|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nepravilna delitev celic
17.4.2008 11:24:45   
almk
Pozdravljna dekleta.
Moja težava je naslednja in sicer bi rada izvedela, če je imela oz. ima katera podoben problem in bi prosila če mi svetuje kako naprej.
Trenutno sem po 2 postopku IVF na ginekološki kl. Prvič sem imela Suprefact in Gonal - dolgi postopek, pridelala 11 foliklov, od tega se jih je 10 oplodilo, vstavili 2 zarodka, vendar neuspešno, zamrznjenčkov ni bilo. Drugič spet Suprefact in Gonal - dolgi postopek, pridelala 10 foliklov, oplodilo 9, vendar tukaj se pojavi težava - najine celice se ne delijo (kot se tudi že prvič niso)- se pravi, drugi dan ko naj bi bila 6 celična delitev se vse najine celice delijo po svoje na segmente in tudi naprej ne napredujejo tako kot bi mogle. Zarodek so mi sicer vstavili 3. dan, ostale pa so spremljali do 6. dne, vendar zamrznjenčkov ni bilo. Mikobiologinja je rekla, da so sicer moji folikli dobri, dober pa je tudi partnerjev spermiogram.
Prosim, če mi lahko svetujete kako naprej. 

Hvala in lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nepravilna delitev celic
18.4.2008 11:56:32   
hati
Pozdravljena,

nimam nekega pametnega odgovora na tvoj problem. Edino na kar sem pomislila so genetske nepravilnosti, oziroma genetska neskladnost tebe in tvojega partnerja. Mogoče bi bilo dobro da se naročiš na genetske teste. A biologinja pa ni imela nobenega odgovora na tvojo situacijo?

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nepravilna delitev celic
18.4.2008 18:33:28   
almk
Ja k genetiku sva že naročena v maju. Mikrobiologinja pa nama ni znala svetovati, edini predlog, ki ga je imela je bil, da poskusiva še s kakšno drugo terapijo.
Lp...

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?