Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

), pa poskusita še enkrat. mogoče se bodo iskre spet ukresale. na začetku bo težko, če praviš, da ga raje sploh ne vidiš, ampak če želiš ohraniti zvezo, se pa moraš malo pomatrati!
Samo od sebe jasno da ne, ampak vsi dobro vemo, da je za dober zakon (s takimi naveličanji vred ali brez njih), potrebno vložiti trud. In seveda, če ni želje, ni nič. V zakonu je tako, da je zaupanje na prvem mestu in iz tukaj pridejo vse rešitve, če si pač oba to želita. Torej bi jaz rekla, da je na prvem mestu pogovor, potem pa naprej! In treba je vedeti, da brez nič ni nič. Jaz bi na tvojem mestu najprej razčistila sama pri sebi. Se zazrla v lastno podobo, v svoje želje za prihodnost in potem vse skupaj servirala še možu in ga vprašala tudi po njegovih željah. Prepričana sem, da če se ljubita (v tisti najčistejši osnovi), potem je tudi on začutil, da nekaj ne štima in ti bo za začet pogovor tudi hvaležen, saj bo tudi on olajšal svojo dušo. Potem pa bosta videla kako naprej....