Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Ampak midva mu vseeno umivava zobe, čeprav se dere. Saj se ne vedno, zdaj je že malo bolje, ampak užival še dolgo ne bo... Poskusila sva vse možne finte, pa ni zaleglo.
...
Prej se je drl tako, da je na široko odprl usta, zdaj pa se dere tako, da zapre usta in piha. Poleg tega mi ščetko spuli iz rok. Zato sem spet prešaltala na gazico. To lažje spravim v usta in pdrgnem kolk se da, čez pa poskusim še s ščetko, vsaj kočnike.
probaj mogoče bo uspelo...vem da pri nas je
seveda to ni tok prijetno, ampak saj ne delaš tega dolgo časa. Pa mal smo ga prestrašili z eno knjigico, kjer so not taki bacilčki narisani na zobkih, pa sem tulila zraven : Lejga, videm ga črvička, joj tam je še eden, čak ga bom...PA SE jE smejal
kar k meni pošljite bom na gospodu Tečkotu (moj zob) najbolj praktično prikazala kaj se zgodi otrokom, ki si ne umivajo zob: Ja... pa še k zobarju jih bom zraven vzela...... uf... to si bojo umivali zobke...