|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče se več dojiti?!
3.12.2004 21:24:39   
Milamay
Naš malček, ki bo naslednji teden dopolnil 7 mesecev, se je danes odločil, da se ne bo več dojil. Moram priznati, da sem kar malo šokirana. Ponoči je še pil moje mleko, nazadnje sem ga dojila ob šestih zjutraj, potem pa ves dan nič. Ko sem ga pristavila, se je umaknil in začel jokati.
Zdaj pa sploh ne vem, kaj naj mu dajem. Čez dan sem ga ponavadi dvakrat dojila in potem še pred spanjem. Drugače je že 3 obroke. Kaj pa naj mu dajem zdaj? 3 obroke, kaj pa med obroki? Sok, umetno mleko ali kaj drugega? Prosim, pomagajte mi z nasveti.

Lep večer še naprej
Mila
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Noče se več dojiti?!
3.12.2004 22:11:01   
Jančika_
Mogoče si bo pa jutri premislil? Če si še želiš dojiti, še malo vztrajaj, baje da se to včasih zgodi, da mali kako obdobje noče več, potem pa spet.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Noče se več dojiti?!
3.12.2004 22:15:42   
frutka_
Moj mali se tudi včasih sam vstran obrne in začne sitnariti. Če sem čisto odkrita bi mi to najbolj pasalo, da se odstavlja sam kot pa da ga jaz moram prepričati.
Kadar noče papcat mu pripravim kakšen obrok s kašico (bananino od Nestle-ja)ali pa gris z dinjo. Zelo dobro! Mislim, da je odveč, da mu aješ umetnom leko. Hrani ga običjno tako naprej kot do zdaj, pač bolj pogosto. Mleko pa mu ponudi samo zjutraj ali zvečer.

Lepo papcajta!

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Noče se več dojiti?!
4.12.2004 10:51:13   
beti 1
Take stvari se pogosto začnejo dogajati, ko se v maminem telesu dogajajo hormonske spremembe (ovulacija, padec H pred menstruacijo,...), tako da ne obupat. A danes ponoči se je dojil?
lp

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Noče se več dojiti?!
4.12.2004 11:52:30   
Milamay
Danes ponoči se je dojil okrog polnoči, potem pa vse do jutra nič. Nekje okrog 9 zjutraj je spet malo vlekel. Noč pa je bila grozna, nonstop se je zbujal, pa jokal, dojke ni hotel, pil je le vodo ... Groza. Zaspala sem komaj okrog 3h.
Kaj vem, kaj je narobe. Mogoče ga malo mučijo zobki, saj še nima nobenega. Morda je kriv malo zamašen nosek. V nosku se nekje zadaj sliši, kot da nekaj ima. Nikakor pa mu tega ne morem spraviti tega ven.
Bomo videli, kaj bo. Samo, da bi bilo vse v redu.

Lep dan

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Noče se več dojiti?!
5.12.2004 13:37:39   
Maxica
No, prvič tukaj aktivno sodelujem-berem že dlje časa. Upam, da me sprejmete medse:). Naš 4 mesečni Max je tudi imel prejšnji dan krizo in čez dan sploh ni hotel jesti pri meni. Zvečer sem mu pa dala najprej bebi čaj,potem sem ga pa še k sebi dala in sva jedla in jedla in jedla... No, potem sem pa zagledala, da mu prav lepo iz noska teče in tudi malo hrope. Tako da očitno res ni mogel jesti, saj je imel zamašen nosek. Možno, da je to tudi pri vas. Vztrajaj, nikar ne obupaj nad dojenjem!

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?