|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni mi do odnosa
17.1.2006 13:24:22   
Anonimen
Imam problem, zaradi katerega se bojim, da razpada zveza s partnerjem. Razpada počasi a vztrajno. Naj povem da imam 21 let in da sva s partnerjem skupaj 3 leta.
Bistvo problema je, da jaz ne uživam v spolnosti niti malo. Če pojasnim vse skupaj…na začetku je bilo v redu, spoznavala sva se, vse je bilo lepo. Vendar me je vedno nekaj matralo…nikoli nisem doživela orgazma med samim spolnim odnosom. Do tega je prišlo le če me je z usti in z roko. Vem da nisem edina ki ima ta problem vendar je mene to zelo »potolklo«. Nato je bilo nekaj časa OK, potem pa spet. In to se zdaj vleče že bom rekla skoraj eno leto. In vedno hujše je. Ne uživam več, če se me dotakne ne čutim ničesar, med odnosom čutim ravno tako, kot bi me npr. … nevem… popraskal ali mi podal npr. svinčnik v roke… Ljubim ga zelo, tako da to ni problem…sebe obtožujem ker sem taka in to je zdaj pripeljalo tako daleč. Partner me razume in mi pomaga, vendar se jaz nikakor nemorem sprostit. Zato me vedno peče in boli. Najbolj sem pa jezna ker se vedno vzburim in mi odnos paše takrat, ko njemu začne prihajat. Da bi pa še nadaljevala odnos, ko njemu pride, pa mi ni, ker se spet počutim »pokvarjeno« v tem smislu, da pri meni nekaj ne funkcionira v redu.
 
Prosim pomagajte mi s kakšnim nasvetom al čimer koli, ker sem obupana in nevem več kaj narediti. Bojim se da ga bom izgubila, ker tega nočem. V vseh drugih stvareh funkcionirava super.
 
Lp in hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ni mi do odnosa
17.1.2006 13:49:37   
mamči
Jaz bi pa na tvojem mestu vseeno malo pomislia na to, da je ta vajina ljubezen bolj kot ne ohlajena.........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ni mi do odnosa
17.1.2006 14:16:07   
nInAzWeRiNa
jst mislm da ali preveč razmišlaš v tej smeri-->ne bo mi pršlo,še nikol mi ni in vem da mi ne bo,ti si sebe že tolk prepričala v to da maš podzavestno prepreko,nisi sproščena ne uživaš v tistem kar bi moglo bit najlepše v zvezi,imam prijateljico ki se ji dogaja čisto enako kot tebi na koncu pa se vidi da že vsakdanje ni najbolj sproščena ob njem se mu ne posveča,se ga ne dotika,ga vsake toliko ne poljubi in se na tak način ne zbližuje z njim samo še večji zid postavlja med njiju,potem pa še med seksom misli samo na to kako ji mora pridt in več da na razmišlanje kot pa da bi se dejansko prepustila in začela samo in izključno sproščeno uživati in na nič misliti! Praviš da se ti vzburiš ko njemu začne prihajat-torej se posvetita malo daljši predigri zate ali pa malo zavlačujta-prosi ga naj proba malo zadržat naj ga da ven tačas samo toliko da ga malo mine sigurno bo razumel in tako bosta na koncu oba srečna!počutiš se "pokvarjeno" zakaj??? pa sej to vsi ljudje delamo ,uživamo v spolnosti in se s tem še mal spoznavamo,dopolnjujemo...dej sama seb prložnost in ne bod tok zadrta sama do sebe boš vidla kok bo lepš pa lažje,ni ga čez orgazem z ljubljeno osebo,pa dej tut njemu šanso če praviš da ga ljubiš se ne zaperej pred njim in glej na vajino spolnost mal drugač kokr pa na praskanje,nared vzdušje če ti bo pomagal, igrej se,sama sebe spoznavaj mogoče boš presenečena kaj vse zmoreš če nisi tako trdno prepričan v nekaj...najprej malo razčisti v glavi zakaj se toliko obremenjuješ,zakaj si ne dovoliš zaživeti...
Srečno!!user posted image
LP.,nina

_____________________________

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ni mi do odnosa
17.1.2006 14:43:53   
Anonimen
 
Ce se gola sprehodis po ulici.. samo ne ponoci.. ampak takrat, ko bo veliko ljudi, bojo ziher odpadla ta prepricanja..
 
Tole bi bila hitra metoda...
 
Obstaja pa se nekaj veliiko bolj pocasnih in sicer:
- zacnes se sprasevat od kje to in isces vzroke..
- lahko pades kaksnemu terapevtu v roke, ki ti mimogrede se izprazni denarnico
- lahko isces v temi in morda najdes, morda pa tudi ne..
- itd..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ni mi do odnosa
17.1.2006 15:32:15   
tipka
Bojim se, da je že prepozno, da bi ti forum pomagal, verjetno boš potrebovala strokovno pomoč ali pa veliko sreče.

Prvo napako si naredila, ko si dovolila vstop penisu, ko nisi bila vzburjena ali vsaj ne dovolj vzburjena, da bi ti združitev pasala. Začeti se boš morala spoštovati. Tvoje telo je več vredno kot tvoja "dolžnost" zadovoljiti partnerja.

Zelo dober nasvet je podaljšanje predigre. Če fanta iskreno ljubiš, si ga moraš želeti, druge ni. Fant te naj vzburi ali se vzburi sama preden pride do penetracije. Bolečine in pekoč občutek izvirata iz premalo vzburjenosti. Mogoče je krivo tudi, da seksata prepogosto? Pri meni tudi preteče veliko vode, da si zaželim seksa, da se v meni zbudi želja. Če tvoj moški neprestano namiguje da bi, če si že za seks in podobno, ti je zaradi tega še manj do seksa.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ni mi do odnosa
17.1.2006 15:39:09   
Mariposa
Jaz te čisto razumem, ker se je meni isto dogajalo. Trenutno sem sicer samska, samo z bivšim sva ta problem rešila tako,da sva vključila v predigro vibrator za draženje ščegetavčka in tako sem že pred samim spolnim odnosom doživela orgazem, zaradi katerega sem bila že  tako vzburjena, da ga ni bilo problem ponoviti med samim sexomuser posted image . Je pa res od tipa odvisno kako jemlje tako "žrtvovanje", da počaka, da partnerki prej prideuser posted image

_____________________________

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ni mi do odnosa
17.1.2006 15:51:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

...nisem doživela orgazma med samim spolnim odnosom. Do tega je prišlo le če me je z usti in z roko...




Isto je pri meni,....pa kaj pol sam da si ga.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ni mi do odnosa
17.1.2006 20:22:27   
Anonimen
Tudi meni med samim odnosom ne pride, če me prej z jezičkom ne vzburi skoraj do orgazma. Mislim, da s tem ni nič narobe.
Imam pa tko fajn moža, da pravi: "Če tebi ne pride, tudi jaz ne bom." In če se kdaj  (redko) ne morem vzburiti dovolj, potem pač nehava...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ni mi do odnosa
17.1.2006 20:49:17   
Anonimen
http://www.viva.si/clanek.asp?id=2689 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ni mi do odnosa
18.1.2006 13:57:33   
Anonimen
Najprej hvala vsem za odgovore!

mamči:  z moje strani ljubezen ni ohlajena in sem prepričana da niti z njegove! user posted image

nInAzWeRiNa: sej drgače je vse ql, jaz ga objamem, poljubim, enako on mene..ampak kako naj povem..jaz se počutim krivo da ne uživama tako kot bi lahko. sva poskusla vse varjante, npr. "se kr spravit pa delat", al pa predigra, pa sva pogledala kak filmček...nič!!!user posted image   ko me npr. poljublja po prsih in se me nato dotakne spodaj je vse mokro...pol pa me malo še tika, in postane suho, namest mokrouser posted image !!!
tudi to sem ga prosila, da zadrži, in je probal (naredi VSE samo da bi blo men lepo) ampak pol spet moja glava, kaj pa če ne bo prišlo, zdej se pa on trudi (mu ni težko) z mene pa spet nič...
problem je tudi npr. ko mu ga jaz z roko in mu ponesreči preveč stisnem al karkoli, mi on reče če lahk mal bol narahlo (pove mi zato da bom vedla ne iz hudobije) meni pa tkoj solze v oči, kako sm lahk to naredila, da še tega neznam in take.


Tjazy: mislim da te nisem glih razumela...a naj grem gola po ulici, pol pa bo vse OK?user posted image


tipka: niti to ni krivo, da prepogosto sexama... in zakaj ne? ker meni ni user posted image   In ko mi zapaše je ql, ma ko začnema, je vsega lepega konec!
Tudi fant me nikoli nič ne sili, nasprotno, vedno mi reče če sem sigurna, da lahko že drugič če se ne počutim...


Mariposa:  tudi midva (jaz) imava (imam) vibrator, ki ga včasih uporabljava, vendar je pri meni ta razlika, da če mi "uspe pridet" prej, mi nikakor ne more še med sexom...user posted image


Anonimen: si bom pogledala link.




Res upam da boma rešila problem ker bi rada spet sexala tako kot nekoč!!!

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?