|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 20.9.2011 12:52:22
|
|
|
|
cilla
|
A v NM v HM nimajo nosečniškega oddelka? Jaz sem do zdaj edine hlače kupila prav tam. Cena relativno spodobna - od 30 do 40€.
|
|
|
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 20.9.2011 12:53:08
|
|
|
|
katy83
|
Kik ima po novem oddelek za nosečnice...če ga imate idi pogledat...se splača
|
|
|
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 20.9.2011 13:02:12
|
|
|
|
divans1
|
Nm ne poznam prav dobro, mi lahko napišete, kje v NM je kakšna trgovina za nosečnice? A res, v kiku majo nosečniške obleke????
|
|
|
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 20.9.2011 13:21:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pogugli mal, pa boš ziher najdla. evo, jst sm našla trgovino popek v NM, v KK imaš H&M ter C&A. pa dosti spletnih trgovin je z nos. oblačili.
|
|
|
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 20.9.2011 13:22:13
|
|
|
|
butt3rfly
|
v Kik-u imajo zelo lepa oblačila. res se splača it pogledati.
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 20.9.2011 15:04:10
|
|
|
|
kajajaka
|
V Novem mestu je bila pred 3.leti pri BTC trgovina POPEK za nosečnice. Ne vem, če je še... Bila je v stavbi, kjer je Mana, Mass... med BTC in Sparom pri McDonaldsu.
|
|
|
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 20.9.2011 17:05:30
|
|
|
|
divans1
|
Evo, sm jih dobila v kiku in zelo ugodno, hvala vam!!!!!!! Me pa vseeno še zanima, ali ima tudi C & A nosečniška oblačila?
|
|
|
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 20.9.2011 19:28:53
|
|
|
|
cilla
|
Ima.
|
|
|
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 21.9.2011 7:19:42
|
|
|
|
butt3rfly
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Evo, sm jih dobila v kiku in zelo ugodno, hvala vam!!!!!!! Me pa vseeno še zanima, ali ima tudi C & A nosečniška oblačila? načeloma imajo, ni pa nujno, da jih boš dobila v vsaki trgovini. jst sm iz celja in v celjskem c&a so nos. oblačila umaknili iz prodaje, ker ni bilo povpraševanja po njih
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 21.9.2011 10:31:19
|
|
|
|
lenčy
|
C&A imaš v Qulandiji v NM in imajo nosečniška oblačila, pa tud H&M imaš tam. popka mislm da ni več, kik imša pa nasproti BTC.
|
|
|
RE: Nosečniške hlače KK pomoč prosim!!!! 22.9.2011 8:38:15
|
|
|
|
natasarobi
|
A pričakujete ponovno? Drugače imam jaz rabljene.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?пеперутка16Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.Da. (
0%)

Ne. (
80%)

Kakor kdaj. (
20%)

Ko se prehladim. (
0%)
Število vseh glasov: 5Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!