|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nasvet za neboleče bradavice
7.1.2007 16:34:23   
_andreja_
Celo nosečnost, jim posvečajte posebno pozornost, večkrat ali pa kadar utegnete si jih pod mlačno vodo masirajte najbolje po 5 minut na dan (to ni priporočljivo začeti od 20 tedna dalje, če pa začneš to pravi čas je pa skozi celo nosečnost vredu. Ker če začnes kasneje se lahko predčasno začne tvoriti mleko in s tem tudi prezgodnji porod).

Kakšen mesec pred PDP- jem, si jih začnite mazati (to naj počnejo tudi tiste ki si bradavic niso masirale, samo ne jih preveč dražit, in začnite se umivati z vročo vodo)  (jaz osebno sem se mazala od aventa kermo za bradavice, in tudi ko sem rodila je bil cel hudič ko me je bolelo, pa je bil še predno sem odšla iz porodnišnice vse o.k. z njimi).  

Če boste upoštevale tistih 5 minut dnevno vam svetujem da nebo večjih problemou, mogoče kakšni že ampak tko kot poslušam ene ki pri mesecu dni starem dojenčku skoraj jočejo ko je, pa mislim da v takšnem primiru ni dojenje dobro za nikogar.

< Sporočilo je popravil Mič -- 7.1.2007 16:37:54 >


_____________________________

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
7.1.2007 18:45:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu _andreja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nasvet za neboleče bradavice
7.1.2007 19:45:39   
rainbow
jaz še tudi nisem slišala za tako masažo med nosečnostjo, pa sem svašta prebrala;
sem pa tudi doživela razbrazdane bradavice pri prvi user posted image , prava groza, pri drugi pa sem šla že v bolnico oborožena z lanolin kremo, ki me je resnično rešilauser posted image

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




ime za fantka?
brankica



lilo rene (13%)

lalo rene (2%)

rene (48%)

nino rene (5%)

jan rene (17%)

lan rene (14%)


Število vseh glasov: 592

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!