|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nasvet
6.4.2005 14:06:20   
wawa
Ej ne vem kako naj začnem. Noseča sem 9t, to sem si želela in sva načrtovala to naj bi bilo obdobje, ko bi bila srečna in skakala od veselja.
Jaz pa......no jaz pa sem čisto depresivna, vas čas slabe volje, vsi naredijo vse narobe. Predvesem dragi čeprav je zlat in naredi zame vse, kuha, pospravlja, ko sem preveč zmatrana, je vse narobe in takoj najdem nekaj da težim.Ne vem več kako je bit sproščen in dobre volje, razen seveda če gre vse po moje.
Danes je bila pika na i, ko mi je povedal da jih šef pelje v Gardaland, in jim plača, lahko bi šla zraven zastonj pa ne morem ker sem nosečka. Ej popolnoma me je potolklo dobesedno jokala sem, pa sploh ne vem zakaj.......

Prosim, a ima kaka podobne izkušnje, a je samo z mano nekaj hudo narobe, da sem namesto da bi se veselila nesrečna???????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nasvet
6.4.2005 14:09:33   
Anonimen
Ne, wawa, to je čisto normalno. Hormoni pač delajo svoje, lahko, da boš že jutri skakala od veselja ;)

Drugače pa ne vem, zakaj ne bi šla v Gardaland? Saj nosečnost vendar ni bolezen, edino, če si na bolniški?

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nasvet
6.4.2005 14:09:41   
Anonimen
wawa kaj naj ti rečem. To je povsem normalno. Ampak vseeo se pa moraš tudi ti potrudit, da boš boljše volje. Ponavadi tiste grenkobe po tretjem mesecu izginejo, ko ni več take utrujenosti, slabosti in podobnega. Ko začne rasti trebušček postajaš vedno boljše volje, pa tudi nihanja razpoloženja potem ni več takega.

No, čeprav poznam tudi kakšno, ki je bila celčo nosečnost tako sitna, da bi jo kar v rit nabasala.

Torej, malo še potrpi, bodi potrpežljiva do svojega dragega in se pusti razvajat, pa bo kmalu bolje. :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nasvet
6.4.2005 14:09:47   
Lana_s
Kar pomiri se, nič ni narobe samo hormončki delajo.

LP:rozica:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nasvet
6.4.2005 14:10:38   
Anonimen
Aja seveda, zakaj en bi šla z njimi? Pač ne boš šla na tiste ta hude vlakce in podobno ampak na panoramske vožnje in še cel kup bolj mirnih stvari se najde.

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nasvet
6.4.2005 14:14:38   
Bety
Hej wawa...TO SO SAMO HORMONČKI....

toliko se jih izloča v tvoje telo, da predstavljajo pravo bombo...in nisi kriva ne ti in ne drugi, ker nisi stroj...predstavljaj si nekoga, ki poskuša od enkrat spiti 5 l vode... tako nekako...

Tukaj pomaga samo razumevanje sebe same in okolice...

Počni stvari, ki te osrečujejo (branje, šivanje, sprehodi, družba...karkoli). vzemi kakšen film iz videoteke, komedijo in se nasmej do solz... pojdi v trgovino z otroškimi oblačili in občuduj razkošje :love:...
Vse to, kar doživljaš, doživljajo tudi druge mamice... pomembno je, da se zaveš pravočasno, od kod vse izvira...

Pa srečno...

:rozica:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nasvet
6.4.2005 14:21:22   
Grascakinja
Zakaj pa ne bi šla v Gardaland? Lepo pojdi na tiste vožnje, kjer ni toliko adrenalina in premetavanja in uživaj dan!

Kar se pa sitno be tiče - nosečniški hormoni... poskušaj se malo kontrolirat, okolici razloži, kako je s tabo in upaj, da bodo razumeli...

Držim pesti, da te bo minilo in boš kmalu prekipevala od sreče!!!!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nasvet
6.4.2005 14:54:32   
pika78
Tudi jaz sem bila nemogoča - sitna na začetku nosečnosti in sva se z dragim toliko prepirala, kot še nikoli prej... Bilo mi je slabo, pa utrujena sem bila in sem potem tako razpoloženje in slabo voljo prenašala še na druge.
No, pa se je umirilo - se mi zdi da po nekaj mesecih in je sedaj vse ok. Tako da je to sigurno zaradi hormončkov.
Se pa vseeno poskusi malo "brzdati" v svoji sitnobi, saj drugi, tudi če so zelo strpni, tega ne morejo prenašati v nedogled.
Ja, v Gardaland pa kar pojdi - saj je tam cel kup stvari, ki niso tako adrenalinske.
Srečno in Lp!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nasvet
6.4.2005 14:58:51   
ninocka
Zakaj pa ne bi šla v Gardaland? Saj se ti ni treba lih po vseh najhujših vlakcih vozit, Gardaland je tudi zelo lep park za sprehode. Ko sem bila nazadnje tam je bilo ogromno mladih druzin z dojenčki in par let starimi otroci. Ti kr pejt in uživaj v tistih stvareh, ki si jih lahko privoščiš in v izletu!!

LP, :rozica:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nasvet
6.4.2005 15:16:22   
SU
Hormončki, hormončki, ... pa še pomagat ne moreš nič! Tolaži se edino s tem, da bo minilo. Slej ko prej-mene je nekje po treh mesecih. Do takrat pa se drži in se poskusi čim bolj sprostiti in uživati v tem najlepšem obdobju ženske! LP, Saša

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nasvet
6.4.2005 16:57:29   
wawa
Hvala vam, zdaj vidim da se vam to ne zdi nič kaj čudno doživljanje......no pa saj se bom sedaj poskusila malo brzdati, saj veste dihalne vaje, štetje........saj če nebi bil :love: tako zlat bi bilo verjetno še slabše;).

A ja glede Grdalanda, ne grem ker že itak ne prenesem avtobusov, zdaj s slabostjo pa enim kupom pijanih dedcev na njem pa sploh ne, si je pa dragi zato ker ne morem z njim, njemu pa sem seveda rekla naj gre, vzel dopust pred prvomajskimi prazniki, tako da greva za 6 dni na vikend počivat:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::love::love::love::love::love:

je pa res da se mi kar smili ko sem včasih takole neznosna;)

Še nekrat vam najlepša hvala za spodbudne besede!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nasvet
6.4.2005 17:26:47   
ameli
Kaj nam delajo ti hormončki, a ne! Z mano pa je ravno obratno. Drugače zadržana, delovna in vestna, sedaj pa sem postala kar neka sproščena in po domače me boli .... za vse v skužbi (prej sem bila tudi po 15 ur v službi!!!) Upam, da bo ostala kar takšna, kot sem sedaj!
wawa, ti se samo :(( ko se moraš, nič bat, bo minilo.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?