|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nizke brcike
8.5.2007 21:20:14   
žarnica
Odkar čutim brcike,so le te zelo nizko- pod popkom,včasih imam občutek,da me brca direkt v vagino.user posted image Pa nacilja še mehur,tako da nonstop na wc hodim. Je še pri kateri tako?

Sicer imam v četrtek pregled,bom itak vprašala, samo me zanimajo vaše izkušnje.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nizke brcike
8.5.2007 21:35:12   
pupica25
Pozdravljena!

Mislim, da ni čisto nič narobe. Sama sem v 20. tednu in že čutim gibe (od 16. tedna naprej), čeprav še ne morem trdit, da gre za prave brceuser posted image - naj pa te potolažim, da je normalno, da jih čutiš v spodnjem delu trebuha, saj je nosečnost še sorazmerno nizka in plod tudi še ni tako velik, ne?, prav tako pa tudi maternica (še zmeraj je bolj v spodnjem predelu in se z rastjo pomika navzgor). Upam, da sem ti približno točno obrazložla. 

_____________________________

Moja pupica je stara že dobri 2,5 leti in čaka na družbo!

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nizke brcike
8.5.2007 21:40:14   
žarnica
Ja,sem te razumela.user posted image PA saj ni take panike, samo takoj živčna ratam,ko mi je kaj neznanega. Npr.: v 1.nosečnosti nisem dobivala takih brc, ampak višje, pa že v 19.tednu. Zdaj pa seveda primerjam.

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nizke brcike
8.5.2007 22:28:02   
PBJ
No, jaz sem se tudi to spraševala, ker pri prvem sploh ni bilo tako. Jaz imam tudi take občutke kot ti in včasih me tako brcne v zadnje črevo, da ......

Danes pa sem bila na 3d in mi je rekel, da je zaenkrat zelo, zelo nizka in medenična lega. Otrok mi sedi v trebuhu s prekrižanimi nogami in zato čutim, vse tako nizko in že zdaj pri polnih 22. tednih imam občutek, da bo ven padel.
Imam eno dobro slikico, kjer se vidi, kako sedi in jo bom v naslednjih dneh dala v album.

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nizke brcike
9.5.2007 21:26:22   
AnaB.
Jaz sem nežno žgečkanje začutila prvi dan 17. tedna in se mi je tudi zdelo blazno nizko in zelo čudno - ker je bilo tako nizko spodaj. Pa sem za vsak slučaj šla hitro knjige gledat, kjer je narisana laga dojenčka po tednih in se mi je zdelo vse ok. Sedaj sem 18t/5d pa je še vedno relativno nizko - pod popkom. Sem pa brala tudi Pušenjaka, ki pravi, da tudi če dojenčka nizko nosimo to nič ne pomeni, ni nič nevarno, nevarno je samo takrat, ko bi se začela odpirat.

Prijetno žgečkanje trebuščkov vam želim user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nizke brcike
9.5.2007 21:29:09   
žarnica
hvala,punce,za odgovore. Me še kr brca nizko in to vsak dan bolj.user posted image Bom jutri vprašala ginekologa kako pa kaj,pa javim njegovo mnenje.

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nizke brcike
10.5.2007 12:48:06   
barby113
Pozdravljena,

Mislim, da ni čisto nič narobaj saj tudi mene moj mali ves čas brca v mehur. Zdaj v 26 tednu se to že orng čuti. Sicer pa je odvisno od njegove lege in seveda tudi od tvoje maternice. Nič se ne boj le ko je zelo neprijetno se raje malo vleži na bok in počakaj, da se ponovno umiri.

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nizke brcike
10.5.2007 13:44:00   
tinaaja
Odkar čutim brcike,so le te zelo nizko- pod popkom,včasih imam občutek,da me brca direkt v vagino. Pa nacilja še mehur,tako da nonstop na wc hodim. Je še pri kateri tako?


identicno.. ni panike.. sem imela vcasih obcute, a bo kar kaj cez noznico ven poglealouser posted image user posted image user posted image   sele okoli 31 tedna sem jo zacla cutit nad popkom na desni strani, do takrat pa vecinoma le v delu pod popkom.

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Partner/ica in nosečnost
пеперутка16

Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?

Da. (60%)

Ne, vedno pozabi. (20%)

Ne, ne zanima ga/jo. (20%)


Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!