kot samoplacnik?

A imajo kaksen email za jih vprasati par vprasanj, ali pa preko spletne strani?

(odgovor članu Meka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nova na forumu!
25.12.2006 4:36:21   
Anonimen
Pikanogavička, enkrat so po RR krožile čakalne dobe in cene samoplačniških postopkov,po vseh centrih. Kolikor se spomnima, sta MB in LJ bila najdražja, in sicer od 500.000 - nekje do 800.000, čakalna doba v MB ni nič krajša baje, če greš kot samoplačnik, v Lj pa je nekoliko krajša, ampak se še vedno čaka več kot 6 mesecev. Lj je najdražja. V Dravljah je najceneje in prideš takoj na vrsto, to pomeni, da počakaš samo na M, razen zdaj ko so bili prazniki in niso delali zan mooče bit gužva, vendar do zdaj nisi nikoli čakal več kot 2 meseca, če si imel opravljene že vse preiskave. IVF stane skupaj z zdravili do 200.000 (nekaj manj), ICSI pa 240.000, plus še zdravila, ki pa so nekje 70.000.  Nekako tako je. Drgač ap sem jaz enkrat našla na internetu stran MB in tam je številka in tudi mail, na katerem lahko dobiš info. Probaj najti.

Evo sem našla http://www.sb-mb.si/index.php?id=77

Velik sreče ti želim in da v novem prihajajočem letu zagledaš user posted image user posted image , tudi vsem ostalim pupam, ki čakate želim isto, velik user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 25.12.2006 4:41:01 >

(odgovor članu PikaNogavicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: nova na forumu!
26.12.2006 5:34:53   
PikaNogavicka
A so v Ljubljani in v Mariboru drazji zato ker so boljsi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: nova na forumu!
26.12.2006 6:57:15   
Anonimen
Nikakor niso boljši, ne eni, ne drugi, kar vsi so strokovnjaki, tako v LJ, MB in v Dravljah in vsi so zelo dobri. V dravljah je privat ordinacija, ostali dve pa sta pač državni ustanoviuser posted image (ne vem ali se temu tako reče, najbrž, v glavnem nista privat). Zakaj je v dravljah ceneje, ap ne vem, najbrž s tem privabi več pacient, in se mu tako bolj splača, zdravila si itak sam kupiš v Italiji, kjer so cenejša (že zato je tudi cenejši postopek), potem pa k njemu hodiš samo na UZ, da preverja velikost foliklov, ko bojo zadosti veliki, pa ti da stop inekcijo, ki jo tudi plačaš posebej, potem pa punkcija in transfer. Kar se pa tiče uspešnosti, enkrat sem dala gor statistiko uspešnosti med posameznimi klinikami in je bila dravlje oz postojna ( uz in razgovor poteka v dravljah, punkcija in transfer pa v postojni) najbolj uspešna.

So ap že bile na forumu tudi debate, kje je kateri ženski bolj všeč, saj je dr Reš, ki dela v dravljah za nekatere bav bav, saj ne olepšuje stavri in te velikokrat zelo na grobo postavi na realna tla. Nas je pa ogromno takih, ki nismo imele takih izkušenj pri njemu. Pocukranosti boš pri njemu dobila manj, kot pa mogoče v lj in mb. Se pa v vseh centrih pojavljajo tako napake in slabosti, kot tudi dobre stvari in tudi iz lj ali mb pride kdo z zelo slabimi izkušnjami z osebjem kar se tiče grobega postavljanaj na realna tla. Se pravi, odločitev bo tvoja, vsi so dobri in vsepovsod imaš pluse in minuse, povečini ap so povsod enaki strokovnjaki.




< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 26.12.2006 7:02:04 >

(odgovor članu PikaNogavicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: nova na forumu!
26.12.2006 8:03:41   
PikaNogavicka
Ah, do cukra mi ni kaj dosti. :)
(Mimogrede, Americani dajo eno goro cukra v prakticno vse. Ce pa ne cuker pa kaksen nadomestek. Je prav treba iskati stvari ki niso ogabno sladke...)

Torej... sem vprasala mojega specialista, in on pravi, da mi lahko startajo cikel tukaj, potem pa grem v Slovenijo za 1-2 tedna.

Hormonske injekcije mi zaenkrat pokriva zavarovanje tukaj. (no, ja, za vsako posilko moram placati $20 - pa rabim ene 3 posiljke na cikel -- ampak se zmeraj boljse kot ce bi morala polno ceno placat).
Drzite pesti prosim, da mi ne bojo cez novo leto, zdravstveno-zavarovalni pogoji spremenili...

Sem poslala en email Dr. Resu - na naslov, ki je objavljen na njegovi spletni strani. Ce bo pripravljen sodelovat, mu lahko pofaxiram mojo dokumentacijo od tukaj, pa se malo po telefonu zmenimo podrobnosti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: nova na forumu!
26.12.2006 11:37:46   
Sulfinija
V MB je čakalna doba za samoplačnice en mesec dalj kot če greš na zdravstvo.Torej,če se odločiš za MB se ti bolj splača,da koristipš zdravstvo,medtem,ko pa čakaš v MB pa se lahko odločiš kot samoplačnik k dr.Rešu.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu PikaNogavicka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?