|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novalac Ac in Bio Gaia proti krčem
23.12.2008 19:57:38   
Jullija
Svoji 5-tedenski srčici sem začela danes zjuraj dajati proti krčem Bio Gaia kapljice, včeraj pa sem že prešla iz Aptamila na Novalac AC. Zanima me, če ima katera izkušnje, kdaj in če lahko pričakujem kakšno izboljšanje. Vem, da je zelo odvisno od user posted image  do user posted image  kaj jim pomaga, če jim sploh kaj, ampak me vseeno zanima, če ima kdo izkušnje s temi kapljicami in v kakšnem času, naj bi se pokazali rezultati tudi glede mleka. Nekje sem zasledila, da lahko traja nekaj tednov. To se mi zdi čudno, saj user posted image  presnova deluje zelo hitro in bi se vsaj glede mleka morali rezultati kazati že prej. Če se sploh bodo... user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Novalac Ac in Bio Gaia proti krčem
23.12.2008 20:39:48   
Ryssa
Pri kapljicah so se rezultati pokazali po ca 1 tednu do dveh. 

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Novalac Ac in Bio Gaia proti krčem
23.12.2008 22:57:20   
pikica 3
lep pozdrav.
Tudi moja pupika ki je stara 1 mesec je imela krče.Na začetku nisem vedla kaj je narobe.Imela sva aptamil in sem mislila da je to narobe pa sem v milerju kupila beba (ki jo tudi zelo hvalijo) pa ni bilo bolje je full jokala ko se je najedla, potem sem prešaltala nazaj na aptamil in je bilo bolje.Potem pa mi jo je tudi na enkrat spet začelo tako krčit in sem rekla da bom poskusila Novalak, ki pa je za mojo malo bil katastrofa. Čist mi jo je zaprlo ni mogla kakat, jokala je full ker jo je tk zvijalo.Full je bla boga. Takoj sem dala Novalak stran in sedaj sem spet na aptamilu.Novalak sva uporabljali samo en dan. Sem pa v lekarni dobila kaplice za krče ki se imenujejo sab simplex mi je v lekarni reku da so vredu, in res so.Moji pupiki full pomagajo.
Zdej nima več krčev, jo seveda en malo začrviči ampak ne za dolgo in ne tako hudo.Je pa res da je odvisno oduser posted image douser posted image .Niso vsi enaki. Moja sestrična je zaradi krčev probala vse živo od hrane in nič ji ne paše bolj kot pa beba iz milerja.Napa pač paše aptamil čeprav sem mislila da zvija po njem.
Mava pa tudi Koroške kaplice ki se dobijo samo na koroškem in so tudi fajne.ž

Upam da sem ti kaj pomagala. Naj krčeki čim prej minejo

L.p.

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Novalac Ac in Bio Gaia proti krčem
24.12.2008 10:46:02   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Pri kapljicah so se rezultati pokazali po ca 1 tednu do dveh. 





Enako

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Novalac Ac in Bio Gaia proti krčem
27.12.2008 20:32:18   
bobika
Pri našem je tudi iz katastrofalnih krčev v 10  dneh uživanja kapljic bila full razlika.
Lahko samo priporočam

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Novalac Ac in Bio Gaia proti krčem
5.1.2009 13:51:38   
zeljka m
pri nas pa niso pomagale nobene kapljice, ko jo je zvijalo ji ni pomagalo nič, niti bio gaia. Kar se tiče AM pa je očitno drugače pri vsakem dojenčku, mi smo probali aptamil ni bilo vredu, po aptamil comformil iz mulerja je mela totalno drisko, smo kupli novalac ac je bilo vredu vendar so krči bili vseeno prisotni, potem ga niso imeli in sem v avstriji kupla navaden novalac 1, in se mi zdi da ji ta še bolj paše kot novalac ac ki bi naj bil proti krčem.

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Novalac Ac in Bio Gaia proti krčem
5.1.2009 13:55:31   
Andromeda
Jaz dajem bio gaio mojemu fantku od 4. tedna dalje, prej je imel kar hude krče, stanje se je izboljšalo čez kakih 10 dni, ni pa bil ne vem kak čudež, samo ni imel tako hudih krčev. Pri teh krčih je na žalost čas najboljši zdravnik, obstajajo pa le zadeve, ki jih omilijo. Smo pa tudi mi nekaj časa bili na Novalac AC - je bilo boljše s krči, a ga je to mleko - zaradi AC formule zapiralo in smo zdaj na Novalac IT - za dojenčke z zaprtjem.

(odgovor članu zeljka m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Novalac Ac in Bio Gaia proti krčem
5.1.2009 21:43:47   
Jullija
Hvala za odgovore.

Ker Novalac ni nič pomagal, sem prešla na Aptamil Comformil, po katem zdaj krčem več skoraj nima, kar je super, vendar pa me sedaj skrbi njena prebaval, saj kaka zelo pogosto. Malo bom še vztrajala s tem mlekom, pa bomo potem videli, če se ji bo prebala uredila. Sem pomislila že, da bi mešala z navadnim Aptamilom pol pol pa se bojim, da se bodo krči ponovno pojavili. user posted image  

< Sporočilo je popravil Jullija -- 5.1.2009 21:49:45 >

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Novalac Ac in Bio Gaia proti krčem
5.1.2009 21:54:55   
Andromeda
Počakaj še kak dan, mogoče je pogosto kakanje samo reakcija na novo mleko in se bo prebava uredila. Če pa ne, pa naredi tako, da ji daš en obrok eno mleko in en obrok drugo, tako je meni svetovala patronažna.

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Novalac Ac in Bio Gaia proti krčem
8.1.2009 18:31:41   
šasti
Ko so se pri našemu začeli krči pri 3 tednih smo dobili iz Avstrije Antiflat. Za Biogaio smo izvedeli, ko so krči že skoraj minili. Ker je imel težave tudi z zaprtjem smo vseeno probali in stvar je delovala user posted image . Ni bilo krčev, kakali smo vsak dan vsaj enkrat (prej enkrat na teden)... Super zadeva, zelo priporočam....

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?