|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne bi smela, res ne
23.8.2010 2:10:32   
powerwoman
Se opravičujem, ker pišem to tu, toda moram, res moram. Lahko prezrete ta post, obsodb ne rabim, ker mislim, da se dovolj sama obsojam. Nimam več razloga za živeti. Venda moram napisati to zgodbico. Ker me res duši, kakor sem jaz nekoga drugega,.....


GOODBYE MY ANGEL
Prišli so dnevi. Utrujena sem. Slabo mi je. Le kaj mi je. Ljubim svojega fanta. Obožujem ga. Ljubila sva se. Spomnim se, ko sva se strastno ljubila in bila eno, da sem si zaželela, da bi trajalo večno.

Upanje in strah. Le kaj mi je. Nekam čudno se obnašam. Hmmmm pomislim. Ojoj, strah, veselje, sreča, ljubezen, strah, vse to me je spreletelo. Kaj pa le, če sem,.... Kaj pa le??? SREČA, STRAH, LJUBEZEN, STRAH, VESELJE, STRAH, ŽALOST, STRAH. Ali sem noseča ali nisem se sprašujem? Kupiš mi test, jaz ga v strahu naredim. Tako si želim, da bi bila, kajti najina noč, najina ljubezen je obrodila sadove. Nato pa kot strela z jasnega, kaj pa če........ strah in žalost me prepolovita. Naredim test. Sekunde, ki jih čakam so dolge celo večnost. Tako si želim, ampak se bojim. Ne, bodi samo ena črtica, ne dve. Ena se je pokazala, upam, da sem, želim si, da sem, vendar trenutek resnice vse zbriše. NEEEEEEEEEE, ne sme priti še ena črtica. Ostani pri tej. Sekunde tečejo, jaz se bojim. Zaenkrat je še ni. Odleglo mi je, in preplavil strašanski občutek praznine. Zakaj ne?

Sekunde minevajo, strah se stopnjuje. Črtica prva je, druge ni. Sreča in žalost. Srečna sem ker te ni, in žalostna ker te ni. Le kdo bi me razmel. Pogledam še enkrat, vsa mešanih občutkov ko jo le vidim. Ni le črtica, si točno to, kar si želim. Veselje, strah, sreča, žalost, veselje, strah. Joj, le kaj zdaj. Nisem imela poguma, povedati tvojemu očetu. Vem kaj si, to kar si želim. Vendar so me preplavile misljoni misli. Kaj pa, če me bo sovražu? Kaj pa, če me bo zaradi tega pustu? Vem, da ne bo vesel, ko mu povem novico. Vsa mešanih občutkov primem telefon v roke. Kot bi prijela obsodbo tvojo. Pokličem osebo, ki ji najbolj zaupam. Povem novico. Razočaranje sledi. Obsodba, kako se je lahko tako zgodilo, da zdaj ni primeren čas za tebe. Da vem, kaj je najbolje narediti. Da te ne bo. Jaz na drugi strani pa jokam in jokam. Tako se te želim, a se bojim. Kako in kaj? Kje in zakaj? Želim si te iz celega srca. Imam pa strah. Nisem dovolj močna, da bi se jim uprla. Oprosti moj angelček.

Tvoj očka zve resnico. Strah in žalost. Ni več veselja med nama. Ne želi se te. Mene krivi. Meni pa srce poka po šivih. Imela bi te. Res bi te. Ker vem, da te ljubim, čeprav te še ni. Želim si te. Toda vest drugih me je premagala. Tudi jaz sem si delno želela, ker ni pravi čas. Res ni pravi čas. Toda vseeno, bi prebrdoili, karkoli že je. Prideva k doktorju, ta naju pregleda. Pove koliko si star/a, kako si velik/a. Napiše na list papirja tvojo smrtno obsodbo, ki sem jo jaz izrekla. Ne želim si imeti tega otroka. To je bilo dovolj. Srce pa mi poka po šivih. Grem ven, polna žalosti, solze mi tečejo po ličkih. Ubila bom angelčka, ki ni nič kriv. Moram, ker drugače ne morem živeti. Nisem dovolj močna, da se uprem vsem okoli mene. Grem na tvojo zadnjo pot. Dobim tabletko. Spijem jo. Dobim navodila, da se vrnem čez par dni.

Srce mi poka. Ubijam te. Tako se te želim. Tako se te želim. Solze tečejo mi. Srce mi poka, življenje ustavilo se je mi. Drugim ni nič mar. Le da opravila bi. Srce me boli. Slišim misli drugih. Obsodba, če obdržala bi te. Joj angelček moj. Tako rada te imam. Ne želim si te zgubiti. Vsi okoli mene so hladni. Kot da to ni nič takega. Seveda da za njih ni, ker te moram jaz ubiti.

Pridemo nazaj, v belo mrzlo sobo. Pregledajo me. Opa, vidim, da malo zrastel/la si. Srce mi poskoči. To je trenutek slabosti. Zakaj se le veselim, če na smrtno obsodbo sem te dala. Čutim te. Eno sva. Res sva eno. Teh par sekund sva bila povezana/ni. Rečeš mi, av mami to boli. To je tabletka, ki odpravila te bo. Še vedno si živ /a. Nebi smel bit. Čakam v mrzli sobi, da minejo mim. Moraš iti iz mene ven. Ne želim si te, si mislim. Srce pa me boli. Srce joka, imam krvave oči. Kri, kri, kri. Odhajaš ljubezen moja mala. Žal mi je. Zelo mi je žal. Pravijo, da te več ni. Toda jaz čutim te. Vem da si. Nevem kako, vendar vem da si. Pridem domov, vse hladno je okol. Nihče se ne zmeni. HALO, UBILA SEM. UBILA SEM ČLOVEKA. UBILA SEM SVOJO LJUBEZEN. UBILA SEM      S E B E. Nihče se ne zmeni za to. Lajf goes on pravijo. Jaz pa jokam. Delam se pogumno, toda v sebi umiram. Umiram, ker obsodila sem te na smrtno obsodbo.

Čutim te. Vem da čutim te. Čeprav krvavim. Grem na urgenco. Tebe videti ni. Ne več tako lepo, kot prej. Toda še vedno si. Nisi se prepustil/a usodi. Oklepaš se za zadnjo bilkico. Želim si te. Res močno želim. Toda zvem. GOSPA, TUDI ČE BI GA ŽELELI IMETI, GA NE MORETE. BI BILO PREVEČ OKVAR. kajjjjjjjjjjjjjjjjjj. se vprašam. vseeno se te želim. res se te želim. ti si tisto, kar človek čaka miljon dni. ti si moja sreča in ljubezen. angelček moj. žal mi je. žal mi je, ker sem ti storila toliko hudega. boli me. res me boli.

le zakaj nisem dovolj močna oseba. zakaj sem pustila, da drugi vplivajo na to. ljubim te, vedi angelček moj, ljubim te. solze mi tečejo, vriskala bi. tako me boli. ljubim te, edina moja sreča. rada te imam. oprosti mi. oprosti mi za dejanje, ki sem ga storila. dejanje, ki je tebe stalo življenja. in naposled odšel si, odšel si angelček moj. srce me boli, duša me boli, vsa razpadam, ker te ni. drugi  živijo dalje, v meni te ni. tako se te želim.

solze mi tečejo. jokam non stop. zakaj nisem močna. zakaj , zakaj. duša mi razpada. nimam smisla več. nikoli več ne bo isto. nikoli več. ti edini si moj angelček. ti si mi vse. oprosti mi, res oprosti mi. nisem vredna oseba življenja, le trpljenja.
GOODBYE MY LITTLE ANGEL, YOUR MUMMY LOVES YOU. user posted image user posted image


Žal mi je. Obžalujem vsako sekundo svojega odločanja. Nisem dovolj močna, res nisem. Se opravičujem temu postu, ampak mislim, da si moj angelček zasluži biti tu, čeprav mu je mama morilka.





_____________________________

Bodite v cvetju in mir z vami.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne bi smela, res ne
23.8.2010 7:45:34   
TDTP
ne obsojaj se tako hudo! Kaj pa če mu kot mati samohranilka nebi mogla omogočiti, takšnega življenja kot bi si želel! Vsaka slaba stvar je za nekaj dobra!In kot ti je rekla gospa, da bi imel preveč okvar, po mojem ni hujšega, kot če živiš in si omejen! Imam svaka,ki je umsko čist ok, ne more pa hodit, sam jest, se umivat, iti na zrak, itd...ker se je pri porodu nekaj zakompliciralo in so ga čist polomli! Tako je tudi meni težko, ko pride njegov rojstni dan, človek ne ve kaj bi mu kupil, če stvari še v roke ne more prijeti, gleda avtomobile po tv in sanja, kako bi ga on rad fural, želi si punce itd.....

Ne sekiraj se, mogoče mu ni bilo usojeno, da preživi, pravijo, da bog k sebi vzame ljudi z razlogom, pravi da bi bili predobri za ta svet in jih ima za angele!

In še nekaj za dežjem vedno posije sonce, s tabo smo, pa čeprav samo v mislih in s srcem!
lp

(odgovor članu powerwoman)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ne bi smela, res ne
23.8.2010 8:17:16   
Biba Buba
Sem se komaj zadrzala da nebi jokala-sem na sihtu! Drgac pa, sm mela cist solzne oci, jih je par porajtal!user posted image
Jaz bi ga pa mela, pa ce tudi sama. Sama sva ostala, ko je bil star 5 mesecev-bi bilo bols, ce bi prej sla narazen. Ni lahko, ampak GRE...

Naslednjic pa poslusaj svoje srce!user posted image






(odgovor članu powerwoman)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ne bi smela, res ne
23.8.2010 8:44:02   
polho3006
Tudi meni tečejo solze ob tvoji zgodbi. BODI SEDAJ MOČNA IN POSKUŠAJ PREŽIVETI in naj ti ta huda izkušnja da moč reševati probleme in težave ki pridejo v življenju, s svojo glavo, s svojim srcem!!!

(odgovor članu powerwoman)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ne bi smela, res ne
23.8.2010 8:58:05   
Biba Buba
IZVIRNO SPOROČILO: TDTP

nIn kot ti je rekla gospa, da bi imel preveč okvar, po mojem ni hujšega, kot če živiš in si omejen! Imam svaka,ki je umsko čist ok, ne more pa hodit, sam jest, se umivat, iti na zrak, itd...

Ja, osebno bi mi bilo veliko tezje gledat otroka kako trpi...

(odgovor članu TDTP)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ne bi smela, res ne
23.8.2010 10:08:17   
thaiss
tudi jaz semuser posted image  ob branju posta, tako čustveno si to napisala.
ne bom te obsojala, ti pa pošiljam velik user posted image user posted image

_____________________________

****************************************
najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

****************************************


(odgovor članu Biba Buba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ne bi smela, res ne
23.8.2010 10:35:33   
zvezdan
za svoje odločitve odgovarjamo sami. In samo ti boš s tem živela celo življenje... ne tvoj partner, ne tvoji starši...ne obsojam te ker si to storila.   Naslednjič pa le razmišljaj trezno, s svojo glavo in ne podleži vplivu drugim. Strah lahko človeka ohromi ampak vedi da ima slednji moč le do tam od koder sledi neizbežno. Bodi močna.

_____________________________

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ne bi smela, res ne
23.8.2010 10:59:12   
jajula
to da se tako počutiš samo pomeni da si oseba s čustvi in sigurno boš nekaj časa žalovala za otrokomuser posted image samo ne se obsojat, tvoja odločitev je bila po mojem mnenju pravilna, bo pa ta izgubljeni otrok vedno s tebojuser posted image

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ne bi smela, res ne
23.8.2010 12:30:09   
Nika v službi
Samo jokam lahko s teboj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bodi močna, svoj davek si že plačala. Naj ti bo v bodoče življenje milostno. Srečno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 14:10:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ne bi smela, res ne
23.8.2010 18:21:06   
pelin
Ob takih mailih ti marsikateri vsakdanji problem postane banalen, brezpomemben...Pravijo , da je vest najhujši sodnik...verjetno je res tako...Poskušaj si ne očitati...ne več...sedaj je pač kar je.....mogoče je tako moralo biti...kdo ve....Včasih smo pred takšno odločitvijo, ki ji nismo kos...upamo, da nas na tej brezupni poti čaka nekdo, ki nam bo pri tej odločitvi pomagal, nas usmeril, nam svetoval...morda prevzel nase del odgovornosti...ti si bila sama...Hudo mi je zate...ne zato, ker si pač to storila, temveč, ker si tako očitaš in si očitno na tleh....Ne vem kaj naj ti rečem...mogoče to, da bo bolje takrat, ko boš sama sebi odpustila, takrat ... ko boš spet opazila, da sije sonce ...da so nekje ljudje ki jim ni vseeno zate...da življenje teče naprej...
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ne bi smela, res ne
23.8.2010 18:39:02   
Gina
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ne bi smela, res ne
23.8.2010 18:50:17   
*miska.mcc*
te razumem.
hudo, hudo in hudo!
ampak pocasi mine. verjemi! in ko bos imela otroke (zive, zdrave in vesele) , se bos spomnila samo vsake tolko (predviden RD in mu prizgala svecko v svojem srcku)

ne bos pozabila. nikoli. bos pa prebolela. in cez toliko in toliko let, si bos priznala, da je le pa mogoče bolje tako.

obcasno pa bo zabolelo. ampak se bos navadila  bolecino sprejemat z nasmeskom na ustih. (da mu je tam pa mogoce bolje) čeprav....

user posted image

lahko pises na ZS. vem o cem govorisuser posted image

ja... pa jokaj in izjoci zalost.


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ne bi smela, res ne
24.8.2010 8:46:18   
zvezdan
IZVIRNO SPOROČILO: powerwoman


Tvoj očka zve resnico. Strah in žalost. Ni več veselja med nama. Ne želi se te. Mene krivi. Meni pa srce poka po šivih. Imela bi te. Res bi te. Ker vem, da te ljubim, čeprav te še ni. Želim si te. Toda vest drugih me je premagala. Tudi jaz sem si delno želela, ker ni pravi čas. Res ni pravi čas. Toda vseeno, bi prebrdoili, karkoli že je. Prideva k doktorju, ta naju pregleda. Pove koliko si star/a, kako si velik/a. Napiše na list papirja tvojo smrtno obsodbo, ki sem jo jaz izrekla. Ne želim si imeti tega otroka. To je bilo dovolj. Srce pa mi poka po šivih. Grem ven, polna žalosti, solze mi tečejo po ličkih. Ubila bom angelčka, ki ni nič kriv. Moram, ker drugače ne morem živeti. Nisem dovolj močna, da se uprem vsem okoli mene. Grem na tvojo zadnjo pot. Dobim tabletko. Spijem jo. Dobim navodila, da se vrnem čez par dni.

Srce mi poka. Ubijam te. Tako se te želim. Tako se te želim. Solze tečejo mi. Srce mi poka, življenje ustavilo se je mi. Drugim ni nič mar. Le da opravila bi. Srce me boli. Slišim misli drugih. Obsodba, če obdržala bi te. Joj angelček moj. Tako rada te imam. Ne želim si te zgubiti. Vsi okoli mene so hladni. Kot da to ni nič takega. Seveda da za njih ni, ker te moram jaz ubiti.

Pridemo nazaj, v belo mrzlo sobo. Pregledajo me. Opa, vidim, da malo zrastel/la si. Srce mi poskoči. To je trenutek slabosti. Zakaj se le veselim, če na smrtno obsodbo sem te dala. Čutim te. Eno sva. Res sva eno. Teh par sekund sva bila povezana/ni. Rečeš mi, av mami to boli. To je tabletka, ki odpravila te bo. Še vedno si živ /a. Nebi smel bit. Čakam v mrzli sobi, da minejo mim. Moraš iti iz mene ven. Ne želim si te, si mislim. Srce pa me boli. Srce joka, imam krvave oči. Kri, kri, kri. Odhajaš ljubezen moja mala. Žal mi je. Zelo mi je žal. Pravijo, da te več ni. Toda jaz čutim te. Vem da si. Nevem kako, vendar vem da si. Pridem domov, vse hladno je okol. Nihče se ne zmeni. HALO, UBILA SEM. UBILA SEM ČLOVEKA. UBILA SEM SVOJO LJUBEZEN. UBILA SEM      S E B E. Nihče se ne zmeni za to. Lajf goes on pravijo. Jaz pa jokam. Delam se pogumno, toda v sebi umiram. Umiram, ker obsodila sem te na smrtno obsodbo.




Danes sem ponovno prebrala tvojo zgodbouser posted image user posted image grozno ti mora biti. Sama sem imela spontani splav in sem morala na abrazijo. Čeprav sem vedela da mojemu angelčku ne bije več srček sem se počutila kot da ga sama zapuščam ker dovolim da mi ga vzamejo. Tako sem poseg s katerim bi mi ga vzeli prestavljala, čeprav sem vedela da je umrl v meni in mu ni več pomoči.

o in kako dobro poznam te besede life goes on...žalost pa ti trga srce in dušo. Ne vem zakaj si podlegla pritiskom drugih in strahu v sebi in na koncu to niti ni več pomembno. Upam da boš v prihodnosti našla mir v svoji duši in sprejela misel, da imaš sedaj angelčka nad sabo ki te čuva.

Če želiš pogovor mi lahko pišeš na zs. Meni so punce tukaj na RR v času žalovanja zelo pomagale prebroditi najhujšo krizo. Hecno kako ti v težkih trenutkih bližnji ne stojijo ob strani...hmmm life goes onuser posted image


_____________________________

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu powerwoman)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Ne bi smela, res ne
15.9.2010 10:35:58   
mojamura
powerwoman tudi tukaj je ena žalostna zgodba:

http://www.ringaraja.net/forum/2_otrok/m_5263996/tm.htm




_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Ne bi smela, res ne
20.9.2010 18:36:19   
smeška83
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Ne bi smela, res ne
19.10.2010 18:49:33   
malabiba30
ne se tako obsojat....sem se zjokala ko sem tole brala...ampak kaj čmo - življenje gre dalje....in ti z njim....bodi močna!

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?