|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   No pa sem tudi jaz tam - varanje
24.6.2012 20:48:51   
Čmrljuga
Kaj pa vem ce me, ampak situacija je sledeca: zadnje case - kako leto mi moj tezi, kako zgledam, da nic ne telovadim (mimogrede nikoli nisem), prav bi mu bilo, da bi pocela samo tisto kar njega zanima, kar je njemu vsec,ker vse kar je meni vsec je brezveze in neumno. V zadnjih parih letih niti v kino nisva sla, razen ce je bilo po njegovem. Moj izgled ni slab, sicer sem res pridobila kak kilogam v zadnjem casu, ampak vem razlog (sem jemala ena zdravila), on pa se je on zredil bistveno vec kot jaz. Ko sem mu predlagala, da bi sla skupaj migat mu ni prav, ces da je kolesrjenje, tek, ... solo sport in da on tega z mano ze ne more pocet. Zacel je obiskovati fitnes, kar se je meni zdelo ok saj se je odlocil da bo shujsal in da bo bolj fit. Ta vikend je sel kolesarit - vendar ne sam; ampak z zensko, ki je jaz ne poznam. Za to, da sta "kolesarila" je bil pripravljen peljati kolo z avtom 20 km stran. In to on ki mi je se pred pol leta trdil da imamo v okolici dovolj kolesrskih poti, da ne rabimo jit nikamor drugam, da on pa ze ne bo kolesa peljal na avtu, da nikakor ne more voziti v druzbi???
To da je sel z njo mi je povedal naknadno, ne prej. In sedaj sem jaz cudna ce mu ne verjamem?
Ma saj tudi ce sta kolesarila in nic drugega, se mi ne zdi sprejemljivo da si je nasel drugo za prezivljanje prostega casa, s tem da sem jaz zelela kolesariti z njim.
Pa vedno je trdil, da moski in zenska ne moreta biti samo prijatelja (jaz mislim da lahko) in da moski povabi zensko samo ce hoce z njo spolnost. Zdaj pa je kar naenkrat obrnil plosco. Vase mnenje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
24.6.2012 20:57:59   
jolly123
Uf ne vem tole bi tudi jaz verjetno pomislila, da se kaj dogaja, sploh če bi pred tem vztrajno trdil, da moški in ženska ne moreta biti samo prijatelja. In zakaj je šel z njo. Je komentiral?

(odgovor članu Čmrljuga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
24.6.2012 21:01:03   
Čmrljuga
Zakaj je sel z njo? Kaj pa vem, ker se mu je zdelo fino, ker z mano ne more, ker imam premalo kondicije - samo ko sem ga jaz ze leto nazaj prosila, da greva skupaj, da mi bo za vzpodbudo, ni hotel, ker je to sport, kjer si sam, on se ne more nobenemu prilagajat, kar se hitrosti in tempa tice.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
24.6.2012 21:58:42   
čipka
Ja, nekaj se dogaja, to sem skor 100 posto pri vsem tem kar si napisala. EGOIST je...na tvojem mestu bi mu čisto vse povedala, kar si povedala nam. Pa naj ti pogleda v oči potem...madona, če je pa kaj na svetu kar ne maram je pa egoizem. Pa naj bo to partner, mama, tujec, otrok..kdorkoli...Moj je tudi recimo športnik-jaz nisem in imela sem nekoč željo, da bi malo športala zraven njega in me je vzpodbujal in sem šla z njim, na koncu sem ugotovila, da sem lena da bi nadaljevala in pri tem je ostalo. Če bi mi samo enkrat naredil tako, kot je tvoj tebi, bi ga tako nogirala, pa v k*** poslala da kr res ni. Partner ali mož gor ali dol.

(odgovor članu Čmrljuga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
24.6.2012 22:25:05   
Poka
Hm... nerada rečem, sam za tole sem pa 100% da ni samo prijateljica in je ful grdo od tvojega...

Jaz sem se enega takega znebila, kdo ga pa rabi... ta moj zdajšnji ga pa ženske bolj mal zanimajo... Je plesala ful lepa ženska pred njim in je ni niti pogledal, ampak sta s koelgom padla v pogovor. No, striptizeta pač :) sam vem od doma, da ga take stvari ne ganejo (škooooddaa no). Pol se je v bistvu mene lotila, pa mi je blo nerodno - sam ker ni šla stran, kar dala je mojo roko na njene zize, pa se zanalašč nisem umaknila, da vidim kaj bo moj naredil, takrat se mi zdi je mal trznu user posted image

Pa še to - jaz sem sicer vedno imela postavne fante, ki so se s športom ukvarjali, sam niso hodili v fitnes, sem pa hodila jaz precej časa in še zdaj bi, moj pa noče. Sam je pa res, da od tipov je v fitnesu dost nekih - hm... ne vsi, eni so super, sam dost je kakih zakompleksanih s seboj obremenjenih. To je po mojem tvoj, zato druge babe lovi za samopotrditev... Moj ima drugo vrsto samozavesti, tud ne vem če je OK :) si je tolk všeč, da misli,d a mu žensk ni treba gledat in da morajo one njega... Na tole bi se mi smejal, sam je mal res user posted image

_____________________________

<a href="http://lilyslim.com/"><img src="http://sddf.lilyslim.com/0M3Cp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="LilySlim Diet days tickers" /></a>

(odgovor članu Čmrljuga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
24.6.2012 22:52:11   
Čmrljuga
Ja saj meni se tudi tako zdi. Saj sem mu povedala, da ce ze, potem bi mi lahko povedal predno je sel, ne pa potem ko je prisel domov, in ko sem itak videla da avta ni doma.
Samo on pravi da pretiravam, in da sta samo kolesarila. Sem mu rekla da bi bil verjetno tudi on navdusen, ce bi mu jaz po kolesarskem izletu povedala da sem imela enega tipa s seboj - ne to pa ne, to pa ne bi bilo o.k. user posted image
Saj se nisem niti razburjala, samo ko je hotel se neke aktivnosti zv ecer, sem mu pa povedala, da ce je bil z ljubico tri oz. vec ur, naj ga pa se ona poservisira, da jaz ga ne bom.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
24.6.2012 23:05:01   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrljuga

samo ko je hotel se neke aktivnosti zv ecer, sem mu pa povedala, da ce je bil z ljubico tri oz. vec ur, naj ga pa se ona poservisira, da jaz ga ne bom.

user posted image
In kaj je on na to rekel?

(odgovor članu Čmrljuga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
25.6.2012 10:06:28   
mateyka
mislm, eni moški zadnje čase; res žalostno.. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
25.6.2012 10:28:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čmrljuga)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
25.6.2012 11:12:33   
Čmrljuga

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Vajine težave so veliko, veliko globlje kot pa ena kolesarka. Ta je zgolj simptom za vse težave v odnosu.

Ni zaupnosti, spodbudne in varne komunikacije, medsebojne podpore, skupnih interesov, intime kot celote (ne mislim seksa, amapk občutka medsebojne predanosti), bežita eden od drugega in iščeta eden v drugem napake, jih še dodatno poudarjata, za svoje težave in nezadovoljstvo pa krivita eden drugega, cel kup sprenevedanja. Pišem eden drugega, ker za težave v odnosu sta odgovorna oba in tudi če je una teta zgolj kolesarka, imata zelo veliko stvari za rešit.


Glej mogoce je kaj od tega tudi res, vendar ga jaz nisem obtozevala nicesar, spodbujala sem ga - se mi ni zdelo nic narobe da hodi v fitnes, kolesari, gre s frendi na pijaco. In ja ima napake, vendar to ne pomeni, da mu jih mecem vsak dan pred nos - jaz ga sprejemam z napakami vred - npr. on ne plese, in sem se s tem sprijaznila, nisem sla npr. iskat enega moskega ki bi bil moj soplesalec, pa se kup takih reci je, in ima tudi kup dobrih lastnosti.
Glede zaupnosti pa, do tega dogodka nisem nikoli niti pomislila, da kaj ni o.k. Dejstvo je da mi je za zensko druzbo povedal ko je bilo ze vse mimo, verjetno bi drugace gledala na to, ce bi mi povedal prej. Se celo pred nekaj dnevi sva se menila, da znava povecati druzino, pa to ne bi bil prvi otrok.

Ampak njemu ocitno z mano ni o.k.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
25.6.2012 13:10:34   
PeggyBundy
Črmljuga, tako kot ne znaš prebrati Ankicinega posta, tako očitno ne znaš poslušati vaju dveh.

Komunikacija je temelj vsega, če ta šepa, šepa vse.

(odgovor članu Čmrljuga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
25.6.2012 16:21:46   
ronja
Včasih mi tudi ni čisto nič jasno... Poglej tole:
zadnje case - kako leto mi moj tezi, kako zgledam, da nic ne telovadim (mimogrede nikoli nisem), prav bi mu bilo, da bi pocela samo tisto kar njega zanima, kar je njemu vsec,ker vse kar je meni vsec je brezveze in neumno. V zadnjih parih letih niti v kino nisva sla, razen ce je bilo po njegovem.

Kako si lahko ob tem prepričana, da je vse ok, kot praviš spodaj?
Glede zaupnosti pa, do tega dogodka nisem nikoli niti pomislila, da kaj ni o.k. Dejstvo je da mi je za zensko druzbo povedal ko je bilo ze vse mimo, verjetno bi drugace gledala na to, ce bi mi povedal prej. Se celo pred nekaj dnevi sva se menila, da znava povecati druzino, pa to ne bi bil prvi otrok.
Ampak njemu ocitno z mano ni o.k.


Ključ zaupanja je po moje v tem, da si partnerja povesta IN prebereta/slišita drug drugega. Včasih je težko iz lepega povedat direkt. Lažje je, če ti drugi pride na pol poti... On ti že dobro leto govori, da mu v zvezi nekaj ni všeč (kar ni nujno tvoja vizualnost, če bi med vama klapalo, ga verjetno tvoje majhne spremembe (ker praviš, da nič drastičnega) niti ne bi motile). Samo verjetno on niti ne zna povedat: nekaj mu gre na živce, pa ne zna razložit ali pa se boji povedat direkt.

S tem, ko se delaš, da je vse ok, ne rešiš problema, samo poglablja se, kot vidiš. Če nočeš videt njegovih sporočil, da mu nekaj ni ok v življenju, potem ti neha zaupat - in najde/išče koga drugega, ki ga bo razumel - mogoče samo med kolesarjenjem - ampak to niti ni tako važno, kaj sta počela...
Dostikrat odnosi delujejo tako: nekomu nekaj ni ok in začne sitnarit (vsi to poznamo pri otrocih, ampak dela tudi pri odraslih;) in če ga ne slišimo, potem tečnari vedno bolj, dokler nekomu ne poči (ail temu, ki sitnari in naredil veliko bedarijo ali pa ostalim, ker pač že toliko časa sitnari)... Isto je tu: on ti že ves čas daje vedet, da mu nekaj ni všeč, tebi pa se zdi vse ok, planirata novega otroka, kot da je vse super... zato se nekaj v njem upira in je šel na višjo stopnjo - da vidiš, da res nekaj ni ok. To ne pomeni, da je zdaj vsega konec ali da se morata ločit ali ne met več otrok itd... Samo pomeni, da se morata počasih začet slišat. Ti njega, da mu nekaj ni ok, on tebe, kar ti ni ok (praviš da ti je, vendar v 1. odstavku praviš, kako je vse po njegovo in kako tega ne maraš)...

Pogovorita se - vprašaj ga, kaj si želi, kaj mu gre v resnici na živce (v življenju, v odnosu, na tebi, na sebi,...) in probajta najt rešitve. Potem kolesarke ne bojo noben problem;).

Kar se slednje tiče: verjetno sta vsaj prvič šla res samo kolesarit in imaš super priložnost, da stvari umiriš in se ne zgodi kaka bedarija. Če želiš, seveda. In če želi on... Samo se pa morata usest in pogovorit - iskreno, kar ni vedno najbolj luštno - se pa splača - sploh če planirata še kakega čmrlja:).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Čmrljuga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
25.6.2012 16:41:17   
Čmrljuga

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Včasih mi tudi ni čisto nič jasno... Poglej tole:
zadnje case - kako leto mi moj tezi, kako zgledam, da nic ne telovadim (mimogrede nikoli nisem), prav bi mu bilo, da bi pocela samo tisto kar njega zanima, kar je njemu vsec,ker vse kar je meni vsec je brezveze in neumno. V zadnjih parih letih niti v kino nisva sla, razen ce je bilo po njegovem.

Kako si lahko ob tem prepričana, da je vse ok, kot praviš spodaj?
Glede zaupnosti pa, do tega dogodka nisem nikoli niti pomislila, da kaj ni o.k. Dejstvo je da mi je za zensko druzbo povedal ko je bilo ze vse mimo, verjetno bi drugace gledala na to, ce bi mi povedal prej. Se celo pred nekaj dnevi sva se menila, da znava povecati druzino, pa to ne bi bil prvi otrok.
Ampak njemu ocitno z mano ni o.k.


Ključ zaupanja je po moje v tem, da si partnerja povesta IN prebereta/slišita drug drugega. Včasih je težko iz lepega povedat direkt. Lažje je, če ti drugi pride na pol poti... On ti že dobro leto govori, da mu v zvezi nekaj ni všeč (kar ni nujno tvoja vizualnost, če bi med vama klapalo, ga verjetno tvoje majhne spremembe (ker praviš, da nič drastičnega) niti ne bi motile). Samo verjetno on niti ne zna povedat: nekaj mu gre na živce, pa ne zna razložit ali pa se boji povedat direkt.

S tem, ko se delaš, da je vse ok, ne rešiš problema, samo poglablja se, kot vidiš. Če nočeš videt njegovih sporočil, da mu nekaj ni ok v življenju, potem ti neha zaupat - in najde/išče koga drugega, ki ga bo razumel - mogoče samo med kolesarjenjem - ampak to niti ni tako važno, kaj sta počela...
Dostikrat odnosi delujejo tako: nekomu nekaj ni ok in začne sitnarit (vsi to poznamo pri otrocih, ampak dela tudi pri odraslih;) in če ga ne slišimo, potem tečnari vedno bolj, dokler nekomu ne poči (ail temu, ki sitnari in naredil veliko bedarijo ali pa ostalim, ker pač že toliko časa sitnari)... Isto je tu: on ti že ves čas daje vedet, da mu nekaj ni všeč, tebi pa se zdi vse ok, planirata novega otroka, kot da je vse super... zato se nekaj v njem upira in je šel na višjo stopnjo - da vidiš, da res nekaj ni ok. To ne pomeni, da je zdaj vsega konec ali da se morata ločit ali ne met več otrok itd... Samo pomeni, da se morata počasih začet slišat. Ti njega, da mu nekaj ni ok, on tebe, kar ti ni ok (praviš da ti je, vendar v 1. odstavku praviš, kako je vse po njegovo in kako tega ne maraš)...

Pogovorita se - vprašaj ga, kaj si želi, kaj mu gre v resnici na živce (v življenju, v odnosu, na tebi, na sebi,...) in probajta najt rešitve. Potem kolesarke ne bojo noben problem;).

Kar se slednje tiče: verjetno sta vsaj prvič šla res samo kolesarit in imaš super priložnost, da stvari umiriš in se ne zgodi kaka bedarija. Če želiš, seveda. In če želi on... Samo se pa morata usest in pogovorit - iskreno, kar ni vedno najbolj luštno - se pa splača - sploh če planirata še kakega čmrlja:).


Mogoce nisem dobro napisala. Vem, da ni vse o.k., vem da ima on mnogo pripomb in da mene te motijo, in ni res, da se nic ne pogovarjava, se, vendar, ko je v igri najin odnos, on pravi da je vse o.k. Jaz ga velikokrat vprasam, in ga tudi poslusam in slisim. In sem veliko stvari tudi pri sebi ze spremenila zato, da nama je lazje, vendar vseh pa niti ne morem niti ne zelim, ker potem to nisem jaz; niti od njega ne pricakujem da se bo kar prilagodil meni, mi je cist fino da ima svoje konjicke ki v njih uziva. Sama sem tudi predlagala pogovor pri kakem partnerskem svetovalcu, pa on noce, ces da je vse o.k., da ga ne rabiva, jaz bi sla takoj.
In se ne delam, da je vse super, hotela sem samo povedati, da sem mu do tega trenutka 100% zaupala, in nisem nikoli pomislila, da mi dela kaj za hrbtom. Nikoli ne pregledujem njegovega racunalnika, njegovega telefona...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
25.6.2012 17:31:08   
ronja
Razumem, verjetno je bil res nesporazum - zavedlo me je to, ko si napisala, da planirata še enega otroka - midva to delava, kadar sva res ok, samo to smo različni in ni enega prav; torej če prav razumem: ti veš, da ni vse ok v vajinem odnosu, vendar pa si mu vedno zaupala in kar se tega tiče si mislila, da je ok, zdaj si se pa ustrašila, ko si ugotovila, da mu v bistvu zdaj pa ne zaupaš več, ker ti ni takoj povedal, da gre z žensko kolesarit in ker s tabo nikoli ni hotel it - je tako?

Kar se tega tiče: verjetno ti še zdaj ne dela nič za hrbtom, saj ti je povedal, da je šel s prijateljico kolesarit - če bi imel kaj za skrivat, ti verjetno niti ne bi povedal, da z njo, saj sama ne bi izvedela... Se pa strinjam s tabo - tudi jaz ne bi ravno srečno pogledala, če zame ne bi imel nikoli časa, za prijateljice pa bi se odpeljal kamorkoli. Ampak problem je v prvem delu, ne toliko v drugem...

Kaj je tisto, kar bi ti rada rešila pri svetovalcu? Mogoče je to tisti vzrok, kar on "rešuje" s prijatelijco-športnico. Ni nujno, je pa precej verjetno. Praviš, da bi ti rada šla k svetovalcu, on pa ne - ti vidiš problem, on pa ne. Torej mu ti povej, kaj je problem,ki ga vidiš, ne se pustit kar prepričat, da ni nič narobe, če veš, da je. NI treba k svetovalcu, če ne želita, ampak treba je pa rešit, to lahko daš tudi njemu vedet. Povej mu, da ne boš doma mirno čakala, dokler se nekaj ne zgodi - ali da te prevara ali da se odtujita in da ga imaš rada in se boš borila za vajino vezo ter ga vprašaj, če bi se on tudi. Če bo odgovor, da pretiravaš (verjetno), da itak ni nič narobe, mu povej, kaj se tebi zdi narobe, kaj te boli, kaj si želiš... In tudi če se bo zadeva začela razvijat v ornk prepir, je to še vedno boljše kot pa tole plesanje okoli vrele kaše.

Kar se športa tiče: lubi je pač nadarjen za šport in mu sama ne bom mogla nikoli sledit v njegovem tempu (mu tudi fantje ne morejo, tak da nimam šans), ampak njemu ni problem se malo prilagodit, ker si pač želi bit z mano. Meni se zmeraj zdi, da ne bo mel nič od badmintona z mano, ampak on pravi, da mu je ok - ja, fajn:). Ampak razumem pa, da se ne more zgonit pri športu z mano, če pač ne sežem tja do njega... In mi ni problem, če to dela z drugimi (tudi s puncami), ki pač to boljše znajo:). Ampak verjetno tebe tale kolesarka sploh ne bi ne vem kaj motila, če bi mu bilo do tega, da tudi vidva kaj počneta skup in če ne bi on naenkrat spremenil mišljenja okoli športa in prijatleljsta s puncami.

PS: tudi lubi ne pleše, pa ne vidim nič slabega v tem, da grem pač plesat s kom drugim. Ok, zdaj res že dolgo nisem šla, ampak ni on razlog. Če ti žrtvuješ svoje hobije in potem podzavestno pričakuješ, da jih tudi on, to ni ravno ok... Boljše, da vsak svoje obdržita in najdeta kompromis...

Hkrati pa se ne more samo on prilagajat tebi: če ti nimaš kondicije in ne zdržiš enega klanca, on bi pa rad kolesaril po hribih, potem ni fer, da si jezna, da tega ne počne s teboj... Rajši najdita nekaj, kar bo obema ok. Meni gorsko kolesarjenje ni prav nič všeč, sovražim klance, pa sem sicer prirasla na kolo (to je moje prevozno sredstvo), zato ne pričakujem od njega, da se bo po polžje premikal z mano. Pa sva šla parkrat in nama je bilo fino (ok, če odšteješ par astmatičnih napadov;), samo ko imaš že tako malo časa, takrat bi rad tisti šport res maksimalno izkoristil... Tudi na morju grem recimo jaz sama plavat, ker tisto skupno namakanje je fajn, ni pa to to.
če bi bila sama jezna, da gre lubi na hokej na rolerjih s sodelavkami, z mano pa ne (ok, ga še nisem povabila), bi bilo nefer, ker sama sicer znam rolat, ne znam pa hokeja in bi mu bilo dolgčas z mano (ok, mogoče ne dolgčas, zabaval bi se ziher, samo ne bi bil pa to tak šport). Štekaš, kaj mislim? pridi mu na pol poti: ne samo zahtevat, da naj ti da motivacijo, da migaš, najdita nekaj, kar je obema fajn delat - skupaj.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Čmrljuga)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
25.6.2012 17:32:37   
astrid1
Meni pa res ni nič jasno. Tale tvoj odgovor se tako razlikuje od tega, kar si napisala na začetku da sem res zmedena.

Očitno ni vse v redu, da si začela s tole temo.
Če tudi v razmerju vsako svojo besedo takole jemlješ nazaj, potem pa se res noben vajin problem ne da rešiti in on res lahko svobodno počne vse kar se mu zljubi. Naprej ti meče tvojo postavo, neumne so mu stvari, ki so tebi pomembne, hodi sam okrog, se dobiva z drugimi ženskami....

Mogoče pa bi res morala malo preveriti tisti njegov telefon, kaj praviš?


(odgovor članu Čmrljuga)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
25.6.2012 18:23:44   
Čmrljuga
Ronja ja nekako tako sem mislila samo cem cudno napisala. :o)
Saj jaz tudi ne pricakujem, da bo samo z mano pocel stvari, ampak mogoce enkrat na mesec, bi pa lahko prilagodil tempo kolesarjenja meni, vse ostalo pa po svojem tempu - tako nekako. Jaz cisto rada kolesarim, ampak klanci ki imajo 90 stopinj pa tud meni ne sedejo user posted image
In tudi jaz se vedno pocnem stvari, ki so mi vsec, bi pa npr. rada sla tud kdaj plesat, mu pa ne tezim s tem, ker vem da mu pa to res ni.


Kar se tega tiče: verjetno ti še zdaj ne dela nič za hrbtom, saj ti je povedal, da je šel s prijateljico kolesarit - če bi imel kaj za skrivat, ti verjetno niti ne bi povedal, da z njo, saj sama ne bi izvedela... Se pa strinjam s tabo - tudi jaz ne bi ravno srečno pogledala, če zame ne bi imel nikoli časa, za prijateljice pa bi se odpeljal kamorkoli. Ampak problem je v prvem delu, ne toliko v drugem...
Vidis to pa nisem sigurna, ko mi je rekel da gre na kolo, mi je "pozabil" omeniti da s kom gre - me ni bilo doma, ko je sel od doma, vendar sem bila doma pred njim in sem videla da ni avta - iz tega vsak trot lahko sklepa, da ne kolesari tam kot ponavadi - in je pac moral nekaj povedat kje je bil, a ne? Ne vem kako bi bilo, ce bi bil doma pred mano. Pa tudi to ni neka prijateljica, ki bi jo poznal dalj casa, ali s katero bi se kaj posebej druzil, je pac ena ,ki je rada na fitnesu.
Pa tezavo vidim tudi v tem, da je vedno zagovarjal kolesarjenje kot solo sport - ko mu je kak sosed, s katerimi se npr. cist dobro razumemo, ali kolega pred casom rekel, da bi sla skupaj na kolo mu to nikoli ni bilo vsec in tudi ni sel. Saj ce bi bilo tandemsko kolesarjenje stalna praksa tudi trznila ne bi.


IZVIRNO SPOROČILO: astrid1
Meni pa res ni nič jasno. Tale tvoj odgovor se tako razlikuje od tega, kar si napisala na začetku da sem res zmedena.

Očitno ni vse v redu, da si začela s tole temo. i seveda ne, ker ce bi blo, mi bi bilo fino da hodi z eno o katei nic ne vem, in mi nic ne pove, kolesarit user posted image
Če tudi v razmerju vsako svojo besedo takole jemlješ nazaj Saj nic ne jemljem nazaj, zato sem pa napisala, da ima kup pripomb, in da ni vse o.k. - vsaj jaz tako vidim, ampak kljub temu, nisem imela nobenega razloga niti za ljubosumje, niti pomislekov da mu ne bi zaupala. , potem pa se res noben vajin problem ne da rešiti in on res lahko svobodno počne vse kar se mu zljubi. Naprej ti meče tvojo postavo, neumne so mu stvari, ki so tebi pomembne, hodi sam okrog, se dobiva z drugimi ženskami....

Mogoče pa bi res morala malo preveriti tisti njegov telefon, kaj praviš?

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
25.6.2012 19:57:36   
slatna
zdravo. tudi sam sem prevarana in saaama. z 20 mesečnim sinom in v 4 mesecu nosečnosti. je spoznal drugo ko sem bila en mesec noseča. pa mi je to skrival do pred 3 tednov. potem mi je pa frajer poslal sms da ima drugo in ga jaz in otroka ne zanimamo več. baje je ta tista ki jo je iskal celo življenje. tako da sem čisto na tleh in obupana((::

(odgovor članu Čmrljuga)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
25.6.2012 23:03:44   
Čmrljuga

IZVIRNO SPOROČILO: slatna

zdravo. tudi sam sem prevarana in saaama. z 20 mesečnim sinom in v 4 mesecu nosečnosti. je spoznal drugo ko sem bila en mesec noseča. pa mi je to skrival do pred 3 tednov. potem mi je pa frajer poslal sms da ima drugo in ga jaz in otroka ne zanimamo več. baje je ta tista ki jo je iskal celo življenje. tako da sem čisto na tleh in obupana((::


Joj, saj ti tezko kaj recem, pri meni ni taka situacija, ampak te nekako razumem. Veliko moci in zaupanja vase ti zelim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slatna)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
26.6.2012 10:04:57   
pridna_janja
pejt zraven kolesarit za nalašč user posted image če ne bo hotel da greš zraven potem pa se neki plete,drugač pa naj mu kar kolesarka kuha,pere,lika itd.

_____________________________

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Čmrljuga)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
26.6.2012 10:08:25   
nyna84
Da se odpelje 20 km proč, da bo lahko z eno šjoro kolesaril, je pa hudo.
Poznam eno, ki non stop kolesari (kdo ve kje in s komuser posted image ) in sedi v fitnesu vsak dan. Pa so jo tudi pogosto videli, da je še h komu zavila.
Si je zrihtala profesionalno kolo od enega kolesarja, ki kolesa servisira, za smešne pare, tako da se človek mora vprašati, s čim ga je sicer plačala. user posted image user posted image
Upam, da ni naletel ravno nanjo?


_____________________________

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Čmrljuga)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
26.6.2012 10:23:36   
Čmrljuga

IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja

pejt zraven kolesarit za nalašč user posted image če ne bo hotel da greš zraven potem pa se neki plete,drugač pa naj mu kar kolesarka kuha,pere,lika itd.

Saj bi sla, pa je do sedaj trdil da se on ne more nobenemu prilagajat.

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
26.6.2012 10:37:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čmrljuga)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
26.6.2012 10:44:20   
Čmrljuga

IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

Da se odpelje 20 km proč, da bo lahko z eno šjoro kolesaril, je pa hudo.
Poznam eno, ki non stop kolesari (kdo ve kje in s komuser posted image ) in sedi v fitnesu vsak dan. Pa so jo tudi pogosto videli, da je še h komu zavila.
Si je zrihtala profesionalno kolo od enega kolesarja, ki kolesa servisira, za smešne pare, tako da se človek mora vprašati, s čim ga je sicer plačala. user posted image user posted image
Upam, da ni naletel ravno nanjo? Mogoce ji je ime nekaj na M


Ja vidis, to je tudi mene zmotilo.
Ma saj najbolj me je razjezilo to, da mi ni povedal, vsaj ne v startu.
Ker kak mesec nazaj mi je razlagal, da jih tam na fitnesu ful kolesati in da bi se mogoce pa zmenil z njimi, samo mi ni niti enkrat omenil da se ves cas pogovarja samo s to zensko in da je samo ona v igri, pa ce se je samo okvirno menil za soboto bi mi lahko povedal. Se predno sem odsla od doma me je spraseval ali ga potrebijem zdraven - sem sla v soping, in ker sem rekla da ne, mi je rekel, da bo sel on pa na bicikel, pa je nekako pozabil povedat da z drugo. S tem, da je po ne vem kolikem casu prej se posesal in prah spucal po stanovanju - slaba vest ??
Pa se kar nekaj je trdil da ni naredil nic narobe in da pretiravam samo, ce potegnem bilanco (kar sem mu tudi povedala):
- bil je precej zoprn ze nekaj casa (nekaj lahko pripisem naporni sluzbi)
- od kar hodi na fitnes, mi vedno servira kako une babe tam telovadijo in da naj se jaz tako, in ker ne je seveda uzaljen
- zna mi povedati, da to delam (bolje receno ne teleovadim) zato ker ga ne maram ??
- zadnje case ga prakticno noben popoldan ni doma, ker je na fitnesu
- pripom ima, pohvale lahko iscemo
- on trdi da gre moski z zensko samo zaradi seksa
- v vecini primerov mi stvari za katere se dogovarja v naporej tudi pove - to pot ne
- ker uporabljamo skupni i-pad, sem slucajno videla, da je iskal eno ulico Ljubljani, pa nisem niti nic pomislila, saj takrat se nisem vedela da je bil njo, potem me je kliker spomnil, da mi je rekel, da sta se dobila pri fitnesu - fitnes je drugje
- ce je hotel spoznat novo kolesarsko pot, pri vsej tehnicni opremi, ki jo imamo, bi nasel tudi Peking, ne samo hrib v okolici LJ in ni rabil vodicke
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
torej je posteno zajebal najin odnos, mojega zaupanja nima nic - za noben izhod od doma, in sem mu enostano povedala ,da mu ne verjamem, in da s bo mogel hudicevo potrudit ce bo hotel da midva funckionirava se naprej.
Ce pa se ne misli, sem mu pa tud povedala, da se bom odselila jaz, in bo imel on otroka, pa ga bo malo minilo kolesarit.

Ko je se nekaj pametoval, sem mu pa rekla naj neha, sicer bom njegovo mati vprasala za mnenje in bomo imeli nepristranskega sodnika - je kr bled ratal, ker ve kako bo pol piskalo.

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
26.6.2012 11:00:25   
nyna84

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrljuga


IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

Da se odpelje 20 km proč, da bo lahko z eno šjoro kolesaril, je pa hudo.
Poznam eno, ki non stop kolesari (kdo ve kje in s komuser posted image ) in sedi v fitnesu vsak dan. Pa so jo tudi pogosto videli, da je še h komu zavila.
Si je zrihtala profesionalno kolo od enega kolesarja, ki kolesa servisira, za smešne pare, tako da se človek mora vprašati, s čim ga je sicer plačala. user posted image user posted image
Upam, da ni naletel ravno nanjo? Mogoce ji je ime nekaj na M



Ne, nekaj na H. Če ste iz Lj, potem ta ni ta (mi smo 100 km proč user posted image ).
Ja, včasih jih je treba postaviti pred dejstvo, da se spametujejo.

_____________________________

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Čmrljuga)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: No pa sem tudi jaz tam - varanje
26.6.2012 11:01:09   
Čmrljuga

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Čmrljuga, vidva se rabita fajn skregat, da bosta dala ven vse majhne zamere, ki se v vama skrivajo in se dokopala do najglobjih čustev, želja, potreb.
Njemu je OK? Dvomim, samo povedat noče zaradi tega ali onega razloga (se je takega vzorca nereševanja problemov naučil doma ali ima s tabo izkušnje, da ti nekaj pove, a ga ne slišiš in skušaš razumeti). In obratno: ti vidiš težave, samo zgleda da na drugih koncih ko on.
Nasploh vajina komunikacija poteka eden mimo drugega: eden nekaj sporoča, drugi ga sliši po svoje.


Ja zgleda, da res. Najbrz ima to res od doma, tam se tako cudno pogovarjajo, oz. se ne. Mani tasca vec pojambra kot svojemu mozu. Je pa vedno zraku, pazi kaj bos rekel, da pa kdo ne bo kaj uzaljen, in bolje nic rect, kot pa se komu zamerit. Jaz sem bolj brez dlake na jeziku. Hkrati pa ne iscem dlake v jajcu, in vem da sem tudi sama kdaj tecna in zoprna, in se mi zdi logicno da se za vsako malenkost niti ne krega niti ne pregovarja. Zato se mi stanje ni zdelo alarmantno. Pa tudi sicer se mi je zdelo da imava vec lepih dni kot slabih, komot klepetava, se meniva kaj in kako, planirava dopust, razne nakupe, se veliko smejiva, se ne kregava okoli financ, si ne teziva ce gre kdo kaj sam s kolegi, in tudi na intimnem podrocju nic ne skriplje (no do sedaj). Ne tezim ce kam gre, ga ne klicem, ne preverjam, skratka nic, ker sem mnenja, da ce bo hotel biti z drugo, bo in mu tega nemorem prepreciti, samo na dveh stolih pa tudi ne bo sedel.
Samo tole, da je sel pa z drugo in mi ni povedal mi je pa dalo misliti.


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?