|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne prenaša adaptiranega mleka
26.3.2010 16:21:24   
LEVASI
Prosim za nasvet če je imela še kakšna podoben problem. Naša dojenčica je stara 4 mesec in pol. Do pred kratkim sva se uspešno dojile, zdaj mi je pa mleka zmanjkalo - delala sem vse živo, pila ogromne količine vode, Lactogal nič mi več ne pomaga..zato sem ji mislila začeti dajati adaptirano mleko. Sprobala sem že skoraj vsa mleka ki jih lahko kupiš pa po vsakem dobi v roku 5 minut rdeče fleke okrog ust, čez pol ure pa vse pobruha. Ni važno ali je to ena žlička ali večja količina vse pobruha. Pediatrinja nam ni nič pametnega svetovala razen da počakam pa da ji dam čez kakšne 3 tedne spet za probati. Samo kaj ko potrebuje mleko, samo od riža z vodo narejenega in sadnih frutkov ter sem in tja kakšne zelenjave pa ne more živeti. Rabi mleko. Tudi ko jo dvignem čutim da je zgubila na teži :( čisto sem že obupana, ne vem več kaj naj naredim. Aja še to pediatrinja je rekla da alergija na mleko verjetno ni ker če ne bi dobila izpuščaje še kje drugje po telesu in tudi ko jo dojim bi se moralo pokazati saj sama uživam mleko in mlečne izdelke normalno.

Če mi lahko katera kaj svetuje bi bila hvaležna.

_____________________________

Naša prva princeska se je rodila 9.9.2007.
Druga princeska pa nas je osrečila 6.11.2009.
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?