Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ze kar nekaj casa vas spremljam, pa berem, pa se tolazim, pa poziram vse nasvete,... se zavedam, da nisem edina, ki ni kar cez noc postala :nosecka: in sicer takrat, ko sem se odlocila....
Pa sem se odlocila, da vam se jaz malo potarnam. Tabletke sem jedla precej dolgo, a jih ze kar nekaj casa ne jemljem vec. Pa sem sla na pregled, cisto preventivno, kot sem mislila, pa mi moj zdravnik pove, da imam policisticne jajcnike:(, in da stvar najbrz ne bo sla cisto gladko in hitro (zanositev namrec). Pa sem od takrat cisto panicna, zdaj poskusava sicer "sele" pol leta, pa vendar. Skrbi me.
A mi katera ve kaj vec povedat o teh jajcnikih, zanositvi, dati kaksen nasvet?:zmeden: A ima katera podobne tezave?
Res mi je fajn, da lahko vsak dan malo preberem, pa se vam vcasih tudi nasmejim, ko ste toliko spodbudne druga za drugo,...;)
Kar tako naprej, ce me sprejmete, bom z veseljem del tega foruma!:metulj:
Bom tudi jaz z vami delila vse dobro in slabo, pa se veselila :nosecka: in :duda:
Pozdravljena:bravo: Tukaj ena, ki ima pco:( Največ o tem boš izvedela če poiščeš v iskalniku-zgoraj levo rdeče napisano! Če pa imaš kakšno vprašanje pa kar povej... Jaz sem pred kratkim izvedela za pco in sedaj sem dobila klomifen. Trudiva pa se že od julija:((
Hvala ti cmokec, fajn obcutek je, ko spadas sem! ceprav bi raje videla, da bi bla vasa, ker bi rabla nasvete okoli :duda: ampak upam, da bo tudi to enkrat a ne!
Jutri pa valda pridem naokoli, ce ne zjutraj na :kava:pa zvecer, da vidim kaj dogaja
Tudi jaz bi se crkljala ali pa se boljse :sloncek: ampak je mozek v sluzbi! No ja, saj bo zjutraj nazaj:love:
Midva se trudiva ze od avgusta, pa vcasih mislim, da ne dovolj (nocem sprejeti dejstva da pac ne rata). A imas ti redne in normalno mocne M? Jaz jih mam kar na 35-39 dni, vcasih ze mislim da je ratalo, pa pride :hudicek:!
Za kaj pa si dobila Klomifen? A so to tiste tablete za ovulacijo in lazjo zanositev? meni je namrec moj ginekolog rekel, da bova pocakala do poletja, ce ne bo nic, pa mi bo pomagal?!?:(
Mislim, to je noro, vsak mesec razocaranje,...pa tako bi rada :duda:
jaz sem stara 22, moje M so zelo neredne, zato mi je zadnji 2 M bilo potrebno s tabletami pospešiti:( Ja klomifen so tabletke za ovulacijo, upam da bo to pomagalo:miska: Je pa res hudo, ko te presnete :hudicek: tako dolgo ni, pa že misliš da si... potem pa spet nič:( Okrog mene pa še hodijo same :nosecka::(( No mislim, da je najboljše, da se trudimo naprej in veselo :sloncek::sloncek:
Hehe tudi meni se zdi, da so okoli mene same :nosecka: kamorkoli pogledam, jaz pa nisem pa nisem :zmeden: Ves kaj, bom sla kar k mojemu g. naj se meni da klomifen! a potem morava z mozekom na tocno dolocene dni :sloncek:al kako? Koliko casa ga pa lahko jemljes? Upam, da bova kmalu ena drugi tozili, kako se rediva in kako nama je zjutraj slabo;) in bova cimprej srecni, zadovoljni :nosecka:
Zakaj nesrečka?Bodi vesela,da si prišla v našo družbo:)-:)-:)-:)-.To pri tebi,pa vsaj mislim bo malo dolgotrajen postopek. Preberi v malo starejših postih,tam boš veliko zvedela.Vem,da si želiš:duda:,pa tudi on bo enkrat prišla.Jst sem se trudila 8 let in pol,pa je prišel:duda:,toda kmalu je postal:angel:. Toda zdej upam ,da bom zopet postala:nosecka:in se čisto nič ne obremenjujem.Za vsako slabo stvar,mora enkrat priti tudi dobra-takšen je moj moto. en lp:morje:D.
Čez noč, opoldan, popoldan.no ne vem točno kdaj:ups::ups:sta.........ampak ratalo pa je:bravo::)-:bravo:Čestitke...dobrodošla:bravo::)-:nosecka: :nosecka::nosecka::nosecka:
:ups::ups::ups::ups::ups:men je naslov padu v oči,namesto e-ja sem vsa navdušena vidla o....no vidiš,koliko sem nestrpna,da preberem,da je spet kakšna nova:nosecka:
Se mi zdi,da bo ta moja napaka-površnost-DOBRO ZNAMENJE:)-:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: ;):ups::ups::ups::ups::ups::(( :duda::duda::duda::duda::duda:
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?