|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Njami dober sokec iz...
15.9.2005 23:26:34   
zaspanko
rdeče pese?????

Za mojo nosečko iščem nemogoče. OKUSEN sok iz rdeče pese. Zakaj ga potrebujemo je jasno, vprašanje je le ali obstaja v okusni varianti:?: Hvala vnaprej za namige kje pogledati in s kakšno nalepko...

Zaspanko
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Njami dober sokec iz...
15.9.2005 23:36:47   
Jančika_
Priporočam sirup iz rdeče pese, medu, propolisa in vitamina C - Endovital. Je malo dražji in popolnoma naraven. Dobiš v lekarni ali kaki zeliščni prodajalni.

Prav za sok pa ne vem.

(odgovor članu zaspanko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Njami dober sokec iz...
16.9.2005 10:04:08   
maks
Zelo dober sok je od Merkatorja, Zdravo življenje:je pa 50%pese in 50% jaboljčnega soka. Je pa v steklenici in pa še cena se mi ne zdi visoka. Se splača; mi ga vsi pijemo.

(odgovor članu zaspanko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Njami dober sokec iz...
16.9.2005 10:24:15   
Anonimen
Pesin sok je ves zanič. Vsaj čisti pesin sok. Ampak itak ga je treba mešati s pomarančnim ali s kakšnim drugim, ki vsebuje vitamin C, ker ta pomaga pri absorbciji železa. Potem je pa čisto dober.

(odgovor članu zaspanko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Njami dober sokec iz...
16.9.2005 12:21:21   
jožica-2
Jaz sem ga letos sama skuhala iz domače rdeče pese. Recept pa sem dobila enkrat lani ali predlanskem na ringaraji (če se ne motim od Splišni ).

1kg surove olupljene rdeče pese naribamo (kot repo), prilijemo 2l vode in kuhamo 60 min. Potem precedimo in iztisnemo, v sok dodamo 2 kg sladkorja in pustimo da zavre in se sladkor popolnoma stopi. Odstavimo in pustimo, da se ohladi (zaradi vtamina C), dodamo precejen sok 6 limon (ali 2 škatlici Citronke). Na koncu dodamo še 2 ekstrakta sadnega okusa (višnja, jagoda, malina, borovnica...) in vse skupaj premešamo. Shranimo v sterilizirane steklenice.

Da je sok iz rdeče pese, se ne čuti, ker sem dodala ekstrakt višnje. Je pa zelo sladek in jaz si ga včasih kar redčim z vodo.

Jožica

(odgovor članu zaspanko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Njami dober sokec iz...
18.9.2005 14:59:38   
soncicaT
Meni je super EGO jogurt---maline in rdeča pesa

Drgač se mi pa zdi da je najbolš power juicer...daš notri 3 male rdeče pese z vrta in 2 jabolki...ni boljšega soka...pa še kak korenček vmes...presno, zdravo

(odgovor članu zaspanko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Njami dober sokec iz...
28.9.2005 20:39:09   
tinkamiška
Jst sem si kupila pesin sok od Fructala in vsebuje 100% zelenjavni delež. Dam ga v hladilnik in pijem ohlajenega, meni se sploh ne zdi slab. Stane okoli 300sit. Poskusi mogoče ti bo pa odgovarjal.

LP,
Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?