|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne vidim rešitve...
16.9.2016 12:20:08   
dina67
Spoznala sva se pred petimi leti, on ločenec, jaz ločena, Sama sem se ločila, ker nisem mogla možu dati otrok. Šla sva čez 13 poskusov umetne oploditve, od tega sem imela 6 splavov, dvakrat z dvojčki. Ko mi je bilo najbolj hudo, mi mož ni stal ob strani, vedno mi je dal vedeti, da sem sama kriva za vse.Po letih trpljenja sem se odločila za ločitev. Vse breme nisem mogla sama prenašati. Nekaj časa sem bila sama, potem sem pa spoznala ločenca, deset let starejšega od mene. Januarja2017 bom jaz 50, 0n pa 60. Ta moški me je čisto omrežil...znal je pihati na dušo...povedala sem mu vse o svojem življenju....Po nekaj mesecih sem se preselila k njemu...Ima kmetijo...ima živali....jaz sem pa mestno dekle. Vendar sem se vsega naućila, delam na kmetiji, skrbim za živali, za domačijo, za vse. Zjutraj vstanem ob 5-h, delam cel dan, do 9-h zvečer. Vse ok in prav, če bi imela moškega. V teh letih me ni nikamor peljal, nikogar nimam, da bi prišel k hiši, sama sem vsa ta leta. Sex imam enkrat na 4 tedne ko si želi sprazniti, objeme me ne nikoli, predigre ni nobene. Pa vseeno vsak dan govori, kako me ima rad. Jaz pa ne vidim izhoda. Vsak dan se sprašujem, kaj počnem s takšnim človekom?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne vidim rešitve...
16.9.2016 12:27:38   
bskrle
Moškega moraš naučiti, kaj bi rada.
Vzemi si čas zase in svoje konjičke.
Najdi si nove prijatelje- društvo kmečkih žena, pevski zbor...

_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu dina67)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ne vidim rešitve...
16.9.2016 13:46:20   
dina67
Zdaj sem se pa prav nasmejala.... kolikokraz sem mu rekla, da rabim bližino, da rabim nekoga zraven sebe.....kar se tiče klmečkih žena, tega tukaj ni. Pa saj ni važno. Jaz rabim nekoga, da bi se lahko k njemu stisnila, da bi mu povedala kar me teži. Ampak ta človek ne ve, kje imam ščegetavček, ne ve, kje mi je lepo. Prišla sem do spoznANJA,M da me samo izkorišča.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ne vidim rešitve...
21.9.2016 20:42:03   
ronja
Kot opisuješ, rabi nekoga, da rihta kmetijo, ker ne zmore vsega sam. Kar ne bi bilo nič narobe, če bi ti dal nazaj to, kar ti rabiš. Samo v eno smer pa ne gre na dolgi rok. Saj lahko najdeš še kakega ločenca, vsako leto jih je več, ker se jih vsako leto več loči;).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu dina67)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ne vidim rešitve...
19.10.2016 15:34:11   
Knez_
Žalostna zgodba. V prvem zakonu trpljenje in potem še več slabega, da bi bilo bolje; nov zakon v katerem je mogoče še slabše kot prej. Iz dežja pod kap po domače. Poskusila si vse, da ga spremeniš pa ni šlo. Nikoli ne gre, ker drugega ne moremo spreminjati, če tega noče ali pa če mu ni jasno, kaj točno hočemo. Edina oseba, ki se lahko spremeni si v tej vajini dvojini le ti. Če se ponovno ločiš, se lahko zgodi, da naletiš še na tretjega neodzivnega partnerja. Praviš, da si mu povedala vse o sebi, kar pomeni, da si je verjetno vsaj na začetku vzel čas zate in te poslušal. Lepo je če si slišan in razumljen zato verjamem, da ti je lahko zmešal glavo. Sprašujem pa se, če mogoče tega ni bilo in si šla preko tega, da bližine ni, kljub temu, da to potrebuješ. Si bila prehitro zadovoljna z drobtinicami? Ali si mogoče tajila v sebi občutek, da nekaj ni v redu. Zato se strinjam z bskrle, da si vzemi čas zase oz. ga pripravi do tega, da ti bo omogočil, da si ga lahko vzameš. Če te samo izkorišča, mu to onemogoči. Ne pusti se. Naj prevzame nase več kot do sedaj. Cela zgodba deluje tudi v smislu: "Glejte, kaj mi dela!, kakšen je." Zanima me ali si res v slepi ulici iz katere je izhod samo v ločitvi. Misliti mi da tudi stavek, da ne ve kje je tvoj ščegetavček. To pove precej tudi o tebi. Kako je mogoče, da mu nisi povedala, pokazala kje je. Ga naučila kako si želiš, da dela z njim. Ne razumem te pasivnosti.

_____________________________

LpD.
Hipnoza - hipnoterapija!

(odgovor članu dina67)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?