Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Živijo Jaz imam malo drugačen problem. Kako naj mojo punco staro skoraj tri leta naučim da pove za lulat in kakat. Vedno se namreč polula v hlače ali pokaka. Planico sva dali vstran v drugi polovici avgusta podnevi in ponoči. Ponoči ni problrm se ne polula samo podnevi. Na kahlico ali wc gre če jo kdo spomni

. A je sedaj začela hodit v vrtec? včasih je tudi to travma in obdobje. Moj sedaj od začetka šol. leta ni hotel na kahlo kakat, ampak izključno v plenico, poleti pa samo na kahlo. Tudi v vrtcu ne pusti, da bi bil brez plenice. Tako je bolj siguren. Bo že, še nobeden ni ostal v plenicah. Jaz mu sicer vedno rečem, da bom huda naslednjiča, pa mogoče za kako krat zaleže. Ne "upam" pa si bit huda ker pol je itak vse narobe in bi si spet kaj premislil. No mi smo tudi že poizkušali z zvezdicami za suhe hlačke. No 2 dni smo jih risali, pol je pa rekel, ne več zvezdic, ampak učinek pa še drži
.