Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 7:17:20
|
|
|
|
biba77
|
... naslednji teden! :bravo::bravo::bravo::bravo: Natancneje, v :hudicek::hudicek: PETEK TRINAJSTEGA:hudicek::hudicek:. Zbirno mesto bo na Mariborskem zelezniskem kolodvoru, predlagana ura je ob 17h (vendar je fleksibilna); potem pa bomo sli/se bomo odpeljali nekam ... to pa vam se ne povem. :hudicek::):):hudicek: Vabljene ste vse: borke za :modri: in :roza: (Anitka, Koala, A&T, Skye, Frizerka, Pika74, dadica, larisa, pupika, Gea, ...); borke za :duda: (tia, Bambi, Pia73, pi, tinkamiska, - tudi katera iz bolj oddaljenih krajev ...) in tiste, ki ze imate kakega nadobudneza (-da nas malo poucite :ups::ups: ) tudi lahko pridete. Torej, moja malenkost in Bambi sva ze na listi, ostale pa se pripisite: 1) Astra :rozica: 2) Bambi :rozica: 3)
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 7:56:37
|
|
|
|
emaa
|
mogoče pa pridem, sem še na bolniški, tko da bi se dal. če katera hoče pridet iz Ljubljane, naj se pofočka, peljem.
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:03:05
|
|
|
|
biba77
|
1) Astra :rozica: 2) Bambi :rozica: 3) Emamair :rozica: 4) PS: katera bo pekla? :)-:)-:)-
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:04:01
|
|
|
|
Neža81
|
Glede na to, da ob petkah delam samo do 13, pridem tudi jaz!:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:04:45
|
|
|
|
emaa
|
lahko naredim uno tortico, ki sem jo včeraj dala v album (ročna dela)
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:05:24
|
|
|
|
biba77
|
1) Astra :rozica: 2) Bambi :rozica: 3) Emamair :rozica: 4) Neza81 :rozica: 5) PS: katera bo pekla? :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:21:45
|
|
|
|
koala
|
1)Astra:rozica: 2)Bambi:rozica: 3)Emamair:rozica: 4)Neza81:rozica: 5)Koala:rozica: Ps:Saj res katera pekla?:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:38:08
|
|
|
|
biba77
|
1) Astra :rozica: 2) Bambi :rozica: 3) Emamair :rozica: 4) Neza81 :rozica: 5) Koala :rozica: 6) Ps: Emamair - jag. :torta:; Astra - skutino pecivo; Kaj bo se katera pekla? :)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:39:42
|
|
|
|
koala
|
Jaz glasujem za jag.:torta: najmi njami
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:39:46
|
|
|
|
amadeusa
|
a lahko pridemo tudi tiste, ki jih nisi dala na seznam? Kako pa vas prepoznat in kje točno je zbirno mesto -pred lokomotivo? daj malo še napiši o tem in kako bi šle z avti ali kaj?
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:40:11
|
|
|
|
emaa
|
torta bo spečena in dostavljena, obljubim;)
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:41:38
|
|
|
|
PiaM
|
Mogoče pa pridem še jaz, če mi bo uspelo, saj je blizu.LP :rozica:
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:47:50
|
|
|
|
emaa
|
no lepo, saj jaz tud nimam tako daleč do maribora, dobra urca pa sem tam, če sem lahko na faks hodila, bom pa še na čvek:)-
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:50:13
|
|
|
|
PiaM
|
OK, naredite seznam potrebščin, ki jih moramo zraven prinesti...:)-:)- :sloncek: :rozica:
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 9:00:23
|
|
|
|
pika74
|
Iiii kaj ste dobre :bravo::love::bravo::love: sam men je pa MB tok deleč :(( Ne bom nč oblubla, sam če bo pa ratal, bom pa povedala. Astra - borke :)-:)-:)- - sm dobla dons asociacijo, da smo borke za severno mejo 8)8)8)8)8)8)8)8) držte se :miska::rozica::miska::miska:
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 9:10:50
|
|
|
|
Gea1
|
Ne vem, kje ste datum pobrale. Sem sicer malo vraževerne sorte, ampak vseeno. Bom prišla! Komaj čakam, da spoznam še preostale! :sloncek: Kje pa bo srečanje?
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 9:13:00
|
|
|
|
Nannn
|
a se lahko pridruzimo se ostale?
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 9:20:15
|
|
|
|
biba77
|
:bravo::bravo::bravo: Seznam raste: 1) Astra :rozica: 2) Bambi :rozica: 3) Emamair :rozica: 4) Neza81 :rozica: 5) Koala :rozica: 6) amadeusa :rozica: (bomo se dogovorili za razpoznavni znak - za tiste, ki se se ne poznamo; in, ja, pri lokomotivi bo ok) 7) PiaM :rozica: :bravo::bravo: 8) Pika74 :rozica: (??navijam, da prides) 9) Gea1 :rozica: (datum slucajno sovpada z 13; ampak, ker so petki trinajstega bolj redki, jih jemljimo za dobre, ne slabe ;);)) 10) Nann :rozica: (seveda lahko) Ps: Emamair - jag. :torta:; Astra - skutino pecivo; obicajno katera prinese kako pecivo, za pit in majhen prigrizek pa si narocimo in si potem razdelimo placilo. Kaj bo se katera pekla? :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- :miska:
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 9:28:03
|
|
|
|
emaa
|
Nann, pika vozim lahko jaz ali pa katera od vaju, do železniške v mariboru najdem z zavezanimi očmi, tako da ne bo problema. Vožnje iz Ljubljane pa je za cca 1 uro in 15 minut. Astro sem vidla na slikah, upam da je še enaka, če pa bo Anitka tam pa sploh ne bo problema.
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 9:35:50
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ojoj:( spet mam predavanje tisti dan:(:(:( Bom pa v mislih z vami!!! In naslednje srečanje pa pridem, ker se mi bojo da predavanja kmalu končala:) Fino se mejte!!!!:):):):):):):) Tinka(enkrat vas bom že dobila8)ahahahaa)
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 9:37:08
|
|
|
|
biba77
|
Tinka, a mas dolgo predavanja? :zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 9:51:37
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ja, se mi šele ob 16.00 začnejo pa trajajo tja do 20.00 pa še v LJ. Pa sej vas bom enkrat dobila, tega se sploh ne bojim:) In zdej se bo začelo toplo vreme in sigurno bo še kakšno srečanje ne? Komaj čakam!:) Tinka
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 10:53:46
|
|
|
|
cmokec
|
Za to srečanje se bom pa še jaz potrudila priti v MB, ker boste same cvetke na kupu. :love: Upam, da mi bo uspelo doma vse tako splanirati, da bom šla lahko čvekat na drugi konec SLO. Pa saj me bolj vleče, kot če bi šlo za randi. :)-:)-:)-
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 10:55:23
|
|
|
|
dadica
|
ponavadi sem petke popolden prosta.ampak ravno naslednji petek imam službo:((:((:((:(( pa se vidimo kdaj drugič!!
|
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 11:15:28
|
|
|
|
biba77
|
Dadica, vaju s Tinkamisko bomo pa naslednjic toliko bolj pricakovali!! :):) Seznam "prijavljenih" :): :metulj: 1) Astra :metulj: 2) Bambi :metulj: 3) Emamair :metulj: 4) Neza81 :metulj: 5) Koala :metulj: 6) amadeusa :metulj: 7) PiaM :metulj: 8) Pika74 :metulj: 9) Gea1 :metulj: 10) Nann :metulj: 11) Cmokec Ps: Emamair - jag. :torta:; Astra - skutino pecivo; Kaj bo se katera pekla?:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
izberi imepetra_1310Katero ime med spodnjimi ti je najbolj všeč?Kim (
16%)

Hana (
27%)

Zala (
38%)

Danaja (
9%)

Ida (
9%)
Število vseh glasov: 291Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!