|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nočno dojenje
5.3.2007 19:01:57   
ELA06
Pozdravljene,

imam eno vprašanje. Naša Ela je stara 3 mesece. Do sedaj se je zgodilo ene 3x, da sva se ponoči dojili samo 1x. Običajno pa se 2x na noč! Takrat, ko sva se dojili samo 1x sem imela cel dan občutek, da imam ful manj mleka kot običajno. Je to možno?

Pa še eno vprašanje - kako je čez čas, ko naši sončki prespijo celo noč, pa so že toliko večji, najbrž rabijo tudi več mleka ali je količinsko enako, samo bolj "nasitno"?

Hvala za pomoč.

lp

< Sporočilo je popravil Mič -- 5.3.2007 21:40:34 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOČNO DOJENJE
5.3.2007 19:29:44   
severnica77
Naš user posted image  je star dva meseca in pol. Pri kakšnem mesecu in pol se je prvič zgodilo, da je prespal noč. To pomeni od enajstih zvečer, do pol sedmih ali sedmih zjutraj. Prvih parkrat sem imela dojke kot kamen in sem se zaradi tega zbudila ob petih in si mleko spumpala (pa v zmrzovalnik za morebitne hude čase user posted image ). Zdaj še vedno večinoma prespi noč, včasih se pa še zbudi. Dojke niso več trde in zdi se mi, da je mleka še vedno dovolj. Se pa mi zaradi tega ne zdi, da bi čez dan več pojedel. Po moje pri dveh, treh mesecih hitreje popijejo mleko iz dojk, kot pa v prvem mesecu, ko še jim ne gre od ustec.

Ti samo doji naprej, če bodo dojke prepolne, izčrpaj, drugače pa se bo vse uskladilo v skladu s ponudbo in povpraševanjem.

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NOČNO DOJENJE
5.3.2007 21:12:05   
Naja30
Ja, ponudba - povpraševanje. Tako da ne boj se, mleka imaš čisto dovolj za svojega fantka.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: NOČNO DOJENJE
6.3.2007 14:02:25   
ELA06
Tiste dni ko se ponoči dojiva 1x imam res občutek da je mleka manj....
Včeraj je bil takšen dan.....zato sem zvečer po dojenju probala ji dat še malo umetnega mleka ampak ni nič pojedla, to pomeni, da ji je bilo dovolj. Očitno imam samo jaz občutek da je mleka manj, ker so pač dojke manj trde kot ponavadi.

Hvala za odgovore!

lp

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Prvih 60 sekund življenja
video
V prvi minuti po rojstvu se zgodi veliko prelomnih stvari. Katerih? Poglejte si v videu.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?